בקשת מידע | חסימה לנטפרי בלבד שניתנת להסרה ולהפעלה מחדש
-
@אהרן כתב בבקשת מידע | חסימה לנטפרי בלבד שניתנת להסרה ולהפעלה מחדש:
אני רוצה לחסום את המחשב לנטפרי בלבד, אך שיהיה ניתן להפסיק ולהפעיל את החסימה כרצוני [לא רוצה להתחבר בטעות לא לנטפרי, אך יש מקום שאני צריך להתחבר לצורך מסויים לרשת עם סינון אחר], איך ניתן לעשות את זה, שאוכל לבחור אם החסימה תפעל או לא.
לצערי אין פיתרון.
אא"כ אתה מדבר על מקום שהרשת לא נטפרי - אבל הצורך שלך לא חורג מנטפרי.
שאז אפשר לבקש וויפרי 3 - ואז גם איפה שיש רשת שאינה נטפרי יש לך סינון על המחשב [זה עולה 25 לחודש].
מומלץ למי שצריך מידי פעם לא נטפרי - אבל הם לא מאשרים סתם - צריך להסביר למה וכו'.אבל אם אתם צריכים גישה לדברים שמחוץ לסינון של נטפרי אז זה לא יעזור...
הרבה הצלחה.
-
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | חסימה לנטפרי בלבד שניתנת להסרה ולהפעלה מחדש:
אני רוצה לחסום את המחשב לנטפרי בלבד, אך שיהיה ניתן להפסיק ולהפעיל את החסימה כרצוני [לא רוצה להתחבר בטעות לא לנטפרי, אך יש מקום שאני צריך להתחבר לצורך מסויים לרשת עם סינון אחר], איך ניתן לעשות את זה, שאוכל לבחור אם החסימה תפעל או לא.
לצערי אין פיתרון.
אא"כ אתה מדבר על מקום שהרשת לא נטפרי - אבל הצורך שלך לא חורג מנטפרי.
שאז אפשר לבקש וויפרי 3 - ואז גם איפה שיש רשת שאינה נטפרי יש לך סינון על המחשב [זה עולה 25 לחודש].
מומלץ למי שצריך מידי פעם לא נטפרי - אבל הם לא מאשרים סתם - צריך להסביר למה וכו'.אבל אם אתם צריכים גישה לדברים שמחוץ לסינון של נטפרי אז זה לא יעזור...
הרבה הצלחה.
אי אפשר להכין כזה דבר לבד? לדוגמא להכין תוכנה שתראה אם התעבורה מגיעה מנטפרי ואם לא יחסום, וכשארצה אבטל את התוכנה? [אני רוצה לנסות מידי פעם סינון אחר שיש לי ברשת מסוימת לראות אם מתאים לי, אבל לא רוצה להשאר רגע ללא סינון], אם יש למישהו פתרון טוב עדיף שישלח בפרטי, לא נ"ל שכדאי שכזה דבר יתפרסם בציבור.
-
לא נ"ל שכדאי שכזה דבר יתפרסם בציבור
למה שלא יהיה לכולם
ביקשתי דבר כזה לפני מלא זמן
וייפרי שלא יהיה אפשר להסיר בדיוק כמו הרגיל
רק שיאפשר גישה גם לאתרוג -
@ראובן-שבתי כתב בבקשת מידע | חסימה לנטפרי בלבד שניתנת להסרה ולהפעלה מחדש:
לא נ"ל שכדאי שכזה דבר יתפרסם בציבור
למה שלא יהיה לכולם
ביקשתי דבר כזה לפני מלא זמן
וייפרי שלא יהיה אפשר להסיר בדיוק כמו הרגיל
רק שיאפשר גישה גם לאתרוגאני צריך לאו דוקא לאתרוג ואכמ"ל
-
תבדוק האם זה או (לכאורה רלוונטי יותר) זה מסייעים לך
-
אם בלי זה לא תעשה תוכנת סינון על המחשב דבר איתי בפרטי
-
@מיגו-להוציא כתב בבקשת מידע | חסימה לנטפרי בלבד שניתנת להסרה ולהפעלה מחדש:
תבדוק האם זה או (לכאורה רלוונטי יותר) זה מסייעים לך
אני מעדיף לא להשתמש בתוכנה שנחסמת ע"י האנטי וירוס, למרות שהמו"ל נראה מאד אמין. וכן אני לא יודע על אפשרות הסרה של זה אם ארצה.
-