סקר | סקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב
-
@פבב-הראשון כתב בסקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב:
סופר סטאר גם קצת גדול מדי לטעמי,
ולטעמי די קטן...
במשחקים בקושי אפשר לעשות משהו... -
@פבב-הראשון כתב בסקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב:
בשביל משחקים אני הייתי ממליץ בכלל על טאבלט
נכון, לאחרונה קניתי טאבלט...
אבל בוא לא נדבר על משחקים. -
@איציק-2 כתב בסקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב:
דומה ל M390 אך עם מצלמה, רק זה נראה לי בלי עברית, (הזמנתי זה בדרך, בתקווה שאוכל להחליף לעברית).
אאל"ט זה עם עברית והמספר דגם שלו הוא MAHDI M420
(אנדרואיד 5)בטוח שככה קוראים לזה?
זה נראה שונה?!
עיין שם, ואשמח לקבל עוד חוות דעת אם זה כן אותו דבר רק דגם שונה או שזה רק דומה. -
@פבב-הראשון יש את נגן m36 שאני חושב שהוא די טוב מה שכן לא בטוח שאפשר להוריד את ה-wifi אבל אבל מישהו כתב שהוא הצליח בכל אופן אני די נהנה ממנו מה שכן מה שכתוב על המצלמה במפרט באלי אקספרס זה לא בדיוק נכון כי זה לא זה מצלמה לא בדיוק איכותית
-
@פראירי כתב בסקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב:
@פבב-הראשון
https://he.aliexpress.com/item/1005007431152456.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.6dfd4d1aD0xVkJ&gatewayAdapt=glo2isr
M303 PRO
המעלה הגדולה שלו חוץ מהמחיר זה שהוא תומך קיידרואיד בצורה מלאה!!Screenshot_20250113-090845.png
כמעט אזל מהמלאי -
@ezerphone כתב בסקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב:
@פראירי כתב בסקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב:
@פבב-הראשון
https://he.aliexpress.com/item/1005007431152456.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.6dfd4d1aD0xVkJ&gatewayAdapt=glo2isr
M303 PRO
המעלה הגדולה שלו חוץ מהמחיר זה שהוא תומך קיידרואיד בצורה מלאה!!Screenshot_20250113-090845.png
כמעט אזל מהמלאיאולי בזכותי
-
@פבב-הראשון יש את נגן m36 שאני חושב שהוא די טוב מה שכן לא בטוח שאפשר להוריד את ה-wifi אבל אבל מישהו כתב שהוא הצליח בכל אופן אני די נהנה ממנו מה שכן מה שכתוב על המצלמה במפרט באלי אקספרס זה לא בדיוק נכון כי זה לא זה מצלמה לא בדיוק איכותית
אם אפשר תוסיף לינק כדי שנוכל להוסיפו לסקר.
-
Screenshot_20250113-090845.png M303
כמעט אזל מהמלאיאני חושב שבכל זאת כדאי להוסיף אותו לסקר כי בד''כ אם יש הצלחה במכירות גם אם נגמר,
לאחר תקופה יש אותו שוב (לפעמים רק אצל מוכר אחר). -
@פבב-הראשון אין כמו רואיזו. כך לטעמי. וזה מה שיש לי,RUIZU
-
לא אכפת לי להוסיף לינק מה שכן אתה צריך לדעת שרשום שם דברים שמפתחים סתם ציפיות וזה לא נכון דוגמא האיכות של המצלמה בכלל לא נכונה אני חושב שאפילו המנגן עם המצלמה יותר טוב מזה וגם כתוב שזה אנדרואיד 13 וזה לא נראה לי בדיוק נכון אבל אבל זה די סבבה וחוץ מזה שלפי מה שכתוב בהגדרות יש לזה גם ארבע ג'יגה ראם
-
@ezerphone אין בעיה טוב שאתה אומר תוסיף לי לינק,
ובל''נ אציין את זה בסקר. -
-
@ezerphone נראה לי זה כמו ה Q6 של סאמויקיס,
זה מגניב אבל נראה מדי גדול לטעמי,
אשמח שתפרט את הגודל זה לא נראה לי כמו שכתוב שם... -
@פבב-הראשון למה זה רק 4 אינץ אז מה הבעיה
-
@פבב-הראשון כתב בסקר | סקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב:
זה מגניב
אין יותר מדי מה להתלהב לגבי האיכות של המצלמה דבר ראשון זה לא נכון ובכללי יש לו כל מיני חסרונות אני כרגע מתכתב איתך מהנגן הזה
-
-
@ezerphone כתב בסקר | סקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב:
ן אתה צריך לדעת שרשום שם דברים שמפתחים סתם ציפיות.אולי גם הגודל טעות?!
כי זה נראה הרבה יותר גדול מזה, או שאולי הרוחב מטעה, אשמח שתפרט לי (אם לא יהיה זה טורח מדי גדול למדוד אם סרגל וכדומה), אורך ורוחב בסנטימטרים, זה יעזור לי מאוד להחליט אם לצרף אותו לסקר. -
@פבב-הראשון כתב בסקר | סקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב:
@ezerphone כתב בסקר | סקר | סקר איזה נגן אנדרואיד הכי טוב:
ן אתה צריך לדעת שרשום שם דברים שמפתחים סתם ציפיות.אולי גם הגודל טעות?!
כי זה נראה הרבה יותר גדול מזה, או שאולי הרוחב מטעה, אשמח שתפרט לי אורך ורוחב בסנטימטרים, זה יעזור לי מאוד להחליט אם לצרף אותו לסקר.כמו הגודל של המנגן קאמרה פרו אם אתה מכיר אותו רק טיפה סגנון שונה