שיתוף תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!
-
@ברי-קלמנוביץ בטח (רק שבQ3 זה לחיצה על 0)
-
@ezerphone אין
-
@ezerphone לפני תחילת הצריבה (אחרי שמוציאים את הבטרייה כמובן)
-
@ARISH כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
בטח (רק שבQ3 זה לחיצה על 0)
יש עידכון גירסה לQ3???
ובקשר לשאלתך נסה לסגור את התוכנה ולהפעיל מחדש את המחשה ולעשות זאת שוב.
-
@ברי-קלמנוביץ ניסיתי את זה כבר כמה פעמים ולא עזר ובקשר לגירסה אז יש גירסה לעדכון רק שהיא לא כ"כ חדשה ובחנויות מוכרים היום כבר עם גירסה כמו זו (עם הבדלים מזעריים)
(אם כי לא כל הפלאפונים החדשים נמכרים עם הגירסה המעודכנת רק חלקם) -
@ARISH
ואיך אני יכול לקבל את הגירסה ולהתקין אותה? -
@ברי-קלמנוביץ לא הבנתי, דרך התוכנה כמובן לפי ההדרכה שם.
-
@ARISH
אני הזנתי את הקוד של הפלאפון והוא לא מצא קובץ עידכון. כנראה מה שיש לי זה המעודכן... -
@ברי-קלמנוביץ לא, גם אם מעודכן זה אמור למצוא שוב את הגירסה האחרונה. כנראה שיש תקלה בתוכנה או שהקוד שהזנת לא נכון.
-
@ARISH לי זה גם עשה את זה בארבע על ארבע ולחיצה ארוכה שלשבע שניות מחיבור הטלפון למחשב [ולא צריך להוציא את הבטריה פתרה את העינן
-
אבל מישהו יודע אם יש לי 4X4 גירסה ישנה שבאפשרויות באנשי קשר אין האתקת אנשי קשר מהפלאפון לסים איך אני מעתיק את האנשי קשר שלא יאבדו במהלך עידכון הגירסה?
-
-
@ברי-קלמנוביץ אין גיבוי אוטומטי אבל אפשר לייצא אנש"ק לכרטיס זיכרון באפשרויות ייבא ייצא וכו' [אולי בגירסאות המתקדמות יותר יש גיבוי אוטומטי וא"כזה ג"כ באפשרויות באנש"ק אבל זה ג"כ לכרטיס]
-
@ישראל-ברקוביץ
אני כמעט בטוח, התעסקתי גם עם מכשירים שיצאו די בהתחלה ויש להם גיבוי אוטומטי לכרטיס.
אולי זה רק כשהכרטיס בתוכו. -
@ברי-קלמנוביץ שכוייח! עזרת לי מאוד.
-
@ישראל-ברקוביץ ניסיתי ולא עזר, תודה רבה.
-
@ARISH
יש לך באנשי קשר יבא /יצא
?
אם כן תיכנס ליצא . תבחר את כל האנש"ק . תלחץ אישור ואז אם יש לך כרטיס זיכרון בפלא' אתה מכניס את זה שם
580/620