בירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?
-
אני מעוניין לקנות אוזניות ואני מתלבט בין 2 דגמים יקרים,
אשמח להמלצות ממי שיש לו אחד מהאוזניות והמבינים בתחום,
אני מתלבט בין האיירפודס Apple AirPods Pro 2 לבין הג'אברה Jabra Elite 7שמעתי ששני האוזניות הנל מאוד איכותיים ההתלבטות שלי היא מה יותר נוח ללבישה ביום יום כלומר באיזה מוצר פחות כואבות האוזניים לאחר לבישה ארוכה על האוזן וכו'
אשמח לתשובות מועילות.
תודה מראש.
-
@המחודד כתב בבירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?:
אני מעוניין לקנות אוזניות ואני מתלבט בין 2 דגמים יקרים,
אשמח להמלצות ממי שיש לו אחד מהאוזניות והמבינים בתחום,
אני מתלבט בין האיירפודס Apple AirPods Pro 2 לבין הג'אברה Jabra Elite 7שמעתי ששני האוזניות הנל מאוד איכותיים ההתלבטות שלי היא מה יותר נוח ללבישה ביום יום כלומר באיזה מוצר פחות כואבות האוזניים לאחר לבישה ארוכה על האוזן וכו'
אשמח לתשובות מועילות.
תודה מראש.
אז ככה בתור חובב מוזיקה שהיו לי כמה אוזניות יקרות בינהם Jabra
Elite 85,sony wh-1000xm5, bose quietcomfort ultra, sennheiser momentum, airpods pro 2אני חושב שאם אתה הולך על יקר והעיקר אצלך זה נוחות למשך זמן לאו דווקא השינה אז הכי כדי ללכת על הbose quietcomfort ultra
-
האיירפודס הכי נוחות. דייקא כי יש להן מקל, והן ישובות טוב יותר על האוזן.
אני לא הייתי קונה אותן עכשיו, הן הושקו לפני שנתיים +, כך שהדור הבא שלהם ייצא להערכתי בחודשים הקרובים. ומדובר בסכום רציני. -
סליחה על הסטייה הקלה מהנושא, יש לי אוזניות שהם חיקוי של אפל והאוזניות מאוד מאוד קלות (הבסיס לא), זה תקין?
-
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה מה כוונתך תקין? האם זה אמור להיות ככה? אז במקורי ברור שלא זה מראה שזה עשוי מחומר לא איכותי ופשוט אבל כיון שזה חיקוי זה תקין והגיוני מאוד...
-
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה כתב בבירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?:
סליחה על הסטייה הקלה מהנושא, יש לי אוזניות שהם חיקוי של אפל והאוזניות מאוד מאוד קלות (הבסיס לא), זה תקין?
אתה קורא לזה סטייה קלה?!
תפתח נושא חדש -
@ברווז-הסגול כתב בבירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?:
@דובי-ג מאוד מעניין. אפשר פרטים?
אז ככה אני יכול להשיג את האוזניות bose quietcomfort ultra ב1000 שקל חדש ארוז, וב900 שקל חדש ללא קופסה
מקורי יבוא חו"ל-ארה"ב
אני יכול גם אוזניות יקרות אחרות להשיג במחירים כאלה בפער של 300-400 ש"ח. -
@המחודד כתב בבירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?:
שמעתי ששני האוזניות הנל מאוד איכותיים ההתלבטות שלי היא מה יותר נוח ללבישה ביום יום כלומר באיזה מוצר פחות כואבות האוזניים לאחר לבישה ארוכה על האוזן וכו'
לי יש איירפודס פרו2 (את הדגם השני אני לא מכיר) לא נראה לי שיש משהו יותר טוב מהם מבחינת נוחות...
הן עומדות טוב באוזן לא כואבות ולא סותמות את האוזן חזק כמו באוזניות אחרות -
כל אחד פה מדבר על משהו אחר, כל עוד לא נדע אם הוא מחפש נח ליום יום, או רק לשינה, שום תשובה לא תהיה רלוונטית.
@דובי-ג כתב בבירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?:
אני חושב שאם אתה הולך על יקר והעיקר אצלך זה נוחות למשך זמן לאו דווקא השינה אז הכי כדי ללכת על הbose quietcomfort ultra
בטווח מחירים הזה יש כבר את סנהייזר b&o, b&w וסוני, לא? כוונתי שבטווח מחירים הזה השמים הם הגבול.
אבל מ"מ נראה לי שפותח האשכול כבר עשה סקר שוק, ושאל בכוונה על שני דגמים ספציפיים.@ברווז-הסגול כתב בבירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?:
אני לא הייתי קונה אותן עכשיו, הן הושקו לפני שנתיים +, כך שהדור הבא שלהם ייצא להערכתי בחודשים הקרובים. ומדובר בסכום רציני.
קודם כל צודק. דא עקא שצא ממש לאחרונה הדגם החדש של האיירפודס הרגיל, שבדגם היקר שלו הוא כולל איטום רעשים, אע"פ שהוא ללא סיליקון. (כנראה רעש לבן). המעניין הוא שלטענת אפל הם בדקו כמה מיליוני צורות אוזנים ולפ"ז בנו את האוזניה. ככה שזה אמור להיות מאד נח.
-
@yml כתב בבירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?:
בטווח מחירים הזה יש כבר את סנהייזר b&o, b&w וסוני, לא? כוונתי שבטווח מחירים הזה השמים הם הגבול.
נכון ולכן הוא אמר שהוא מכיר את ה-bose והם טובות
-
כל אחד פה מדבר על משהו אחר, כל עוד לא נדע אם הוא מחפש נח ליום יום, או רק לשינה, שום תשובה לא תהיה רלוונטית.
@דובי-ג כתב בבירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?:
אני חושב שאם אתה הולך על יקר והעיקר אצלך זה נוחות למשך זמן לאו דווקא השינה אז הכי כדי ללכת על הbose quietcomfort ultra
אבל מ"מ נראה לי שפותח האשכול כבר עשה סקר שוק, ושאל בכוונה על שני דגמים ספציפיים.@ברווז-הסגול כתב בבירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?:
אני לא הייתי קונה אותן עכשיו, הן הושקו לפני שנתיים +, כך שהדור הבא שלהם ייצא להערכתי בחודשים הקרובים. ומדובר בסכום רציני.
קודם כל צודק. דא עקא שצא ממש לאחרונה הדגם החדש של האיירפודס הרגיל, שבדגם היקר שלו הוא כולל איטום רעשים, אע"פ שהוא ללא סיליקון. (כנראה רעש לבן). המעניין הוא שלטענת אפל הם בדקו כמה מיליוני צורות אוזנים ולפ"ז בנו את האוזניה. ככה שזה אמור להיות מאד נח.
להבנתי הוא רצה אוזניות איכותיות נוחות וע"פ ידע מוקדם המלצתי להערכתי על דגם מסויים, בכל אופן היה לי בעבר גם סוני הכי חדש והתנסיתי גם בb&w.
-
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | מה אתם ממליצים? אפל או ג'אברה?:
נכון ולכן הוא אמר שהוא מכיר את ה-bose והם טובות
לא דיברתי ספציפית על המחיר אלה על התאמה מבחינת הנוחות הכללית אם האוזניות, כיוון שכל הדגמים ברמה הזאת טובים ואיכותיים....