בקשת מידע | כיצד לסנן לפי א' ב' עמודה אחת בלי לפגוע בסינון א' ב' הקיים בעמודה אחרת
-
יש לי קובץ שבעמודה A כתוב שמות ערים,
בעמודה B כתוב רחובות, ובעמודות הבאות יש עוד פרטים,
אני רוצה לסנן קודם את עמודה A לפי האלף בית ואז שגם עמודה B תהיה מסודרת לפי האלף בית, אבל שעדיין יהיה מסודר לפי הערים שמסודרות לפי האלף בית,
ניסיתי להבין את תשובות צ'אט GPT ורובי בוט ולא ירדתי לעומק דעתם.. אשמח למידע בשפה פשוטה,
תודה רבה! -
אני רוצה לסנן קודם את עמודה A לפי האלף בית ואז שגם עמודה B תהיה מסודרת לפי האלף בית, אבל שעדיין יהיה מסודר לפי הערים שמסודרות לפי האלף בית,
ניסיתי להבין את תשובות צ'אט GPT ורובי בוט ולא ירדתי לעומק דעתם.. אשמח למידע בשפה פשוטה,
תודה רבה! -
@שאול-208 שלח קובץ דוגמא...
תמיד יהיה יותר קל להבין אותך...
אבל פשוט
תכתוב כותרות בעמודות (נניח ב A "ערים" וכו')
ואז תסמן את כל השורה הראשונה ותבחר באפשרות סינון (למעלה בצד שמאל)
ואז תסנן את B לפי א-ב ואח"כ את A -
@פרוזי תודה, הסינון של A לא ישנה בחזרה?
כלומר למה בכותרות זה יהיה שונה?אגב, אם אני אעלה את הקובץ שלי זה יגרום ההיפך מלהבין אותי... הפשטתי את השאלה לצורך הדוגמא
-
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | כיצד לסנן לפי א' ב' עמודה אחת בלי לפגוע בסינון א' ב' הקיים בעמודה אחרת:
הסינון של A לא ישנה בחזרה
לא.
הסינון של A נשאר, ועליו אתה מוסיף את של B -
ש שאול 208 סימן נושא זה כשאלה
-
ש שאול 208 סימן נושא זה כנפתר
-
ש שאול 208 סימן נושא זה כנפתר
-
@שאול-208 שלח קובץ דוגמא...
תמיד יהיה יותר קל להבין אותך...
אבל פשוט
תכתוב כותרות בעמודות (נניח ב A "ערים" וכו')
ואז תסמן את כל השורה הראשונה ותבחר באפשרות סינון (למעלה בצד שמאל)
ואז תסנן את B לפי א-ב ואח"כ את A@פרוזי כתב בבקשת מידע | כיצד לסנן לפי א' ב' עמודה אחת בלי לפגוע בסינון א' ב' הקיים בעמודה אחרת:
שלח קובץ דוגמא...
אשמח לסינון של זה:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KCCbSqU3krmbeWiK8XNdPCGZa3o12reLmlsJ5cJh-so/edit?gid=1101706602#gid=1101706602
לא הסתדרתי שם...
זה צריך להיות מקובץ לפי סטטוס, ואח"כ לפי שם.
תודה רבה! -
@פרוזי כתב בבקשת מידע | כיצד לסנן לפי א' ב' עמודה אחת בלי לפגוע בסינון א' ב' הקיים בעמודה אחרת:
שלח קובץ דוגמא...
אשמח לסינון של זה:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KCCbSqU3krmbeWiK8XNdPCGZa3o12reLmlsJ5cJh-so/edit?gid=1101706602#gid=1101706602
לא הסתדרתי שם...
תודה רבה! -
@פרוזי כתב בבקשת מידע | כיצד לסנן לפי א' ב' עמודה אחת בלי לפגוע בסינון א' ב' הקיים בעמודה אחרת:
שלח קובץ דוגמא...
אשמח לסינון של זה:
לא הסתדרתי שם...
תודה רבה!@י-פל בדרך כלל, עושים סינון לפי שם, ואז סינון לפי סטטוס.
זה יוצר שהסינון העיקרי הוא סטטוס, ובתוכו הסינון לפי שם. -
@שאול-208 @צדיק-וטוב-לו-0
תודה לשניכם.
המידע שהיה חסר לי, הוא זה ש @צדיק-וטוב-לו-0 כתב, ו @שאול-208 הראה בסרטון: שעושים קודם כל את הסינון המשני.
באקסל עושים זאת בצורה שונה. -
@שאול-208 @צדיק-וטוב-לו-0
תודה לשניכם.
המידע שהיה חסר לי, הוא זה ש @צדיק-וטוב-לו-0 כתב, ו @שאול-208 הראה בסרטון: שעושים קודם כל את הסינון המשני.
באקסל עושים זאת בצורה שונה.@י-פל למה?
גם באקסל אני עושה כך. -
@י-פל למה?
גם באקסל אני עושה כך.@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשת מידע | כיצד לסנן לפי א' ב' עמודה אחת בלי לפגוע בסינון א' ב' הקיים בעמודה אחרת:
@י-פל למה?
גם באקסל אני עושה כך.באקסל יש אפשרות לסינון בתו סינון, בחלונית נפרדת.
-
תודה רבה!@שאול-208 בגוגל שיטס
נתונים>מיון טווח>אפשרויות מתקדמות למיון טווח
שם אתה בוחר האם יש כותרת, ואיזה עמודה לסנן, והאם לסנן עמודה נוספת,
כדי שזה יהיה פעיל עליך להדגיש את כל הטבלה -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשת מידע | כיצד לסנן לפי א' ב' עמודה אחת בלי לפגוע בסינון א' ב' הקיים בעמודה אחרת:
@י-פל למה?
גם באקסל אני עושה כך.באקסל יש אפשרות לסינון בתו סינון, בחלונית נפרדת.
@י-פל נכון.
אבל גם האופציה שלי עובדת באקסל.