שיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!
-
פוסט זה נמחק!
@חד-בדרא-השני כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
כדאי לעדכן דרך התוכנה הזו (תומך בה?) או ללכת לחנות?
מה אתה חושב שיעשו לך בחנות?
-

העתיד של
המובייל כאן
פתרון מהפכני לעדכון טלפונים כשרים!
עם
WOT, אנחנו לא רק מציעים לכם פתרון טכנולוגי פורץ דרך – אנחנו מציבים רף חדש בתחום עדכון הטלפונים הכשרים. תוכנת
WOT פותחה במיוחד כדי לאפשר לכם לעדכן את הטלפון בקלות, במהירות ובאופן בטוח.
להורדת התוכנה https://wot-dist.s3.il-central-1.amazonaws.com/wot-setup.exe
לעמוד הרשמי: https://escolls.com/?page_id=2660
שימו לב! איני לוקח אחריות על כל נזק שייגרם למכשיר ואין לי שום קשר לחברות הנ"ל!פוסט זה נמחק! -
מה הגרסה הכי עדכנית כרגע ל4X4 והאם שווה לעדכן?
-
איך פותחים את התוכנה???
אני מוריד אותה, נפתח חלון של בחירת שפה, ואחרי זה חלון נוסף של הסכמה לתנאים וכו', ואז הוא כותב שכדי להתחיל לעבוד הוא צריל להפעיל מחדש את המחשב, אני מאשר, ואחרי ההפעלה מחדש, כשאני מנסה לפתוח שוב את התוכנה - הוא כותב שוב שצריך הפעלה מחדש!
מה עושים??? -
איך פותחים את התוכנה???
אני מוריד אותה, נפתח חלון של בחירת שפה, ואחרי זה חלון נוסף של הסכמה לתנאים וכו', ואז הוא כותב שכדי להתחיל לעבוד הוא צריל להפעיל מחדש את המחשב, אני מאשר, ואחרי ההפעלה מחדש, כשאני מנסה לפתוח שוב את התוכנה - הוא כותב שוב שצריך הפעלה מחדש!
מה עושים???@אדמו-ר-ליטאי אמור להיות קיצור דרך בשולחן עבודה ומשם זה נפתח ...
-
איך פותחים את התוכנה???
מה עושים???@אדמו-ר-ליטאי תיכנס לנתיב הזה - C:\Program Files (x86)\WOT
תבחר ב WOT.exe ואז התוכנה תעלה, לנוחיות לפעמים הבאות תיצור קיצור דרך ותשים אותו בשולחן העבודה. -
איך פותחים את התוכנה???
מה עושים???@אדמו-ר-ליטאי לא פותחים עוד הפעם את הקובץ אמור להווצר לך בשולחן עבודה קיצור דרך של התוכנה ושם אתה אמור לפתוח.
@הרב-של-השכונה הכי עדכני זה 14.4 שווה לעדכן לטעמי. -
עשיתי את העדכון לq7 ויש בבלוטוס אפשרות של אישור קבלת נתונים. מישהו יודע מה זה?
ומה זה האפשרות שיש באנשי קשר "שיטת כתיבה רגילה"? -
@טופטופיסט כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
אני רואה קובץ אחד ויש שם איש קשר אחד רשום
הקובץ הוא אחד ששם נמצאים כל האנשי קשר שגובו
-
@טופטופיסט
שים לב שגיבוי חייב להיות על הכרטיס זיכרון, ולא על זכרון הפלאפון.
הדרך לבדוק זאת, למעלה במסך כמין שתי כרטיסיות, מימין שם הכרטיס זכרון, ומשמאל 'זכרון הטלפון'.
הפלאפון אינו תומך בכל סוגי הפורמטים של הכרטיסים, ולכן פעמים רבות הוא דורש לפרמט את הכרטיס כדי להמירו לפורמט שהפלאפון תומך בו, כך שאם יש לך דברים חשובים על הכרטיס, חשוב להעתיק אותם לפני כן למקום בטוח.
לאחר שאתה מגבה את אנשי הקשר לכרטיס, תוכל לבדוק האם זה באמת שם, על ידי נסיון יבוא אנשי קשר, ולבחור ייבוא מהכרטיס זכרון. -
האם זה עובד גם על פרו 30?
-
האם זה עובד גם על פרו 30?
@האמת-והשלום. לא.
-
@טופטופיסט
שים לב שגיבוי חייב להיות על הכרטיס זיכרון, ולא על זכרון הפלאפון.
הדרך לבדוק זאת, למעלה במסך כמין שתי כרטיסיות, מימין שם הכרטיס זכרון, ומשמאל 'זכרון הטלפון'.
הפלאפון אינו תומך בכל סוגי הפורמטים של הכרטיסים, ולכן פעמים רבות הוא דורש לפרמט את הכרטיס כדי להמירו לפורמט שהפלאפון תומך בו, כך שאם יש לך דברים חשובים על הכרטיס, חשוב להעתיק אותם לפני כן למקום בטוח.
לאחר שאתה מגבה את אנשי הקשר לכרטיס, תוכל לבדוק האם זה באמת שם, על ידי נסיון יבוא אנשי קשר, ולבחור ייבוא מהכרטיס זכרון. -
@דאנציג
תודה על התגובה,
כמובן שגיביתי את זה על הכרטיס
הבעיה היא שרואים איש קשר אחד במחשב וגם בייבוא כתוב מייבא 1 מתוך 1@טופטופיסט כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
וגם בייבוא
אז זה לא טוב
במחשב תמיד מראה אחד -
@טופטופיסט כתב בשיתוף | תוכנה פורצת דרך לעדכוני טלפונים כשרים מבית אסקולס!!:
וגם בייבוא
אז זה לא טוב
במחשב תמיד מראה אחד@דוד-משה-1
מה עושים? -
@דוד-משה-1
מה עושים?@טופטופיסט
תעלה לאנשי קשר גוגל, תבדוק כמה יש.