שאלה | על מדריך | כיצד תעשו פליבק/קריוקי כל השיטות
-
תגובה: מדריך | כיצד תעשו פליבק/קריוקי
אני מחפש את הדרך הכי טובה, שגם אם שומעים בפליבק את הקול של הזמר שישמע ממש חלש וכן אם יש משהו שעושה גם ווקאלי על רמה אשמח לקבל עצות!
(לא אתרים) -
@עם-ישראל-חיי בוירטואל DJ יש לך אפשרות להוריד את הקול של הזמר וכן הביאו פה גם אפליקציה אופליין שעושה את זה (צחפש ותמצא)
לגבי ווקאלי כרגע אני לא מכיר תוכנות שיכולות להפריד מוזיקה ווקאלית וזה מיסיבה פשוטה שההפרדה עובדת ע"י זיהוי של קול של האדם ו"ניתוקו" מהמוזיקה וברגע שזה ווקאלי ה"מוזיקה" מפוענחת ע"י התוכנה לקול אנושי ולא למוזיקה! -
@עם-ישראל-חיי תקן אותי אם אני טועה, אבל לפי השאלה שלך הבנתי שהתכוונת להפריד את המוזיקה שיישאר רק הקול של הזמר, ואת זה אין סיבה שלא יהיה אפשר לעשות בדיוק כמו האפשרות ההפוכה, @cannon לא ככה?
-
@איש-צדיק-מידי אתה צודק! (מה שהסברתי שלא אפשרי זה במוזיקה ווקאלית)
אבל נראה לי שהוא רצה את הפליבק@עם-ישראל-חיי כתב בשאלה | על מדריך | כיצד תעשו פליבק/קריוקי כל השיטות:
שגם אם שומעים בפליבק את הקול של הזמר שישמע ממש חלש
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשאלה | על מדריך | כיצד תעשו פליבק/קריוקי כל השיטות:
וכן אם יש משהו שעושה גם ווקאלי על רמה אשמח לקבל עצות!
כוונתו לכאורה, אותו דבר רק הפוך
-
@איש-צדיק-מידי הא, אני הבנתי שהוא מתכוון מוזיקה ווקאלית (כזאת של בין המצרים) אבל אם כדבריך שהוא התכון לווקאל של הזמר אז אתה צודק ב 100% זה אפשרי לגמרי
-
@איש-צדיק-מידי
@cannon
התכונתי לזה שאני צריך כלי שהופך שיר או לפליבק נטו או לווקאלי נטו, ללא קולות מיותרים-כמה שיותר שמע נקי -
@cannon כתב בשאלה | על מדריך | כיצד תעשו פליבק/קריוקי כל השיטות:
@עם-ישראל-חיי בוירטואל DJ יש לך אפשרות להוריד את הקול של הזמר וכן הביאו פה גם אפליקציה אופליין שעושה את זה (צחפש ותמצא)
-
@איש-צדיק-מידי יש לי את האפשרות הזאת אני מחפש משהו יותר איכותי
-
@עם-ישראל-חיי יש לך את מה ש @אביעד אמליץ עליו כאן, מניסיון הוא בסדר גמור.
-
@עם-ישראל-חיי הרבה זמן רציתי לעדכן את הנושא כיצד תעשו פליבק/קריוקי כל השיטות ולא היה לי כוח, עכשיו בזכותך עדכנתי את הפוסט.
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשאלה | על מדריך | כיצד תעשו פליבק/קריוקי כל השיטות:
@cannon תודה רבה אני מוריד עכשיו יששם גם דרך לעשות ווקאלי?
זה לא מוריד,
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | מסיר קול ויוצר קריוקי - Vocal Remover:@צצצצצ יש לך מושג מה זה אומר? ואם זה קשור אליך או אלי?