בקשת מידע | מכשיר אנדרואיד איכותי קטן לצורך שימוש ללא רשת
-
שזה אומר שהמקס יותר נראה כסמארטפון ולכן לא רואים אותו בציבור החרדי כמו הסטאר
(הסטאר קטן מהיאנג והמקס גדול ממנו בהרבה) -
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה כתב בבקשת מידע | מכשיר אנדרואיד איכותי קטן לצורך שימוש ללא רשת:
שזה אומר שהמקס יותר נראה כסמארטפון ולכן לא רואים אותו בציבור החרדי כמו הסטאר
(הסטאר קטן מהיאנג והמקס גדול ממנו בהרבה)בפשטות
-
@דובי-ג כתב בבקשת מידע | מכשיר אנדרואיד איכותי קטן לצורך שימוש ללא רשת:
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה כתב בבקשת מידע | מכשיר אנדרואיד איכותי קטן לצורך שימוש ללא רשת:
@דובי-ג איזה חנויות?
Unihertz Mobile Store
Unihertz Official Storeשניהם אותו מקור אבל לפי מה שהבנתי אחריות רשמית רק של official store.
כבר ציינתי מה ההבדל בין החנויות...
-
6-כמדוני אצלי לא צריך לכתוב למוכר לגבי המכס
כן צריך לכתוב, זה מעל 75$ וחייב במע"מ, אולי היתה פשלה אצלך אבל זה לא רלוונטי כי ככלל המערכת מחייבת אוטומטי אם מוצהר על החבילה ערך גבוה
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | מכשיר אנדרואיד איכותי קטן לצורך שימוש ללא רשת:
6-כמדוני אצלי לא צריך לכתוב למוכר לגבי המכס
כן צריך לכתוב, זה מעל 75$ וחייב במע"מ, אולי היתה פשלה אצלך אבל זה לא רלוונטי כי ככלל המערכת מחייבת אוטומטי אם מוצהר על החבילה ערך גבוה
נכון, אבל התכוונתי לומר ששאלתי את המוכר והוא אמר לי שלא צריך לבקש מהסיבה שהם אוטומטית עושים חשבונית דרך מתחת 75$...
-
תודה לכל מי שער בשעה כזו ועונה בשמחה...
מה למעשה להזמין?
אני לא מצליח לראות הבדלים ביניהם.
-
@אליצפן אגב אם זה מעניין אותך יש לי פה טבלה עם השוואה בין המקס לסטאר
https://docs.google.com/document/d/15ENJ6289RCfDeIVErLZ3QgeSzm43MnZe7ZaKXZKDcws/edit?tab=t.0#heading=h.u9d3nr9c8032 -
@אליצפן כתב בבקשת מידע | מכשיר אנדרואיד איכותי קטן לצורך שימוש ללא רשת:
תודה לכל מי שער בשעה כזו ועונה בשמחה...
מה למעשה להזמין?
אני לא מצליח לראות הבדלים ביניהם.
ממליץ את הכי זול *690 ש"ח
אין הבדלים בכל חברה לגופה בין המוצרים זה פשוט עניין שיווקי למראית העין בשביל הלקוח -
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה
מקס הוא אמר שהוא בכל מקרה לא רוצה בגלל הגודלתראה מה גורם לי השם שלך
-
קניתי, הגיע, ובגדול אני מאד מרוצה.
תודה לממליצים.@אליצפן כתב בבקשת מידע | מכשיר אנדרואיד איכותי קטן לצורך שימוש ללא רשת:
האם למישהו יצא להשתמש במכשיר הזה באפליקציית הקלטת שיחות אוטומטית - האם זה פועל חלק? (בשיאומי חצי טאצ' לדוג' זה לא כ"כ עובד..)
5-הקלטת שיחות מעולה ומאוד קלה לתפעול
רק דבר אחד - התקנתי אפליקצית הקלטת שיחות והיא לא מקליטה לי הקלטות ריקות. יש למישהו פיתרון או המלצה לאפליקציה שפועלת כראוי.
אני יודע שיש הקלטת שיחות בסיסית במכשיר אבל חשוב לי דרך אפליקציה שאפשר לתייג את הקבצים עם הערה, ושמוחקת אחרי כמות מסויימת של הקלטות וכו' - וכל המעלות של אפליקציות ייעודיות להקלטת שיחות.
אשמח להמלצה / הדרכה.
תודה!