שיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!
-
יש גם באפליקצייה !
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avwot.app&pli=1 -
@simon כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
באג מוזר שאני נתקל בו כבר כמה פעמים בגרסא V9
אם הנגן מופעל, אבל השירים במצב המתנה, ז"א שלא שומעים שיר כעת, ובאותו זמן מחוברות אוזניות בלוטוס, אסור לנתק את האוזניות מהמכשיר!
עשיתי את הטעות הזו כשנכנסתי לבית המדרש, הכנסתי את האוזניות למארז טעינה שלהם ומיד הנגן שהיה מושתק התחיל לנגן בקול רעש גדול על רמקול.
וזה לא מסתיים כאן, אני מנסה לכבות את הנגן, אבל מקשי הטלפון נעולים, ואני לוחץ כמה פעמים (כן המקשים נהיו קשים ונורא מעצבנים) עד שהצלחתי לפתוח את הנעילה, הנגן לא מופיע במסך הראשי, נכנסתי לנגן, ואני לוחץ על עצירה אבל אני מקבל שגיאה הקובץ אינו נתמך...זה באג במערכת ההפעלה הזו MOCOR20 או איך שלא קוראים לה... (ולא קשור בהכרח לQ7, ולענ"ד בטח לא ספציפיתV9)
קרה לי גם בטלפון אחר (METAL) ואפילו לא פניתי ליבואן, זה קורה מדי פעם, אני מקפיד לפני כניסה לבית המדרש לצאת מהנגן או לפחות לוודא שגם אחרי ניתוק האוזניות השקט נשמר, ואז שזה קורה אני נשאר בפוקוס על המכשיר.לי זה קרה באוטובוס, ואולי בכניסה לבניין עוד פעם... ולפעמים בסוף התהליך המכשיר נכבה ונדלק שוב... קיצור באג שצריך לתקן ברמת מערכת ההפעלה, היצרנים בסין לא חשבו שאנחנו מאזינים כ"כ הרבה למוזיקה -
@מומחה-טופ כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
זה נראה לי תלוי בדגם של האוזניות כי לי זה לא קרה לב4X4 לאורך כל הגרסאות ולא ב5X5
אני עדיין סבור שזו תקלה בכל המכשירים ובכל הגרסאות, שמתרחשת לעתים נדירות, אבל סטטיסטית מי ששומע הרבה (והאוזניות שלו לא דואגות לעצור את המוזיקה לפני הניתוק) עשוי להיפגש עם תקלות כגון אלו,
-
@יענקל-לוי כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
מישהו יכול לעזור לי
יש לי Q7 ואני מחבר למחשב ולוחץ על ספרה 1 הרבה זמן ולא מצליח להתחבר למחשב האם הכבל לא תקין או שאני לא יודע לעשות את זה
דחוףףףףף!!!!!!1. להחליף כבל (ולוודא שיש בו סינכרון נתונים ממחשב ניתן לבדוק ע"י נגן וכדו').
2. ראיתי שכתבו להוציא את הבטריה לכמה דקות.אצלי ב4X4 לא הוצאתי בטריה ועדכנתי -
@השטייגעניסט כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
- ראיתי שכתבו להוציא את הבטריה לכמה דקות.
שטות.
-
@מוגן-נטפרי אני מנסה להוריד את התוכנה ונפתח לי הדף הזה מישהו יכול לעלות לי את התוכנה לפה?
-
@מוגן-נטפרי
תודה רבה
ההוראות נמצאות בתוכנה?