הסבר | תגובות ל"הפורום מידי מבולגן.. נעשה סדר למשתמשים מתחילים (וגם למתקדמים) בכל הנושא של פלאפונים..."
-
@ארררר כתב בהסבר | תגובות ל"הפורום מידי מבולגן.. נעשה סדר למשתמשים מתחילים (וגם למתקדמים) בכל הנושא של פלאפונים...":
@שלוםפ יש לי נוקיה 208 האם אפשר לעבוד על החברה שזה דור4 ע"י שינוי IMEI, ואם כן איך?? ומה הכוונה VOLTE ואם אין לי את זה בנוקיה זה לא יעבוד??
0
יכול להיות שיש לי פתרון אם זה ממש חשוב לך.
צור קשר 0548404041
ואנסה לבדוק -
-
@שלוםפ כתב בהסבר | תגובות ל"הפורום מידי מבולגן.. נעשה סדר למשתמשים מתחילים (וגם למתקדמים) בכל הנושא של פלאפונים...":
@3157686 הם סידרו את זה מראש בגרסה שלהם.
למה שלא יותנו אופציה כזו??? בשביל מה לבטל את זה???
השאלה עם זה רק בגירסה ולא יותר מיזה -
@שלוםפ כתב בהסבר | תגובות ל"הפורום מידי מבולגן.. נעשה סדר למשתמשים מתחילים (וגם למתקדמים) בכל הנושא של פלאפונים...":
@3157686 יש פה איזשהו טלפון שבור.
שיאומי מקשים מגיע מסין בלי תמיכה בVOLTE ישראלי יש כאלה שסידרו בגרסה שלהם ע"פ המדריך בפורום שיתמוך (לדוגמא מישהו 12 בגרסה החינמית) והרבה גם לא סידרו את זה והם יצטרכו לעשות לבד את המדריך בפורום....אבל השאלה אם דור 4 עובד בלי volte
-
-
@3157686 אין מצב לדור 4 בלי VOLTE יש מצב שבגרסה שלך האותיות VOLTE לא יהיו כתובות על המסך אבל כן הוסיפו לו תמיכה בVOLTE וזה תלוי בדבר אחד אם כשאתה מתקשר זה יורד לדור 3 או לא
אלא א"כ אתה בסלקום שזה עלול להיות בעיה בחברה עיין כאןיש פה שייח חרשים
אבל אתה כתבתה במדריך שלך שזה כן עובד בלי ואני כתבתי לך שתתקן את זה זה הכל אולי תעבור על מה שכתבתי מחדש ותגיד אם מה אתה לא מסכים -
@3157686 לא התכוונתי שעובד דור 4 בלי VOLTE התכוונתי שקיים דור 4 בלי VOLTE.
למה זה רלוונטי אין לזה שום משמעות אולי כדי שתתקן את זה במדריך
||חבל שאתה לא שם לב למה שכותבים הינו חוסכים את כל הויכוח|| -
@3157686 א. לאינטרנט שכן עובד בלי VOLTE
ב. שיש סיכוי לסדר את זה בשונה מפלאפונים שאינם תומכים כלל בדור 4
ג. תיקנתי במדריך.מצוין
תודה