שיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!
-
למה לשבור אם אפשר עם הציפורניים
תתחילו לגדל ציפורניים

-
פוסט זה נמחק!
-
תלחצו עם הציפורניים ואם אין לכם אז עם
מספריים ואם גם לא עובד אז תתחילו לגדל ציפורניים -
תלחצו עם הציפורניים ואם אין לכם אז עם
מספריים ואם גם לא עובד אז תתחילו לגדל ציפורניים@יודע-ומייבין נכתבו כאן כמה פוסטים על ההצעה שלך אבל משום מה הם נמחקו
-
@יודע-ומייבין נכתבו כאן כמה פוסטים על ההצעה שלך אבל משום מה הם נמחקו
-
@מחנה-ידידים ????
(אני לא ראיתי מה שכתבתם רק ראיתי שזה נמחק) -
@מחנה-ידידים ????
(אני לא ראיתי מה שכתבתם רק ראיתי שזה נמחק) -
@חכמון כל הכבוד
צדיק!!

-
@חכמון כל הכבוד
צדיק!!

@יודע-ומייבין אולי די ...
אם זה ממש דחוף לכם אז לפחות תעברו לנושא של ה5*5. -
אני מנסה לייצר חשבון ב WOT ואיזה סיסמא שלא אקליד הוא כותב לי באדום "סיסמא חייבת להכיל 6 ספרות, אות גדולה אות קטנה וסימן מיוחד", אפי' שאני עומד בכללים
מישהו יודע מה צריך לעשות?@דני2007 אני בכלל לא מבין, למה למען השם צריך לפתוח חשבון בשביל לעדכן גירסה???
מה, זה לפתוח חשבון בנק??!! -
@דני2007 אני בכלל לא מבין, למה למען השם צריך לפתוח חשבון בשביל לעדכן גירסה???
מה, זה לפתוח חשבון בנק??!!@מוקד-המערכות זה אחד הדברים שמחשידים אותי בתוכנה הזאת תסתכל קצת יותר לעיל פה ותראה דיון שלם תסתכל
כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
אני לא יודע מה אתכם אבל לי זה נראה ממש ממש חשוד, תוכנה לעדכון גרסא שמבקשת לאתחל את המחשב ודווקא עם רשת פעילה ??? ומה שעוד יותר מחשיד זה שצריך ללחוץ על קישור במייל, זה לא מוזר???
ואחרי הכל אל תשכחו שזו חברה סינית [אסקולס]
לא יודע, אני עשיתי את זה בחדר מחשבים ועם מייל אחר ולא הייתי כל כךמזדרז להתקיו את זה על המחשב שלי.כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
@חכם-בלילה-1 חשבתי על זה אבל אל תשכח שזו חברה סינית הרי אתה רואה שזה עובד גם בלי, זה לא נראה לך חשוד???
וגם הקטע עם הקישור במייל.ובפרט
@ארי.מ. נכון, שכחתי.
יש לך הסבר לקישור במייל , זה לא שהם יודעים מי קנה פלאפון , אז מה?בקיצור אני מסכים עם השאלה שלך במאה אחוז

-
@מוקד-המערכות זה אחד הדברים שמחשידים אותי בתוכנה הזאת תסתכל קצת יותר לעיל פה ותראה דיון שלם תסתכל
אני לא יודע מה אתכם אבל לי זה נראה ממש ממש חשוד, תוכנה לעדכון גרסא שמבקשת לאתחל את המחשב ודווקא עם רשת פעילה ??? ומה שעוד יותר מחשיד זה שצריך ללחוץ על קישור במייל, זה לא מוזר???
ואחרי הכל אל תשכחו שזו חברה סינית [אסקולס]
לא יודע, אני עשיתי את זה בחדר מחשבים ועם מייל אחר ולא הייתי כל כךמזדרז להתקיו את זה על המחשב שלי.כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
@חכם-בלילה-1 חשבתי על זה אבל אל תשכח שזו חברה סינית הרי אתה רואה שזה עובד גם בלי, זה לא נראה לך חשוד???
וגם הקטע עם הקישור במייל.ובפרט
@ארי.מ. נכון, שכחתי.
יש לך הסבר לקישור במייל , זה לא שהם יודעים מי קנה פלאפון , אז מה?בקיצור אני מסכים עם השאלה שלך במאה אחוז

@צבי-הירש מצטער אני לא יכול להצביע לך, הצבעתי היום 20 פעם

-
@צבי-הירש מצטער אני לא יכול להצביע לך, הצבעתי היום 20 פעם

למוכר מותר להתנות איתך תנאים שלא תהנדס לאחור את המוצר שלו
זה הגיוני -
זה הגיוני@חכם-בלילה-1 וזה בדיוק מה שיעזור להם...
-
@חכם-בלילה-1 וזה בדיוק מה שיעזור להם...
-
זה הגיוני@חכם-בלילה-1 אולי תפסיק כבר לערוך את הפוסט במקום לענות לי נורמלי? אנשים לא יבינו על מה אנחנו מדברים.
מה אתה מתכוון בחוקית, מותר לי לערוך את המוצר שקניתי100%, מקסימום יהיה אסור לי להשתמש בו במדינתינו הנחמדה
בגלל שפרצתי אותו והוא איבד התקן של המשרד שאחראי על הרדיו
אבל אין להם זכות לתבוע אותי על שינוי במוצר שקניתי.זו אחת הסיבות שוועדת הרבנים מסכימים רק ספדיום, כדי שיהיה כמעט בלתי אפשרי לפרוץ אותן ולהפיץ את הפרצה [וגם אם תצליח מה כבר אפשר להכניס בפיצפון הזה
]תכלס מול חברות זה לא יעזור.
-
זה הגיוני@חכם-בלילה-1 המוכר מעולם לא התנה איתי. איתך הוא התנה?
-
@חכם-בלילה-1 המוכר מעולם לא התנה איתי. איתך הוא התנה?
@צבי-הירש כתוב בהוראות שימוש ובהדלקה ראשונית "אין לבצע שינויים בתוכנה"...
-
@צבי-הירש כתוב בהוראות שימוש ובהדלקה ראשונית "אין לבצע שינויים בתוכנה"...
@מחנה-ידידים אני לא יודע למה אתה מתכוון הדלקה ראשונית, תכלס לא חתמתי על כלום וטענה של היה כתוב בחיים לא תנצח בבית משפט