שיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!
-
זהירות עדכנתי גירסא ב4*4 זה הרס לי את הקליטה אין אפשרות לפצל את הרשתות זה נזק גדול לא מומלץ לעדכן בשופ"א זה ברור שהקליטה בפלא' זה הכי חשוב בהצלחה
-
זהירות עדכנתי גירסא ב4*4 זה הרס לי את הקליטה אין אפשרות לפצל את הרשתות זה נזק גדול לא מומלץ לעדכן בשופ"א זה ברור שהקליטה בפלא' זה הכי חשוב בהצלחה
@אוויר-לנשימה
מה הכוונה לפצל רשתות? -
@אוויר-לנשימה
מה הכוונה לפצל רשתות? -
@אוויר-לנשימה מה הענין לפצל רשתות? עדיף 2\3\4 אוטו' מה שיש!
-
@אוויר-לנשימה
ב4 על 4 בחיים לא היה זה אולי אתה מתבלבל עם דגם אחר
וחוץ מזה גם אם היה גרסאות כאלה לי בכל אופן לא היה את זה ולא הרגשתי בעיה בקליטה וגם כמעט אף פעם לא ירד לדור 3 ובכלל לפעמים היה מצבים ששמתי את הטלפון רק על דור שלוש והוא עבד יותר טוב אז ככה שלא נראה לי שזה משנהויש לי רק 4 על 4 מאז שהוא יצא לחנויות ויצא לי לבנתים לקנות רק פעמיים וכרגע מה שיש לי מחזיק כבר הרבה זמן ככה שאם ההפרש במחירים היה גדול בין הדגמים כמו פעם הייתי קונה 4 על 4 ואני לא מבין למה אנשים מתלוננים עליו מבחינתי אחלה טלפון (ואני לא בא לומר שאין חסרונות אבל לשימוש רגיל אין בעיה)
-
@אוויר-לנשימה
ב4 על 4 בחיים לא היה זה אולי אתה מתבלבל עם דגם אחר
וחוץ מזה גם אם היה גרסאות כאלה לי בכל אופן לא היה את זה ולא הרגשתי בעיה בקליטה וגם כמעט אף פעם לא ירד לדור 3 ובכלל לפעמים היה מצבים ששמתי את הטלפון רק על דור שלוש והוא עבד יותר טוב אז ככה שלא נראה לי שזה משנהויש לי רק 4 על 4 מאז שהוא יצא לחנויות ויצא לי לבנתים לקנות רק פעמיים וכרגע מה שיש לי מחזיק כבר הרבה זמן ככה שאם ההפרש במחירים היה גדול בין הדגמים כמו פעם הייתי קונה 4 על 4 ואני לא מבין למה אנשים מתלוננים עליו מבחינתי אחלה טלפון (ואני לא בא לומר שאין חסרונות אבל לשימוש רגיל אין בעיה)
-
יש למישהו עכשיו קישור להורדת התוכנה הכי עדכנית?
-
@צייר-מקצועי למה שלא תוריד מהאתר הרשמי?
https://qlyx-tech.com/?page_id=2133 -
-
-
@צייר-מקצועי תנסה להסיר התקנה ולהתקין מחדש
-
@צייר-מקצועי תנסה להסיר התקנה ולהתקין מחדש
@ממוחשב לא עובד
ומה עוד שכשאני בא למחוק את התוכנה זה מעביר אותי לתוכניות ותכונות, ושם... זה לא נמצא.
... -
@ממוחשב לא עובד
ומה עוד שכשאני בא למחוק את התוכנה זה מעביר אותי לתוכניות ותכונות, ושם... זה לא נמצא.
...@צייר-מקצועי ניסית דרך ההגדרות בווינדוס?
-
@צייר-מקצועי ניסית דרך ההגדרות בווינדוס?
@ממוחשב ?
כלומר, למה התכוונת -
@ממוחשב ?
כלומר, למה התכוונת -
קיים באתר עוגן פליי (מצורף קישור) ותחפש שם Wot
https://ogenplay.com/?ref=hthrjbbhv
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות