שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
תכל'ס!
אם ב5X5 עסקינן, החברה שפיתחה אותו ואת החברים שלו (4X4 Q7 ועוד..) משקיעה המון בגרסאות ובשיפורים, וגם.. כן, בפיצ'רים חמודים עד כמה שזה אפשרי בכשר (חיפוש אנש"ק חכם, היבהוב פנס בצלצול, גיבוי אלפון אוטומטי ועוד) כך שגם אם לא ניתן לצפות מראש את איכות המקשים והבטריה לעוד שנה, בסוף זה טלפון שנותן הרבה יותר מכל הסמסונגים והנוקיות נ"ע, שמנסים להכשיר אותם ועל הדרך כמעט מורידים את האנטנה..
(אין בנכתב לעיל בכדי להמעיט במכשירים אחרים, ככל שגם בהם משקיעים פיתוח כמו שצריך!) -
@שנעון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
כן, גם אני מאוד נהנתי ב-4 חודשים הראשונים
על איזה מכשיר אתה מדבר ?
4על4
-
@דודיס כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
תכל'ס!
אם ב5X5 עסקינן, החברה שפיתחה אותו ואת החברים שלו (4X4 Q7 ועוד..) משקיעה המון בגרסאות ובשיפורים, וגם.. כן, בפיצ'רים חמודים עד כמה שזה אפשרי בכשר (חיפוש אנש"ק חכם, היבהוב פנס בצלצול, גיבוי אלפון אוטומטי ועוד) כך שגם אם לא ניתן לצפות מראש את איכות המקשים והבטריה לעוד שנה, בסוף זה טלפון שנותן הרבה יותר מכל הסמסונגים והנוקיות נ"ע, שמנסים להכשיר אותם ועל הדרך כמעט מורידים את האנטנה..
(אין בנכתב לעיל בכדי להמעיט במכשירים אחרים, ככל שגם בהם משקיעים פיתוח כמו שצריך!)אתה צודק במה שאתה אומר שהחברה שפיתחה את 55 Q7 וכו' משקיעה בפיצ'רים חמודים
שמתי לב לעוד משהו שברגע שחברה מסויימת עושה משהו אז כולם עושים אותו
אני יגלה לך משהו בגרסאות החדשות של פירסט פון יהיה חיפוש בנגן ועוד כמובן.
ב P100 יש גם אופציה ל שאיבת אנש''ק מבלוטוס קיוליקס אסקולס התחיל את זה ב 44 -
כן, גם אני מאוד נהנתי ב-4 חודשים הראשונים
על איזה מכשיר אתה מדבר ?
4על4
אני לא כזה התחברתי למכשיר הזה גם בגלל הגופן והמקשים אה נזכרתי גם בשמע השמע לא צלול שם למי ששם לב , לא לכולם זה מפריע.
-
אני לא כזה התחברתי למכשיר הזה גם בגלל הגופן
זה דברים שאני לא אשים לב במכשיר שווה תכסף
זהו לכן אני אומר שכל אחד יבדוק לפני זה איך המכשיר יעבור על כל ההגדרות לבדוק כל מה שחשוב לו ולעשות השוואות מה יותר שווה לו במכשיר
-
שמנסים להכשיר אותם ועל הדרך כמעט מורידים את האנטנה..
מחילה, אבל זה שטויות מהסיבה הפשוטה ש4על4 ו5על5 אותו דבר
4X4 ו-5X5 זה ממש לא אותו דבר, (אא"כ אתה מדבר על התוכנה, שלא נראה לי שיש מישהו שיגיד שהיא לא טובה) זה מכשיר אחר עם מקשים אחרים, טייפ סי, פנס חזק ובטריה משופרת.
-
4X4 ו-5X5 זה ממש לא אותו דבר, (אא"כ אתה מדבר על התוכנה, שלא נראה לי שיש מישהו שיגיד שהיא לא טובה) זה מכשיר אחר עם מקשים אחרים, טייפ סי, פנס חזק ובטריה משופרת.
דיברתי על זה שבמקור זה טלפון לא כשר בדיוק כמו הנוקיות
-
דיברתי על זה שבמקור זה טלפון לא כשר בדיוק כמו הנוקיות
רק שהנוקיות 'אמורות' להיות יותר איכותיות מבחינה מכנית, וא"א לשנות להם את הגרסה לגרסה נורמלית, ושאר הטלפונים הגרסה מעולה והאיכות בסוף של סין, אז מנסים להוציא את הסיני הכי איכותי שאפשר (כנראה שעוד לא הגיעו ל100%).
-
'אמורות'
ונחלו הצלחה בעניין...
לא תמיד..
