שיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!
-
@מומחה-טופ כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
יצא גרסא V9 לQ7
המוכר עדיין לא מצליח להוריד מישהו נתקל בזה??
-
@יאנג-בוי כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
@העילוי
אני הורדתי את V9 דרך התוכנה.
בגדול מרוצה, הבלוטוס עובד מצוין, הוספת שיחה גם מצוין, רק הבעיה שכשמקישים משהו באמצע שיחה אי אפשר למחוק אותו.
מקווה שלא יגלו לי סיסמאות בגלל זה...גם אני עדכנתי לV9, ויש את הבעיה שאי אפשר למחוק ספרות שהקשת באמצע שיחה, מרגיז מאד, אתה בא למחוק וזה עובר לרמקול...
בדיוק גם הגיע אלי האוזניות סאונדקור 4NC של אנקר, שהמליצו עליו כאן בפורום שהוא עובד טוב עם Q7, ויש לי כעת ממש בעיות בקו, מאבד קליטה, קול מעוות וכו' שלא היו לפני כמה ימים.
חוץ מזה שהקול ממש נמוך, וכשאני מחבר את האזניות לאנדרואיד הכל בסדר גמור.
אני לא בטוח האם זה רק בגלל העדכון גרסא, או שבכל מקרה הQ7 היה עושה את הצרות האלו עם האזניות האלה, אני עם האזניות סה"כ מיום ראשון אחה"צ, ועדכנתי גרסא אתמול בערב, ונראה לי שלפני העדכון גרסא שמעתי נמוך אבל יציב, ואחרי העדכון גרסא יש הרבה בעיות, קול גרוע וגם נמוך, ואיבוד קליטה מפעם לפעם, ומידי פעם יש רעש מעוות כזה שמזכיר מים נשפכים או פס קול בהרצאה. -
@איך כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
@simon אם אתה רוצה לשמוע על אוזניות איכותיות לפלפון - אני כבר כשנה על JBL וזה ממש מעולה! (אני על 4X4)
כבר החלפתי יותר מ10 סוגי אוזניות בגלל הבעיות במכשירים הכשרים, ודווקא האנקר הללו עושות רושם של איכותיות מאד, ובפרט ששומעים אותי ברור זה בגדר נס בטלפון כשר, ולמרות זאת בשיחה אני שומע על הפנים.
-
@simon כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
@איך כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
@simon ניסית JBL?
לא, כי אין לי איך לדעת מה חיקוי ומה מקורי.
חוץ מבעיית החיקויים, לא ישמעו אותך!
@איך האם שומעים אותך?
אותי לא שומעים JBL עם כל הכבוד לאיכות הסאונד שלהם.
-
@יאנג-בוי כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
בגדול מרוצה, הבלוטוס עובד מצוין, הוספת שיחה גם מצוין, רק הבעיה שכשמקישים משהו באמצע שיחה אי אפשר למחוק אותו.
מקווה שלא יגלו לי סיסמאות בגלל זה...פתרון זמני - תטלפן לשניה למספר אחר ותנתק, והספרות ימחקו.