מדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...
-
קצת מוזר, גם מדריך, וגם בקשת עזרה...
טוב, אז בס"ד ועם עזרה של כמה מכאן ומפורום רכבים זה לזה, הצלחתי להתקין קיידרואיד על מערכת מולטימדיה שאין בה ניפוי באגים אלחוטי, אלא רק ניפוי באגים USB.
רק שבמערכת אחרת זה פשוט לא הצליח, ואולי בעזרתכם נתקדם עם זה בע"ה.- קודם כל להוריד כאן terminal-emulator.apk ולהתקין במערכת.
- לפתוח אפשרויות מפתחים ולפתוח ניפוי באגים USB עם קוד john@tw-desktop באנגלית קטנה.
- לחבר את המערכת ואת המחשב לאותו וויפי, עדיף לא נטפרי, כי אם זה נטפרי צריך תעודת אבטחה.
- לפתוח את האמולטור במערכת ולהקליד
setprop service.adb.tcp.port 5555
- לעבור למחשב, ולהוריד כאן כלי ADB לווינדוס, לחלץ את התיקייה להיכנס לתוכה ואז בשורת הניתוב להקליד CMD אנטר, ייפתח שורת פקודה.
- להקליד
PING 192.XXX.XX.XX
אם זה מגיב שיש חיבור, סימן שיש תקשורת בין המערכת למחשב, (יש ראוטרים שחוסמים תקשורת בין חיבורים, תודה ל @מוטי-זהב )ונמשיך לשלב הבא.
7. נקלידconnect adb 192.xxx.xx.xx:5555
(במקום האיקסים להכניס את כתובת הIP אצלכם, נמצא בהגדרות וויפי או בהגדרות מערכת בסוף ההגדרות)(את ה5555 לא חייב כי זה אוטומטי)
8. להסתכל במערכת האם עלה חלון של בקשה לאישור ניפוי באגים, אם כן, נמשיך לשלב הבא, אם לא דלגו לסוף.
9. להוריד כאן את התוכנה המצויינת של @לא-מתייאש ולהתקין ישירות את קיידרואיד דרך התוכנה.אם לא הצלחתם לחבר, כאן אני תקוע, אולי אתם תצליחו למצוא את הדרך, ויש אותה, בעיקרון יש צד לחשוב שזה דורש רוט, אבל בוודאות עשיתי את זה גם על מערכות שאין רוט.
צריך למצוא את הפורט הנכון, אולי לחפש במערכת האם יש פורט נוסף ולתת אותו בפקודה במערכת, או לתת את הפקודה הנכונה לפתיחת הפורט, יש המון אופציות, שם אנחנו תקועים, ברגע שזה ייפתר, משם נמשיך.
כל אחד מוזמן לנסות ולעדכן האם עבד לו, ובאיזה מערכת.
תודה רבה לכולכם! -
-
@kasnik כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
@מיישה תודה רבה
אולי ש @לא-מתייאש ישים קישור לזה בפוסט שלו?רעיון טוב!
כדאי שגם ישים את השני שמתאים רק לT10 -
יש בראוטרים אפשרות לחסום גישה בין אחד לשני
ע"פ רוב זה בווי פיי שבהגדרת אורחים אולי זה מונע@מיישה כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
להקליד connect adb 192.xxx.xxx.xxx:5555 (את ה5555 לא חייב כי זה אוטומטי)
אתה מתכוון להקליד את הכתובת IP המלאה או ככה? (אני לא מבין בADB)
כי אם לא אז תקליד את הכתובת המלאה של המולטימדיה
(לא כל IP מתחיל ב192 זה תלוי בראוטר המארח (אם מופעל DHCP) -
@מוטי-זהב כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
ע"פ רוב זה בווי פיי שבהגדרת אורחים אולי זה מונע@מיישה כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
להקליד connect adb 192.xxx.xxx.xxx:5555 (את ה5555 לא חייב כי זה אוטומטי)
אתה מתכוון להקליד את הכתובת IP המלאה או ככה? (אני לא מבין בADB)
כי אם לא אז תקליד את הכתובת המלאה של המולטימדיה
(לא כל IP מתחיל ב192 זה תלוי בראוטר המארח (אם מופעל DHCP)ברור שאתה צריך להקליד את הIP אצלך, לא עם האיקסים...
בכל מקרה ערכתי והדגשתי. -
@מיישה לגבי מה שכתבתי
@מוטי-זהב כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
ע"פ רוב זה בווי פיי שבהגדרת אורחים אולי זה מונעאז במידה ופותחים CMD ומקישים
PING 192.XXX.XXX.XXX
אם הוא מצליח להגיע לכתובת כזאת זה אומר שהם באותו רשת
ואם לא אז הם לא יכולים לתקשר ביניהם (המחשב והמולטימדיה) -
@מיישה לגבי מה שכתבתי
ע"פ רוב זה בווי פיי שבהגדרת אורחים אולי זה מונעאז במידה ופותחים CMD ומקישים
PING 192.XXX.XXX.XXX
אם הוא מצליח להגיע לכתובת כזאת זה אומר שהם באותו רשת
ואם לא אז הם לא יכולים לתקשר ביניהם (המחשב והמולטימדיה)לא מספיק לי עצם העובדה שהם מחוברים לאותה רשת?
