בירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ
-
@AFG
המוכר שלח 3 פעמים עם מספרי מעקב שונים, ובמעקב היה כתוב מפורש שזה נעצר במיון ומוחזר למוכר.
וזה חנות בעיקר של רחפנים ויש לו מספיק ניסיון לשלוח דברים כאלו, ואת הרחפן הזה הוא לא הצליח, והתנצל והחזירו את הכסף בלי בעיות.
אמנם היה שם 3 סוללות שזה בעיה בפני עצמה, אז ביקשתי ממנו להסיר אותם ולשלוח רק עם אחת וגם זה לא עזר. -
זה עבר במכס [הK4] ושהזמנתי שוב את דגם 8K Orange VR המשלוח חזר
-
@הגאון-מכולם כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
@AFG אתה יכול לתת עכשיו לייקים נראה לי
עדיף לתת ישירות לבינה המלאכותית לא?!
-
@simon כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
@AFG
המוכר שלח 3 פעמים עם מספרי מעקב שונים, ובמעקב היה כתוב מפורש שזה נעצר במיון ומוחזר למוכר.
וזה חנות בעיקר של רחפנים ויש לו מספיק ניסיון לשלוח דברים כאלו, ואת הרחפן הזה הוא לא הצליח, והתנצל והחזירו את הכסף בלי בעיות.
אמנם היה שם 3 סוללות שזה בעיה בפני עצמה, אז ביקשתי ממנו להסיר אותם ולשלוח רק עם אחת וגם זה לא עזר.סתם מעניין מה הבעיה עם 3 בטריות?
-
-
@ישראל-142 כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
אמנם היה שם 3 סוללות שזה בעיה בפני עצמה, אז ביקשתי ממנו להסיר אותם ולשלוח רק עם אחת וגם זה לא עזר.
למה אתה חושב ככה? הזמתני הרבה פעמים עם 3 סוללות ולא היה שום בעיה!
יש בעיה עם יבוא סוללות, זה חייב לעבור דרך חברה מסוימת שמתמחה בבדיקת סוללות, ולכן צריך לכתוב מפורש שזה מכיל סוללות ולשלוח דרך חברת שילוח מסויימת והיא מחליטה האם לאשר או לא.
אמנם יש הקלה שאם אתה רוכש מוצר שהסוללה מצורפת כבדרך אגב, מותר לייבא בתנאי שזה רק סוללה אחת והיא מוכנסת בתוך המכשיר.
פעם הזמנתי סוללות למסרטה וזה חזר למוכר בגלל האיסור לייבא לארץ סוללות, הזמנתי דרך מוכר אחר, והוא אמר לי שכדי שזה לא ייחסם הוא שולח דרך חברה מסויימת ולכן המשלוח איטי והמעקב לא מדוייק, וזה חזר על עצמו כשהזמנתי סוללה למחשב נייד של דל. -
@AFG
מה שאני יודע, שאלה שהזמינו בלי מסך, וביקשו מהמוכר לדווח על צעצוע וכו' הצליחו להבריח בלי שזה נתפס בישראל, ומבחינת סין לא היה בעיה, אבל אצלי כשהזמנתי רחפן עם מסך, המוכר עשה המון קומבינות לשלוח ולא הצליח לו, כבר במיון בסין עצמה חסמו את המשלוח והחזירו לו 3 פעמים! ז"א שסין עצמה לא מאשרת מכירת רחפנים עם מסך לישראל, ולכן לא עזר לו כל הקומבינות, הוא כתב לי עבדתי קשה מאד ולא הצלחתי.אז אני הזמנתי בסין 2 רחפנים עם שלט ושניהם הגיעו אבל הם שניהם היו כאלו שמאטע'ס שאפ' עם gps זה לא ממש החזיק הקשר ואפ' שאחד מהם עלה 700 ש''ח ובאמזון פי 2/3.. אז לא ממש שווה להזמין מסין..
-
@טשיקאוור-ניוז ואפ' שזה היה במחיר של יותר מ75 דולר והמס בארץ חייב אותי עוד כסף..
-
@טשיקאוור-ניוז כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
@טשיקאוור-ניוז ואפ' שזה היה במחיר של יותר מ75 דולר והמס בארץ חייב אותי עוד כסף..
מתי זה היה?
הבנתי מהמוכר הסיני שלאחרונה התנאים הוחמרו. -
@טשיקאוור-ניוז כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
@AFG
מה שאני יודע, שאלה שהזמינו בלי מסך, וביקשו מהמוכר לדווח על צעצוע וכו' הצליחו להבריח בלי שזה נתפס בישראל, ומבחינת סין לא היה בעיה, אבל אצלי כשהזמנתי רחפן עם מסך, המוכר עשה המון קומבינות לשלוח ולא הצליח לו, כבר במיון בסין עצמה חסמו את המשלוח והחזירו לו 3 פעמים! ז"א שסין עצמה לא מאשרת מכירת רחפנים עם מסך לישראל, ולכן לא עזר לו כל הקומבינות, הוא כתב לי עבדתי קשה מאד ולא הצלחתי.אז אני הזמנתי בסין 2 רחפנים עם שלט ושניהם הגיעו אבל הם שניהם היו כאלו שמאטע'ס שאפ' עם gps זה לא ממש החזיק הקשר ואפ' שאחד מהם עלה 700 ש''ח ובאמזון פי 2/3.. אז לא ממש שווה להזמין מסין..
אני הזמנתי אותו והוא היה ממש טוב, אבל משום מה הוא חטף ורטיגו, והתרסק,
-
@דוד-משה-1 כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
@אברהם-א כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
משום מה הוא חטף ורטיגו, והתרסק,
אז הוא לא טוב?
יש לו בכלל מסך מובנה בשלט
אין לו מסך בשלט,
יכול להיות שהוא כן טוב אבל לא עשיתי כיול גי פי אס או משהו,
הוא היה יציב, טס גם למרחק, -
@AFG כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
@simon
לפני כמה שנים הזמנתי סוללה חילופית לנייד של דל ולא היתה לי שום בעיההיה על האריזה מדבקה גדולה עם סימון שזה סוללה? א"כ כנראה המוכר שלח לפי הכללים דרך אותה חברת שילוח שבודקת סוללות ולכן לא היה בעיה.
-
לא זוכר אם המלצתי. מעולה עם מסך מובנה
https://he.aliexpress.com/item/1005007883019522.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.247.55a4586arw5qO5&gatewayAdapt=glo2isr -
@WD40 כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
ג. כיון שהנ"ל עובדים עם WIFI ו- GPS והורדת תוכנה/ות של הרחפן אם הבנתי נכון, השאלה האם למשתמשי נטפרי יהיו בעיות?
רק שים לב שבשלט עצמו אין שום חסימה ויכולות לבוא ע"י כך מכשולות
אגב חבר שיש לו רחפן DJI מאוויק 2 פרו אמר לי שלאאוטנט או משהו דומה יש אפשרות לחסום את השלט לגלישה ועדיין אפשר לעדכן דרכו גרסאות