מחיקת קבצים שלא נמחקים
-
@פלורידה אמר במחיקת קבצים שלא נמחקים:
אומר לכם, אתמול ניסיתי למחוק שתי קבצים מסוימים.
אחד הצלחתי למחוק על ידי שהסגרתי אותו באיסט.
ואת השני לא הצלחתי באופן הזה.
אז פשוט דחסתי אותו בwinrar (לא לפני שהגדרתי את wunrar שבסיום ימחוק...)
ומה אומר לכם...
פשוט נמחק.!!!פגז של רעיון- לא ניסיתי אבל זה נשמע מאוד טוב
-
@פלורידה אמר במחיקת קבצים שלא נמחקים:
@MERS מי פגז שניהם??.
אני התכוונתי לשני כי הוא תמיד ישים את הראשון אני לא ממש יודע איך מבצעים וגם אח"כ אני לא יודע אם זה נמחק לגמרי או רק הופך לנסתר כי הוא כבר לא נגיש ומוסתר בקיצור אין לי מושג בכל העניינים של איסט אני רק מקפיד לסרוק כמה פעמים בכל יום וזהו
-
@פלורידה כן אפשר להוציא אותו מהסגר
צריך לבצע השהייה לאנטי וירוס
ואז להכנס בתוכנה ל"כלים"
ויש שם שירות של הסגר
בתוך ההסגר נמצאים כל החולי קורונה
סתם נמצאים שם הוירוסים או הפריצות בקיצור כל מה שאנטי וירוס ניקה והעביר להסגר
תבחר את הקובץ שאתה רוצה להוציא מההסגר
ופשוט תלחץ למטה על שחזר -
@ESET אמר במחיקת קבצים שלא נמחקים:
@פלורידה כן אפשר להוציא אותו מהסגר
צריך לבצע השהייה לאנטי וירוס
ואז להכנס בתוכנה ל"כלים"
ויש שם שירות של הסגר
בתוך ההסגר נמצאים כל החולי קורונה
סתם נמצאים שם הוירוסים או הפריצות בקיצור כל מה שאנטי וירוס ניקה והעביר להסגר
תבחר את הקובץ שאתה רוצה להוציא מההסגר
ופשוט תלחץ למטה על שחזרהשאלה האם יש אופציה של מחיקה ישירות מהתכנה כי אם הוא יחזור למקום הישן שלו סביר להניח ששוב לא יהיה אפשר למחוק אותו
-
@יהודה-12 אמר במחיקת קבצים שלא נמחקים:
@חברים הכונן שלך הוא C או D
כי אם הכונן שלך הוא C ובסל המחזור זה מראה שזה בכונן D אז כנראה זה בסל המחזור של כונן חיצוני, ואז ניתן להגיע אליו ע"י הכנסת הכונן והצגת קבצים מוסתרים וביטול האפשרות של הסתרת קבצי מערכתיש לי מותקן במחשב 2 כוננים C ו- D.
תיקיית סל המחזור שבהם מופיע הקבצים הנ"ל, רשומים כסל המחזור של כונן D, ראה כאן. -
@חברים אמר במחיקת קבצים שלא נמחקים:
כי אם הכונן שלך הוא C ובסל המחזור זה מראה שזה בכונן D אז כנראה זה בסל המחזור של כונן חיצוני, ואז ניתן להגיע אליו ע"י הכנסת הכונן והצגת קבצים מוסתרים וביטול האפשרות של הסתרת קבצי מערכתיש לי מותקן במחשב 2 כוננים C ו- D.
תיקיית סל המחזור שבהם מופיע הקבצים הנ"ל, רשומים כסל המחזור של כונן D, ראה כאן.ראיתי, לכן שאלתי
תנסה לעשות את מה שכתבתי לך הצגת קבצים מוסתרים וביטול הסתרת קבצי מערכת ותעלה צילום מכונן D -
@חברים אמר במחיקת קבצים שלא נמחקים:
תיקיית סל המחזור שבהם מופיע הקבצים הנ"ל, רשומים כסל המחזור של כונן D, ראה כאן.ראיתי, לכן שאלתי
תנסה לעשות את מה שכתבתי לך הצגת קבצים מוסתרים וביטול הסתרת קבצי מערכת ותעלה צילום מכונן Dמה הפירוש 'סל המחזור נמצא בכונן חיצוני'?
כפי שאמרתי, יש לי 2 כוננים מותקנים על המחשב, כונן C וכונן D.
אז מה יעזור לי להוסיף כונן, איזה כונן? -
@חברים סליחה שלא הסברתי את עצמי, כיון שכונן D הוא לא כונן המערכת אז סל המיחזור שלו הוא נפרד כמו כונן חיצוני.
לכן הפתרון הוא להציג קבצים מוסתרים, ואז לבטל את הסתרת קבצי המערכת, ואז אתה אמור לראות תיקיה בכונן D של סל המחזור, זה יכול להיות בכמה צורות לכן ביקשתי שתעלה תמונה מכונן D לאחר הפעולות הנ"ל