שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
@simon כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
בעיות קליטה
לי אין משהו רציני
@simon כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
ותקלות
לא שמתי לב למשהו מיוחד
@דודיס כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
נעים להכיר את Q7
שנמכר תחת קיוליקס ואני קניתי 3 4על4 כי זה מה שהאמנתי שהוא הכי טוב אגב נעים להכיר גם את הפרשי המחיר
ולגבי 4X4 הרבה אנשים שקנו אומרים
תן להם את המייל שלי לעוד שנה...
כי בכל טלפון (כשר)
או שתקום חברת אסקלוס ההיא שאתה כנראה משווק שלה תמסור לה בשימי שיקומו ויעשו מעשה!!! שיוציאו טלפון שישבור את השוק!!!!!!!! שיעשו מונטין טוב!!!!!! גם אם הוא יעלה 500 שקל ויחזיק 2-3 שנים בשקט!!!!!! זה יהיה שווה את זה
מתסכל ומחריד הכמויות כסף שהולכים לפח!!!!!!!!!!@דודיס כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
מוניטין טוב
או שלא."> ה-4X4 אכזבה מאוד גדולה, לדעתי, מכשיר שהתגאו בו כמכשיר דגל.
נעים להכיר את Q7, שזה בעצם 4X4 עם מקשים טובים ובטריה מעולה.
ולגבי 4X4 הרבה אנשים שקנו אומרים שזה אחד הטלפונים הטובים שהיו להם,
כי בכל טלפון (כשר) תמצא בעיות החל משיאומי המילטון ועד נוקיה החדשים.מה שאני מדבר עליו זה המקשים הבטרייה והשקע טעינה המחריד!
כל החברות הכשרות יודעות שאפשר לנצל את הציבור הפראייר אין להם שום סיבה להוציא טלפון טוב כי ממלא לציבור אין ברירה! וזה מרגיז, מאוד! הם יצטרכו לקנות טלפון כל שנה ואנחנו נתעשר על חשבון הציבור
חלאס נמאס!נ.ב אני חושב שאני לא היחיד בדעה הזאת...
-
לי יש Q7 עם בטריה ושקע טעינה מעולים!
הייתי אמור לנחש את זה כשילמתי 1000+- על טלפונים...
נראה ללי לא הייית מרוויח הרבה אם זה היה Q7...
-
@אזולאי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
לי יש Q7 עם בטריה ושקע טעינה מעולים!
הייתי אמור לנחש את זה כשילמתי 1000+- על טלפונים...
נראה ללי לא הייית מרוויח הרבה אם זה היה Q7...
תסביר את זה ל@דודיס
אני חושב שלא הייתי מרוויח הרבה בשום טלפון כשר 🤬
אני כותב את הדברים האלה מתוך תסכול עמוק על התנהלות שוק הכשרים.... -
כל החברות הכשרות יודעות שאפשר לנצל את הציבור הפראייר אין להם שום סיבה להוציא טלפון טוב כי ממלא לציבור אין ברירה! וזה מרגיז, מאוד!הם יצטרכו לקנות טלפון כל שנה ואנחנו נתעשר על חשבון הציבור
חלאס נמאס!כדי לדעת אם זה באמת ככה צריך לחכות תקופה ולראות את המציאות
איך רואים אחרי כמה חודשים מבררים אצל חברים, שכנים שיש להם את ה P100 ויש להם את ה 5x5 ושואלים אותם אם הם באמת נהנים ואם יש חסרונות איזה חסרונות יש בדיוק.
עבדתי בחנות סלולר והרבה חזרו עם בעיות סוללה ב 44 ו ב Q7 אני משתמש עם ה P100 מכשיר נחמד לא רואה תקלות חוץ מהנוחות של המקשים וזה שאי אפשר להקיש במקשים באמצע קו כדי להתקשר אבל יש הוסף שיחה.
היה תקופה שהשתמשתי עם Q7 והוא נתקע פתאום באמצע שימוש וחלק מהמקשים לא נלחצו מיד ועוד כמה בעיות שאני לא זוכר כרגע .