-
@מיישה כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
להקליד
PING 192.XXX.XX.XX:5555
אם זה מגיב שיש חיבור, סימן שיש תקשורת בין המערכת למחשב, (יש ראוטרים שחוסמים תקשורת בין חיבורים, תודה ל @מוטי-זהב )ונמשיך לשלב הבא.לכאורה מיותר ה
:5555
כמו כן כפי שצויין לא כל IP מתחיל ב192 -
@2580 כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
לכאורה מיותר ה
:5555@מיישה כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
(את ה5555 לא חייב כי זה אוטומטי)
העדפתי כן לכתוב ולהוסיף את זה, כי אם מישהו ימצא את הפורט המקורי, הוא יידע שצריך לכתוב את הפורט.
-
עריכה:
נפתח בנטפרי הקישור לאפליקצייה -
@מיישה כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
קצת מוזר, גם מדריך, וגם בקשת עזרה...
טוב, אז בס"ד ועם עזרה של כמה מכאן ומפורום רכבים זה לזה, הצלחתי להתקין קיידרואיד על מערכת מולטימדיה שאין בה ניפוי באגים אלחוטי, אלא רק ניפוי באגים USB.
רק שבמערכת אחרת זה פשוט לא הצליח, ואולי בעזרתכם נתקדם עם זה בע"ה.- קודם כל להוריד כאן terminal-emulator.apk ולהתקין במערכת.
- לפתוח אפשרויות מפתחים ולפתוח ניפוי באגים USB עם קוד john@tw-desktop באנגלית קטנה.
- לחבר את המערכת ואת המחשב לאותו וויפי, עדיף לא נטפרי, כי אם זה נטפרי צריך תעודת אבטחה.
- לפתוח את האמולטור במערכת ולהקליד
setprop service.adb.tcp.port 5555
- לעבור למחשב, ולהוריד כאן כלי ADB לווינדוס, לחלץ את התיקייה להיכנס לתוכה ואז בשורת הניתוב להקליד CMD אנטר, ייפתח שורת פקודה.
- להקליד
PING 192.XXX.XX.XX
אם זה מגיב שיש חיבור, סימן שיש תקשורת בין המערכת למחשב, (יש ראוטרים שחוסמים תקשורת בין חיבורים, תודה ל @מוטי-זהב )ונמשיך לשלב הבא.
7. נקלידconnect adb 192.xxx.xx.xx:5555
(במקום האיקסים להכניס את כתובת הIP אצלכם, נמצא בהגדרות וויפי או בהגדרות מערכת בסוף ההגדרות)(את ה5555 לא חייב כי זה אוטומטי)
8. להסתכל במערכת האם עלה חלון של בקשה לאישור ניפוי באגים, אם כן, נמשיך לשלב הבא, אם לא דלגו לסוף.
9. להוריד כאן את התוכנה המצויינת של @לא-מתייאש ולהתקין ישירות את קיידרואיד דרך התוכנה.אם לא הצלחתם לחבר, כאן אני תקוע, אולי אתם תצליחו למצוא את הדרך, ויש אותה, בעיקרון יש צד לחשוב שזה דורש רוט, אבל בוודאות עשיתי את זה גם על מערכות שאין רוט.
צריך למצוא את הפורט הנכון, אולי לחפש במערכת האם יש פורט נוסף ולתת אותו בפקודה במערכת, או לתת את הפקודה הנכונה לפתיחת הפורט, יש המון אופציות, שם אנחנו תקועים, ברגע שזה ייפתר, משם נמשיך.
כל אחד מוזמן לנסות ולעדכן האם עבד לו, ובאיזה מערכת.
תודה רבה לכולכם!כזאת בשורה טובה. נראה לי שאתה בדרך הנכונה לשנות את העולם!!!!! וואו מחכה לזה שנים!!
-
פוסט זה נמחק!
-
@avrasha כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
נראה לי שאתה בדרך הנכונה לשנות את העולם!!!!! וואו
נראה לי שהקרדיט מגיע בעיקר ל- @לא-מתייאש 🫡
החסימה שייכת לו -
@kasnik כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
נראה לי שהקרדיט מגיע בעיקר ל- @לא-מתייאש 🫡
החסימה שייכת לוכמובן שמגיע גם ל @לא-מתייאש אבל כאן יש עבודה על מערכות מולטימדיה שכמה וכמה אנשים שברו את הראש מה לעשות איתם ולא מצאו עד עכשיו פתרון מניח את הדעת