שיתוף | סקירה ל P100 החדש מבית I-TOP
-
@לאצי כתב בשיתוף | סקירה ל P100 החדש מבית I-TOP:
הבדלים בין ה5X5 לP100
הבדל קריטי שאין לP100 פנס אלא שהמסך של הטלפון נהיה חזק משא"כ ב5X5 שיש.
-
פוסט זה נמחק!
-
אני לא יודע מה יש להשוות
פי 100 הרבה יותר טוב מ55 מה זה הסוללה המצחיקה הזאת ועוד כותבים 15% תוספת מ44 אם זה נגמר ב2 בצהרים אז 55 נגמר ב3.15 לעומת פי 100 שהסוללה מחזיקה יומיים
תראו את העובי של העדשה(הפלסטיק על המסך) פי 100 עבה פי 3
ואם תשווה את המקשים של 44 לT10 (האיי טופ הקודם) האיי טופ לוקח מקום ראשון -
@קשר-פון כתב בשיתוף | סקירה ל P100 החדש מבית I-TOP:
ועוד כותבים 15% תוספת מ44
זה נכון. הסוללה של 55 הרבה יותר גדולה מP100 אך בפועל ה55 זולל סוללה בכמויות.
אם תשווה את המקשים של 44 לT10 (האיי טופ הקודם) האיי טופ לוקח מקום ראשון
זה לא בהכרח. אני החזקתי את את שני המכשירים ו55 הרגיש לי הרבה יותר נעים ונוח מP100.
-
אני לא יודע מה יש להשוות
פי 100 הרבה יותר טוב מ55 מה זה הסוללה המצחיקה הזאת ועוד כותבים 15% תוספת מ44 אם זה נגמר ב2 בצהרים אז 55 נגמר ב3.15 לעומת פי 100 שהסוללה מחזיקה יומיים
תראו את העובי של העדשה(הפלסטיק על המסך) פי 100 עבה פי 3
ואם תשווה את המקשים של 44 לT10 (האיי טופ הקודם) האיי טופ לוקח מקום ראשוןלא מכיר את ה44 או את 55
אבל אני בהחלט מכיר את ה ITOP10 יש לי 2 כאלה בבית, מכשיר גרוע מאד.
בלוטוס דפוק יותר מכל מכשיר כשר שקיים בשוק, קליטה על הפנים, מקשים מעצבנים, אז מה שווה סוללה גדולה עם מכשיר בלי קליטה שקורס באמצע שיחה עם אוזניית בלוטוס?
מה שווה מכשיר שמאבד קליטה מהכיס הימני לאזן השמאלית?לפי הנראה לי, הדגם p100 הוא אותו ITOP10 רק עם החלפת מקשים ונראות חיצונית וכמה שיפורים בגרסא, כשהתקלות בבלוטוס ובקליטה כנראה נשארו אותו דבר עד שיוכח אחרת על ידי המשתמשים ולא על ידי נציגי החברה שמגיבים כאן.
מרגיז אותי הפרסומת השחצנית של המכשיר שהוא פי 100 מכל מכשיר אחר... הלוואי והוא היה לפחות כמו ה Q7, אני כבר לא משלה את עצמי שהוא מגיע לזה, למדתי על בשרי שלמשווקים שלהם יש בטחון עצמי מופרז מידי בנוגע למכשירים שלהם.
-
@simon לי היה את הT10 אחלה מכשיר והיום יש לי גם 55 וגם פי 100 אין מה להשוות שמע של הפי 100 הרבה יותר צלול ונעים לאוזן
וגם בגודל פי 100 יותר נוח להחזקה מ55 שממש ענק בידמתגובתך ומשמך ניכר כי אתה משווק של המכשיר, כך שאין פלא שאתה מתלהב ממנו.
מזה שאתה כותב שה T10 אחלה מכשיר, כבר איבדת את האימון, לא מכיר אדם שמחזיק אותו ומרוצה ממנו חוץ מהמשווקים שלו.
ההתעלמות הסדרתית של כל המשווקים כאן מהטענות שכתבתי כבר כמה פעמים שאותו שבב בלוטוס דפוק וקליטה דפוקה שקיימים בitop10 קיימים בפי 100 הרי היא כהודאה שהטענה נכונה לחלוטין.
בבקשה תביאו ראיה שהשבב בלוטוס שודרג לשבב איכותי, וכן המעבד והאנטנה של המכשיר, ולא שמדובר כאן בשידרוג אסטטי חיצוני ושידרוג גרסאות גרידא. -
@simon כתב בשיתוף | סקירה ל P100 החדש מבית I-TOP:
מתגובתך ומשמך ניכר כי אתה משווק של המכשיר, כך שאין פלא שאתה מתלהב ממנו.
אני חנות רגילה שמשווק את כל המכשירים הרווח הוא אחיד ככה שהאינטרס הוא זהה לכל המכשירים אני פשוט בדקתי וראיתי שמדובר במכשיר טוב מאשר מכשירים אחרים שאתה משווק שלהם ומתלהב מהם ובהרבה פרמטרים המכשיר יותר טוב משאר המכשירים
מזה שאתה כותב שה T10 אחלה מכשיר, כבר איבדת את האימון, לא מכיר אדם שמחזיק אותו ומרוצה ממנו חוץ מהמשווקים שלו.
