באג | עדכון גירסה V12 4X4
-
@איך כתב בבאג | עדכון גירסה V12 4X4:
הם בנו את התוכנה באופן די חכם: זה לא יורד למחשב, צריך חיבור לרשת, צריך לפתוח חשבון עם סיסמה קשה, צריך לכתוב את פרטי הIMEI ועוד.
בטח יורד למחשב ראיתי את הקובץ אבל הוא עם סיומת מוצפנת לא מצליחל פתוח אותה כנראה רק התוכנה יודעת
-
@דוד-משה-1 כתב בבאג | עדכון גירסה V12 4X4:
אולי כבר פתחו
לא מצאתי
אבל אם כבר...
אולי יש מישהו שיכול לערוך את האפליקציה שתתן התראות מחוץ לאפליקציה (בסטטוס בר) -
מישהו הצליח לעדכן דרך התוכנה שלהם
-
@שעטנ-ז-ג-ץ איפה הקובץ נמצא?
-
@שלוםפ שני דברים שמאוד מתסכלים בגירסא האחרונה
- לוקח שני שניות להגיע ליומן שיחות, ממש בדיליי, אתה מקיש על הלחצן הירוק, ואז לוקח לו זמן להבין מה אתה רוצה עד שהוא מראה לך את היומן שיחות, בגירסא הקודמת זה ממש לא היה.
- השינוי במהלך השיחה, פשוט משגע, אם אתה למשל רוצה לבצע שיחה נוספת בעת שיחה פעילה, אין לך שום דרך לעשות זאת רק להקיש תוך כדי השיחה על המקשים ישירות, למשל אם אתה מחייג כעת לקול הלשון ובאמצע שמיעת שיחה אתה נזכר ששכחת לעדכן את... אתה מנסה להוציא שיחה, אבל אין כזו אופציה, ואז אתה חייב להקיש 0 5... תוכל כדי השיחה כמובן שהדרשן בקול הלשון לא נשאר חייב והוא מגיב בהתאם להקשות, כך שעדיף כבר לנתק את השיחה, כמו כן, ברוב הפעמים ההקשות לא קשורות כלל להוצאת שיחה, אלא לניתוב במערכת שאליה מחייגים, כך שבאמת לא ברור מה הבאג הזה לבטל את האופציה של הוצאת שיחה, ולהגדיר שהיה תהיה על המספרים שמוקשים תוך כדי השיחה.
ועוד דבר, אנשים עם הרבה אנשי קשר, החיפוש באנשי קשר מאוד מאוד איטי, מילא התרגלנו לזה באנשי קשר, אבל כעת בעת הקשה במהלך השיחה, בעצם המערכת מחפשת באנשי קשר התאמה, מה שגורם להקשה להיות מאוד איטית.
מקוה לשיפור מהיר של הבאגים.
תודה.
-
@kasnik כתב בבאג | עדכון גירסה V12 4X4:
אגב אני שונה שאנשים עושים באנדרואיד זה סיוט לקרוא את זה
ואגב דאגב, אני שונא שאנשים עושים סתם ספוילרים.
זה מציק לכולם, לא רק למשתמשי האנדרואיד...מה עוד שזה שלוש הודעות רצופות.
-
-
@מוגן כתב בבאג | עדכון גירסה V12 4X4:
אל תכליל...כתבתי:
סתם ספוילרים
(זה לא מעניין הנושא, אז מה זה קשור?!
אני קורא את הנושא כי מעניין אותי המכשיר, לא הצרות של יוזר אלמוני כלשהו)וכן:
מה עוד שזה שלוש הודעות רצופות.
-
@מוגן כתב בבאג | עדכון גירסה V12 4X4:
אתה מנסה להוציא שיחה, אבל אין כזו אופציה
בטח שיש כזו אופציה
תמחק את הטקסט ותחזור אחורה ותכנס לתפריט
(אני גם מסכים שזה בעיה שהתפריט לא נמצא גם בחיפוש של המספרים רק רציתי לתקן שזה לא ביטל את האפשרות רק סיבך אותה) -
@איך כתב בבאג | עדכון גירסה V12 4X4:
הם בנו את התוכנה באופן די חכם: זה לא יורד למחשב
אם זה לא יורד למחשב איך זה צורב על הפלאפון?ֿ
אתה מתכוון שזה יורד לתוך התוכנה עצמה
אני מאמין שאם עבודה רצינית אפשר לשלוף את הקושחה