שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
@יא-יא כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
הגרסה החדשה ביותר היא: 4.2
ולא מומלץ לעדכן אליה! אצלי הכל היה מעולה בv4.1 ומאז העדכון - ההתראות משבשות את השעון מעורר.
@בנימין-מחשבים לא ראינו את השיבוש שאתה מציג
-
יש לי תופעה מסתורית ביותר בפלאפון - אשמח לשמוע האם מישהו נתקל ו/או מבין.
פעמים רבות (לאחרונה - רבות מאוד!) הפלאפון מראה שיש קליטה והכל,
אבל כשאני מנסה לחייג למישהו - זה פשוט לא קורה (גם בדור 4, אם זה רלוונטי - אני ברמי לוי).
הפלאפון כאילו מנסה להתקשר אבל אין שום צליל חיוג וכמובן שלא חיוג בפועלהפתרון הוא לנסות שוב ושוב (לפעמים 10 פעמים) / להמתין / להפעיל מחדש
עד כאן סביר לגמרי כשמדובר בפלאפון כשר...

מה שמוזר זה שראיתי (חבר אמר לי אבל לא האמנתי עד שראיתי) שאם אני מנתק את ניסיון-השיחה, מקיש קוד לא קיים (לדוגמה - #088#*) ולוחץ לחיוג,
ממתין כמה שניות עד שהפלאפון כותב "UNKNOWN APPLICATION" (אפליקצייה לא קיימת)
ואז ניתן לבצע מיידית את השיחה! כאילו בלי קשר... (והרי הקוד הוא חירטוט)אם מישהו מבין למה זה קורה אשמח לשמוע
כמו"כ אם גם אתם נתקלים בבעיה הזו - נסו ותופתעו!@בנימין-מחשבים ראיתי עכשיו את הפוסט הזה, אין לי 5x5, אבל יש לי Q8, וקרה לי אותו הדבר בדיוק, לא יצא לי לנסות את מה שאתה אומר, (זה רעיון לנסות את זה בפעם הבאה שזה קורה), אבל השאלה אם יצא לך אם זה משהו - היה לך פיתרון לזה, או שהבעיה עדיין קיימת?
ואני לא ברמי לוי אלא בגולן
-
@בנימין-מחשבים ראיתי עכשיו את הפוסט הזה, אין לי 5x5, אבל יש לי Q8, וקרה לי אותו הדבר בדיוק, לא יצא לי לנסות את מה שאתה אומר, (זה רעיון לנסות את זה בפעם הבאה שזה קורה), אבל השאלה אם יצא לך אם זה משהו - היה לך פיתרון לזה, או שהבעיה עדיין קיימת?
@ממוחשב הבעייה עדיין קיימת ואפילו החמירה.
שמתי את זה בקיצור מקשים וגרמתי להרבה אנשים לתהות איך חוזרת לי הקליטה מלחיצה ארוכה על 8... -
@בנימין-מחשבים ראיתי עכשיו את הפוסט הזה, אין לי 5x5, אבל יש לי Q8, וקרה לי אותו הדבר בדיוק, לא יצא לי לנסות את מה שאתה אומר, (זה רעיון לנסות את זה בפעם הבאה שזה קורה), אבל השאלה אם יצא לך אם זה משהו - היה לך פיתרון לזה, או שהבעיה עדיין קיימת?
-
@ממוחשב יש לי גם לפעמים את הבעיה הזאתי ב5*5 כשדיברתי עם נציג בקשר לD20
הוא טען שזה בעיה של הסים ולא של הטלפון@קרט גם לי הוא טען את זה, ועשיתי רענון לסים וזה לא עזר, צריך לראות מה לעשות
וצריך להדגיש, שלפני זה השתמשתי חצי שנה באותו סים בטלפון אחר והוא עבד מצויין
@בנימין-מחשבים כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
וגרמתי להרבה אנשים לתהות איך חוזרת לי הקליטה מלחיצה ארוכה על 8

-
@ממוחשב יש לי גם לפעמים את הבעיה הזאתי ב5*5 כשדיברתי עם נציג בקשר לD20
הוא טען שזה בעיה של הסים ולא של הטלפון