אתה איבדת את האימון מכל ההשמצות האובססיביות שלך, אתה לא מכיר אנשים שמרוצים ממנו? רוצה טלפונים של אנשים שמרוצים ממנו. תראה לי עוד מכשיר שמחזיק בנפילות כמו הT10 תראה לי עוד מכשיר שקולט במקומות בעיתיים כמו הT10 התוכנת חיפוש שהיה בT10 במקשים ללא כניסה לאנש"ק (כמו סמסונג ונוקיה)
ההתעלמות הסדרתית של כל המשווקים כאן מהטענות שכתבתי כבר כמה פעמים שאותו שבב בלוטוס דפוק וקליטה דפוקה שקיימים בitop10 קיימים בפי 100 הרי היא כהודאה שהטענה נכונה לחלוטין.
את הבלוטוס של הT10 לא בדקתי אבל לא קיבלתי תלונות אבל את הבלוטוס של הP100 בדקתי והוא מצויין ומעלה אתה רוצה ראיה שהשבב שודרג זה דבר לא אפשרי להביא ראיה אבל לא שמעתי אותך דורש כזו ראיה מאף חברה דבר שלא הגיוני להוכיח כי תמיד תגיד שזה לא נכון
וחוץ מזה ההתעלמות הסדרתית שלך מחברות שמביאות נפח סוללה בעיתי במיוחד וביד השניה משווקות סוללה גרמנית להעלאת הרווחיות שלהם לא נידונה מצדך בפורום כלל
-
וחוץ מזה ההתעלמות הסדרתית שלך מחברות שמביאות נפח סוללה בעיתי במיוחד וביד השניה משווקות סוללה גרמנית להעלאת הרווחיות שלהם לא נידונה מצדך בפורום כלל
אתה יכול להמשיך להכחיש שאתה קשור לחברה הזו. זה מגוחך.
-
מתגובתך ומשמך ניכר כי אתה משווק של המכשיר, כך שאין פלא שאתה מתלהב ממנו.
אני חנות רגילה שמשווק את כל המכשירים הרווח הוא אחיד ככה שהאינטרס הוא זהה לכל המכשירים אני פשוט בדקתי וראיתי שמדובר במכשיר טוב מאשר מכשירים אחרים שאתה משווק שלהם ומתלהב מהם ובהרבה פרמטרים המכשיר יותר טוב משאר המכשירים
אתה איבדת את האימון מכל ההשמצות האובססיביות שלך, אתה לא מכיר אנשים שמרוצים ממנו? רוצה טלפונים של אנשים שמרוצים ממנו. תראה לי עוד מכשיר שמחזיק בנפילות כמו הT10 תראה לי עוד מכשיר שקולט במקומות בעיתיים כמו הT10 התוכנת חיפוש שהיה בT10 במקשים ללא כניסה לאנש"ק (כמו סמסונג ונוקיה)
את הבלוטוס של הT10 לא בדקתי אבל לא קיבלתי תלונות אבל את הבלוטוס של הP100 בדקתי והוא מצויין ומעלה אתה רוצה ראיה שהשבב שודרג זה דבר לא אפשרי להביא ראיה אבל לא שמעתי אותך דורש כזו ראיה מאף חברה דבר שלא הגיוני להוכיח כי תמיד תגיד שזה לא נכון
הצחקת אותי.
אני לא משווק שום מכשיר, אדרבה, אפילו הQ7 שכתבתי עליו שהוא הכי פחות גרוע בכשרים, כתבתי עליו תלונות למכביר, גם על המקשים שנהיו נוראיים, ובפרט כתבתי תלונות בעדכון האחרון שלהם.
יש לי בבית 2 אייטופ 10, ו2 מכשירי Q7 , אין מה להשוות ביניהם, האייטופ לא מחזיק שיחה של חצי שעה בלי ניתוק של השיחה אפילו ללא בלוטוס, הבלוטוס שלו אפילו לא צעצוע.
בכולל שלי יש עוד כמה עם האייטופ, כולם מקללים אותו, המעלה היחידה שלו זה הסוללה.
ודרך אגב לי באמת היה בעיות בסוללה בQ7 והמוכר החליף לי לסוללה איכותית יותר בחינם, לא יודע האם היא גרמנית. -
יש לי בבית 2 אייטופ 10, ו2 מכשירי Q7 , אין מה להשוות ביניהם, האייטופ לא מחזיק שיחה של חצי שעה בלי ניתוק של השיחה אפילו ללא בלוטוס, הבלוטוס שלו אפילו לא צעצוע.
לא מכיר את איי טופ 10,
כתבתי לעיל שיש לי את אייטופ החדש והוא מכשיר מצוין אין ניתוקים כלל, הבלוטוס מצוין
ואת המעלות חסרונות והערות שיש לי על המכשיר כבר כתבתי לעיל. -
לי יש T10 ואני מרוצה ממנו ב- 100%
קניתי אותו מיד אחרי שיצא ובהתחלה באמת היה לו בעיות משמעותיות ואחרי חצי שנה עשיתי לו עדכון גרסה ומאז אין תקלות (חוץ מהמקשים שצריך להחליף פעם בשנה... -וכמובן שזה שיקול) ואח"כ קניתי עוד אחד ללא תקלות כלל(וכנ"ל)