המלצה | בשורה - חצי טאצ' משודרג במחיר אפסי - DOOV R77 באליאקספרס!
-
-
@אני-אני-אני כתב בהמלצה | בשורה - חצי טאצ' משודרג במחיר אפסי - DOOV R77 באליאקספרס!:
זה שונה מזה?
https://www.dayan-tikshoret.co.il/product/doov-r17-pro-חצי-טאצ/מכשיר שונה לחלוטין
-
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | בשורה - חצי טאצ' משודרג במחיר אפסי - DOOV R77 באליאקספרס!:
מכשיר שונה לחלוטין
הוא תומך בדור 4 בארץ?
-
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | בשורה - חצי טאצ' משודרג במחיר אפסי - DOOV R77 באליאקספרס!:
נראה לי שהמכשיר הזה עלה לאליאקספרס ביום יומיים האחרונים, כי אני לא ראיתי אותו עד כה.
בהתחלה היה נראה לי שסופסוף העלו לאלי' את הטיק מיני M5 המדובר כאן לאחרונה, אבל אז אני רואה שאין לו מצלמה, וזה כנראה יאכזב כאן המון חברה (אני אישית חושב שדוקא בזה יש בשורה), ואח"כ אני רואה לצערי שגם לא שמו לו את מקשי הווליום, וזה ממש חבל.
אבל אחרי החסרונות כעת ליתרונות:
(בקצרה- לקחו את הF22 (לא הPRO) עיצבו אותו חיצונית כמו הF21 PRO, ושידרגו אותו יותר ממנו!)
קודם כל 4G LTE שנתמך בישראל (אם הבנתי נכון).
שני סימים או סים + כרטיס !
מסך - 2.8 - הגודל המבוקש.
אנדרואיד 13 !
מעבד MT 6762 - יותר חזק משל ה-F21 PRO -
3 ראם + 32 GB - שזה מעולה!
סוללה 2100 - (כמו F21 PRO)
לדעתי - מפרט משובח!רק לחכות שיקנו אותו ונראה חוות דעת...
והמחיר ---- 261 ש"ח----- בלי שום קופון או הנחה!
תשמע,
אם הוא טלפון טוב כמו שצריך
זה ה-ב-ש-ו-ר-ה
טלפון פצצה, עם 3 ראם ו-32 ג׳יגה פנימי כרטיס! שזה ממש חשוב
בקיצור אחלה טלפון -
@דודי-ענהאל
@10110000
ראיתי את זה כבר.
המסך לא כ"כ טוב כמו השיאומי או הטיק -
@10110000 כתב בהמלצה | בשורה - חצי טאצ' משודרג במחיר אפסי - DOOV R77 באליאקספרס!:
יש לי את המכשיר, יש לו בעיה של תדרים, עובד ביחד עם המפעל לתקן.
אעדכן כשיש עדכון, כרגע לא מומלץ, לא עובד בזה דור שלוש כלל ודור 4 צריך בדיקה.יש חברות שעובד?
-
@10110000 כתב בהמלצה | בשורה - חצי טאצ' משודרג במחיר אפסי - DOOV R77 באליאקספרס!:
אעדכן כשיש עדכון, כרגע לא מומלץ, לא עובד בזה דור שלוש כלל ודור 4 צריך בדיקה.אוקיי, נשמח שתעדכן.
אולי בינתיים תיתן איזו סקירה קצרה על איכות המכשיר התפעול הממשק, המקשים, המהירות...
-
@דודי-ענהאל
לא מהיר, מקשים טובים. -
@TripleU כתב בהמלצה | בשורה - חצי טאצ' משודרג במחיר אפסי - DOOV R77 באליאקספרס!:
@דודי-ענהאל
לא מהיר, מקשים טובים.איך לא איטי אם זה 3 ראם?
-
@TripleU כתב בהמלצה | בשורה - חצי טאצ' משודרג במחיר אפסי - DOOV R77 באליאקספרס!:
@מיישה
התכוונתי לומר "זה לא נראה טוב"
לא המראה החיצוני...- רק 2GB RAM
- זה רק אנדרואיד 8
- זה עבה מדי
טלפון כשר קלאסי ב150 ש"ח
עם אנדרואיד 8, 2GB ראם, נשמע חלומי למושגים שלנו...
עבה?? פחות עובי מגמ' בבא בתרא זה לא עבה...
לשם ההשוואה, עד לא מזמן הייתי עם סמסונג פוקט, אנדרואיד 4.1.2, ועם 500MB ראם... -
אעדכן כשיש עדכון, כרגע לא מומלץ, לא עובד בזה דור שלוש כלל ודור 4 צריך בדיקה.זאת בעית קושחה כלומר שינוי גירסה יעזור או בעיית חומרה פיזית?
זה נראה ממש העתק חיצוני של הקין +s1 וא"כ זה עיצוב מדהים וגם חצי טאצ', נראה אותו עובי, וזה גם מעלה