בקשת מידע | שיחות דור 4 בQ7 לא עובד
-
@אביעד בגולן אין עדיין VOLTE בכשרים.
יצויין שזו החברה היחידה שאין בכלל, בכל החברות האחרות יש, מי יותר ומי פחות, כשבפרטנר שמעתי על באגים חמורים.@אביעד כתב בבקשת מידע | שיחות דור 4 בQ7 לא עובד:
משהו יודע מה עושים?
אם זה חשוב, עוברים חברה
-
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | שיחות דור 4 בQ7 לא עובד:
@אביעד בגולן אין עדיין VOLTE בכשרים.
יצויין שזו החברה היחידה שאין בכלל, בכל החברות האחרות יש, מי יותר ומי פחות, כשבפרטנר שמעתי על באגים חמורים.@אביעד כתב בבקשת מידע | שיחות דור 4 בQ7 לא עובד:
משהו יודע מה עושים?
אם זה חשוב, עוברים חברה
ובתכלס' מי החברה הכי טובה
-
@אביעד כתב בבקשת מידע | שיחות דור 4 בQ7 לא עובד:
ובתכלס' מי החברה הכי טובה
בינתיים הוט וסלקום הכי חלק בVOLTE,
ברמי לוי יש עם באג קטן שכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972 במקום ה-0 שבתחילת המספר, זה לא נורא מפריע כשמספרים מוכרים מתקשרים אליך ומופיעים באנשי הקשר.
נראה לי קיים גם בפלאפון אבל לא בטוח וגם לא מדי רלוונטי.@d-a1 כתב בבקשת מידע | שיחות דור 4 בQ7 לא עובד:
מבחינת VolLte ברוב החברות זה לא מושלם יש קריסות (יכול להיות קשור לתמיכה האזורית של האנטנות)
כמעט ולא, בנסיעות יש קריסות כי הכיסוי לא מספיק טוב באופן כללי,
אצלי ביחידת דיור יש VOLTE בכל מקום שיש 3G ואולי אפילו יותר, במכשירים מסויימים (ספציפית במכשיר metal שהוא עם קליטה יחסית חזקה, בקרוב אעשה עליו סקירה אי"ה) -
@דוד-טרייטל לי יש סלקום וגם בכל מקום יש לי VolLTE אבל זה לא שורד להרבה זמן ולפעמים קורס באמצע שיחה, אם תסתובב קצת ולא תישאר באותה משבצת תגלה שחזרת לדור 3, מבדיקה בכמה סוגי פלאפונים שיאומי נוקיה 4X4 תכל'ס זה עדיין לא מושלם
-
@d-a1 כתב בבקשת מידע | שיחות דור 4 בQ7 לא עובד:
לי יש סלקום וגם בכל מקום יש לי VolLTE אבל זה לא שורד להרבה זמן ולפעמים קורס באמצע שיחה, אם תסתובב קצת ולא תישאר באותה משבצת תגלה שחזרת לדור 3, מבדיקה בכמה סוגי פלאפונים שיאומי נוקיה 4X4 תכל'ס זה עדיין לא מושלם
בהחלט נכון, באיזורים עם קליטה חלשה הוא פתאום יורד ל3G, אני שם לב כי פתאום לא שומעים אותי טוב, מה שמביא אותי למסקנה שדווקא ה4G (אצלי לפחות) עובד טוב יותר וכשאינו-יש בעיות
-
@אביעד עיין כאן סעיף 14.
@דוד-טרייטל נורא פשוט, ברור שG4 עובד על תדרים יותר גבוהים שמשדרים למרחק פחות גדול אבל למעשה דור 2 ו3 אינו מטופל כבר ע"י החברות ואנטנות ממש חדשות בכלל לא משדרות דור 2 וממילא זה מאוד לא יציב כבר ולכן כן מומלץ להיות על דור 4. -
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | שיחות דור 4 בQ7 לא עובד:
יצויין שזו החברה היחידה שאין בכלל, בכל החברות האחרות יש, מי יותר ומי פחות, כשבפרטנר שמעתי על באגים חמורים.
לא נכון אני בגולן עם VOLT E