שיתוף | אתר חמוד שבניתי ב WIX - רינגטונים להורדה
-
אז קודם כל חברים, שמחתי מאוד לקבל ממכם פידבקים כל כך מחממים! תודה!
אז ככה,@עומר ו @האיש-הלבן, ישנה סיבה שבשלה החלטתי להקדיש את האתר רק לרינגטונים חסידיים וחדשים, והיא - חוסר כמות האחסון שיש לי. מכיוון שWIX נותנים בתוכנית החינמית רק 10 ג'יגה, אז כדי לא לחרוג מהכמות ביום מן הימים, החלטתי לצמצם את סוגי הרינגטונים שיועלו לאתר. כמובן שאם לא מגבלת האחסון הייתי שמח 'להפציץ' את האתר ברינגטונים למיניהם.@בנימינה ניתן לקבוע אותם כרינגטון כללי דרך הגדרות הפרופילים, או רינגטון ייחודי לכל מספר דרך אנשי הקשר. (-זה כבר אופציה שאינה קיימת בכל סוגי המכשירים.)
-
@אלף-שין כתב בשיתוף | אתר חמוד שבניתי ב WIX - רינגטונים להורדה:
אבל אי אפשר להעתיק מהם קובץ לרינגטון.
לא צריך להעתיק אפשר לקבוע רינגטון מהכרטיס וכל עוד הכרטיס נשאר הוא עובד.
@לאצי כתב בשיתוף | אתר חמוד שבניתי ב WIX - רינגטונים להורדה:
ניתן לקבוע אותם כרינגטון כללי דרך הגדרות הפרופילים, או רינגטון ייחודי לכל מספר דרך אנשי הקשר.
אפשר גם דרך הנגן קבע כרינגטון. אבל אכן הדרך שהבאת יותר הגיונית...
-
אז ככה חברים, החלטתי בעז"ה לבנות אתר בוורדפרס המיועד לרינגטונים מכל הסוגים (כמובן שמותאמים לרוחנו) ולקשר אותו לאחסון של freehostingnoads ששם אני מקבל 20 GB חינם.
אודה ואתוודה כי אין לי כלל מושג כיצד עובדים עם וורדפרס, אבל בעז"ה אצליח בעזרת המדריכים הנפלאים שיש לנו כאן בפורום...וכאן מגיעה שאלת המיליון: כיצד נקרא לאתר היפה שלנו? כי הרי בחיבור דומיין עלי לדעת מה שם האתר כדי לחבר דומיין מתאים. אשמח לרעיוניות יפים וטובים. אני מאמין שיש לנו כאן כמה קופירייטרים שיוציאו את המיטב...
וגם לגבי האחסון, אם יש למישהו מידע על חברה שנותנת אחסון חינם בנפח גדול יותר - אשמח לדעת. וכמו"כ כל הערה והארה יתקבלו בברכה.
@האיש-הלבן אשמח אם תשלח לי למייל שבפרופיל את התיקיה של הרינגטונים.עריכה: כעת אני רואה שבfreehostingnoads בתוכנית החינמית אני מקבל רק ג'יגה אחד. אז אם מישהו מכיר חברה שנותנת שטח אחסון אתרים גדול יותר בחינם, או סתם אחסון בענן עם דרך לקשר את זה לרינגטונים שיופיעו באתר, נא לעדכן.
-
אם יש למישהו מידע על חברה שנותנת אחסון חינם בנפח גדול יותר - אשמח לדעת.
יש את @יוסף-אלחנן...
-
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | אתר חמוד שבניתי ב WIX - רינגטונים להורדה:
@חטח הוא מתכוון לאיחסון אתרים, לא איחסון בדרייב...
הוא כתב
או סתם אחסון בענן עם דרך לקשר את זה לרינגטונים שיופיעו באתר
משמע שאפילו דרייב...
יש אפשרות לעשות שמיד כשלוחצים על הקישור הקובץ ירד, לא? -
פוסט זה נמחק!
-
יש הגבלה של הורדה
מה פירוש? ההגבלה בדרייב בהורדה דרך קישורים או בכללי?
בNT
?
אי אפשר להריץ קודים כמו שאפשר בכל שרתי האיחסון
את הקודים אני צריך להריץ באתר, לא באחסון. לא?
-
מה פירוש? ההגבלה בדרייב בהורדה דרך קישורים או בכללי?
אם הרבה נכנסים בבת אחת לאותו קובץ, זה נחסם זמנית, כמו שאנחנו נפגשים הרבה פעמים עם השגיאה
'חרגתם ממגבלת ההורדה' או משהו כזה...@לאצי כתב בשיתוף | אתר חמוד שבניתי ב WIX - רינגטונים להורדה:
את הקודים אני צריך להריץ באתר, לא באחסון. לא?
אני לא יודע בדיוק, לא התנסתי עם זה, אבל נראה לי שבדרך כלל זה אותו שרת
-
@יוסף-אלחנן רק בדרייב או בכל שרתי האחסון?
-
@יוסף-אלחנן אז יש עוד שרתי אחסון חינמיים? לא?
זכור לי שפעם מישהו הביא פה איזשהו שרת שנותן אחסון של 50 או 100 GB לא זוכר בדיוק מה. אומנם זה בטח לא מאובטח, אבל לאתר של רינגטונים לא דרושה אבטחה כלשהיא.
אה, ו...תודה על השאפו המטורף והרותח... -
@יוסף-אלחנן אלה התוצאות בינתיים... אולי אעלה בחכתי עוד...
https://www.google.co.il/search?q=site:mitmachim.top אחסון חינם -
אז ככה, בינתיים מצאתי את MEGA שנותנים אחסון חינמי 20 ג'יגה. והפלוס זה שכל קובץ שאני מעלה אליהם מקבל קוד להטמעה באתר + קישור להורדה. אך אליה וקוץ בה שהקישור להורדה מוביל קודם לעמוד של MEGA ושם יש כפתור הורדה. מה שמסרבל קצת את התהליך.
השאלה היא אם יש דרך להפוך את הקישור שהם נותנים לקישור להורדה ישירה? (ע"י הוספת משהו בתוך הקישור או רעיון אחר)
קישור לדוגמא https://mega.nz/file/aqgRGJ5C#oA5c-uYPmhaxidJos-6Gaz9hvQNXbl46-5zwzqpcqwwאגב ראיתי גם את https://bestfile.io/en שנותנים אחסון ללא הגבלה. הבעיה היא ששם אין לי קוד להטמעה של הרינגטון. יש דרך להוסיף את הרינגטון לאתר כך שיוכלו להפעיל אותו באתר כשהוא מקושר לקובץ שמאוחסן ב bestfile ? (זהו לא אחסון אתרים)
לתשומת לב כי גם bestfile נותנים קישור להורדה לקובץ, אך זה לא קישור ישיר לקובץ אלא לדף של bestfile ששם ניתן להוריד אותו.