-
או שתקום חברת אסקלוס ההיא שאתה כנראה משווק שלה תמסור לה בשימי שיקומו ויעשו מעשה!!! שיוציאו טלפון שישבור את השוק!!!!!!!! שיעשו מונטין טוב!!!!!! גם אם הוא יעלה 500 שקל ויחזיק 2-3 שנים בשקט!!!!!! זה יהיה שווה את זה
מתסכל ומחריד הכמויות כסף שהולכים לפח!!!!!!!!!!אין לי קשר לאסקולס, סבבה?
הדרישות האלו פשוט בלתי אפשריות.
דיברתי עם מפעלים בסין...אסקולס הרי לא מייצרים מכשירים. הם קונים ממפעלים שמתמחים בהתאמה אישית.
והמפעלים האלו מאוד מוגבלים.יש מערכת הפעלה אחת שניתנת לבחירה,
3 מעבדים בלבד - בלי שום הבדל משמעותי ביניהם,
וכדומה.
אז זה שהם כן הצליחו לייצר משהו טוב יותר מהשאר זה כבר מרשים.@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
כל החברות הכשרות יודעות שאפשר לנצל את הציבור הפראייר אין להם שום סיבה להוציא טלפון טוב כי ממלא לציבור אין ברירה! וזה מרגיז, מאוד!הם יצטרכו לקנות טלפון כל שנה ואנחנו נתעשר על חשבון הציבור
חלאס נמאס!אני גם הייתי בדעה הזו עד שהבנתי שזו לא אשמת היבואנים אלא המפעלים בסין
@yos כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
קצת חולק עליך בזה, אנשים השקיע בזה מלאאאאאאאאאאאאא זמן וכסף (וגם הרויחו לא רע )
גם נכון.
את זה אין לאף אחד איך לדעת
וגם לא לך ההפך.
הייתי קרוב לחצי שנה בדיבורים עם מפעלים בסין ולא מצאתי משהו שהתאים לדרישות שלי.
רק שתבין את קנה המידה.@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
2 סמארטפונים שקניתי כנראה שיש כמה גם ממכשרי הג׳לי למניהם וכמובן זה תלוי מאוד בסכום ששמת על המוצר
לא בא לעודד רכישת סמארטפונים רק שם על השולחןאתה משווה חברה בינ"ל, שלא מוגבלת בחומרה וכדו',
ליבואן ישראלי קטנטן? -
@simon כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
מפליא אותי, המכשיר עדין לא הגיע לחנויות למרות הפרסומות, ויש כאן כמה שכבר ניסו אותם, אולי אתם המשווקים של זה?
באופן כללי כל אחד שכותב בעד חברה מסוימת יותר מידי או נגדה אפשר לחשוד בו שהוא משווק של חברה זו או ההפך
אבל בנוגע לתמיהה שלך 55 הגיע כבר לחנויות
כמו שכתבתי [באשכול שנמחק בגלל שפותח האשכול שם לו כותרת לא מתאימה] המקשים שלו לטעמי נוחים בהרבה מ44 (חדש)
לגבי שאר הדברים נחכה להתרשמות. -
קנית 5*5 או שזה סתם השערה בגלל השם?
בניגוד אליך אני רואה את הדברים בצורה הרבה יותר אופטימית, הפלאפונים הכשרים כיום (של כלל החברות) הרבה יותר טובים מלפני כמה שנים, בערך כל שנתיים יש קפיצה, הן בתוכנה שאי אפשר להשוות ללפני 2 -3 שנים וגם בחומרה ישנם קפיצות,
התחרות הענקית שישנם המון פלאפונים כנראה גם מסייעת... ואני לא באמת חושב שאף אחד מהיבואנים לא חשב על הרעיון שלך להיות יותר איכותי מכולם ולכבוש את השוק
@מישהו12 צודק לחלוטין שהיבואנים מוגבלים
לפתח שבב חדש לדוגמא צריך להזמין אולי 50 מיליון יחידות בשביל שבכלל יסתכלו עליך
אי אפשר להשוות חברה עם 6000 מהנדסים לחברות קטנות יותר, בסוף יש לזה השפעה... כמו שיש הבדל בין סמסונג אפ' שהיא חברה ענקית לאפל
אבל כמו שכתבתי הסינים די משתפרים
להערכתי תוך מספר שנים הפלאפונים הכשרים יגיעו לאיכות גבוהה ביותר
-
@אלי-ויל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
להערכתי תוך מספר שנים הפלאפונים הכשרים יגיעו לאיכות גבוהה ביותר
0לפני 11 ימים
כי הם יהיו סמארטפונים שעברו עריכת קושחה.
סליחה על הציניות, אבל אני חושב שאין עתיד לשוק הזה.
לסינים אין מה להשתפר יותר מידי, השוק שבוי אצלם...אני עם Qin1s+ בלי אינטרנט ואפליקציות.
זה מכשיר על רמה (יחסית, אין מה להשוות אותו לC2)