לאמא שלי יש 44 אני לא מבין למה היא לקחה את זה לרב הייתי אומר לכולם בחנות סלולר שעבדתי שיבדקו לפני שקונים המקשים של ה 44 הם גומי כזה בהתחלה הוא נח בהמשך פחות.
וגם לא התחברתי לגופן של ה 44 ושל ה Q7. -
כל החברות הכשרות יודעות שאפשר לנצל את הציבור הפראייר אין להם שום סיבה להוציא טלפון טוב
קצת חולק עליך בזה, אנשים השקיע בזה מלאאאאאאאאאאאאא זמן וכסף (וגם הרויחו לא רע )
בסוף אין מןצר שתיהי מרוצה ממנו 100 אחוזלי גם יש 4x4 שקע טעינה מעולה
המקשים זוועה (מישהו כתב כאן שישלח הדרכה איך להחליף -
@שנעון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
עם Q7 והוא נתקע פתאום באמצע שימוש וחלק מהמקשים לא נלחצו מיד ועוד כמה בעיות שאני לא זוכר כרגע .
אני משתמש עם ה P100
כן, גם אני מאוד נהנתי ב-4 חודשים הראשונים
סליחה על הבוטות מאוד מכעיס הניצול הזה... -
@yos כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
אנשים השקיע בזה מלאאאאאאאאאאאאא זמן וכסף
את זה אין לאף אחד איך לדעת
@yos כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
בסוף אין מןצר שתיהי מרוצה ממנו 100 אחוז
2 סמארטפונים שקניתי כנראה שיש כמה גם ממכשרי הג׳לי למניהם וכמובן זה תלוי מאוד בסכום ששמת על המוצר
לא בא לעודד רכישת סמארטפונים רק שם על השולחן -
תכל'ס!
אם ב5X5 עסקינן, החברה שפיתחה אותו ואת החברים שלו (4X4 Q7 ועוד..) משקיעה המון בגרסאות ובשיפורים, וגם.. כן, בפיצ'רים חמודים עד כמה שזה אפשרי בכשר (חיפוש אנש"ק חכם, היבהוב פנס בצלצול, גיבוי אלפון אוטומטי ועוד) כך שגם אם לא ניתן לצפות מראש את איכות המקשים והבטריה לעוד שנה, בסוף זה טלפון שנותן הרבה יותר מכל הסמסונגים והנוקיות נ"ע, שמנסים להכשיר אותם ועל הדרך כמעט מורידים את האנטנה..
(אין בנכתב לעיל בכדי להמעיט במכשירים אחרים, ככל שגם בהם משקיעים פיתוח כמו שצריך!) -
על איזה מכשיר אתה מדבר ?
4על4
-
תכל'ס!
אם ב5X5 עסקינן, החברה שפיתחה אותו ואת החברים שלו (4X4 Q7 ועוד..) משקיעה המון בגרסאות ובשיפורים, וגם.. כן, בפיצ'רים חמודים עד כמה שזה אפשרי בכשר (חיפוש אנש"ק חכם, היבהוב פנס בצלצול, גיבוי אלפון אוטומטי ועוד) כך שגם אם לא ניתן לצפות מראש את איכות המקשים והבטריה לעוד שנה, בסוף זה טלפון שנותן הרבה יותר מכל הסמסונגים והנוקיות נ"ע, שמנסים להכשיר אותם ועל הדרך כמעט מורידים את האנטנה..
(אין בנכתב לעיל בכדי להמעיט במכשירים אחרים, ככל שגם בהם משקיעים פיתוח כמו שצריך!)אתה צודק במה שאתה אומר שהחברה שפיתחה את 55 Q7 וכו' משקיעה בפיצ'רים חמודים
שמתי לב לעוד משהו שברגע שחברה מסויימת עושה משהו אז כולם עושים אותו
אני יגלה לך משהו בגרסאות החדשות של פירסט פון יהיה חיפוש בנגן ועוד כמובן.
ב P100 יש גם אופציה ל שאיבת אנש''ק מבלוטוס קיוליקס אסקולס התחיל את זה ב 44 -
על איזה מכשיר אתה מדבר ?
4על4
אני לא כזה התחברתי למכשיר הזה גם בגלל הגופן והמקשים אה נזכרתי גם בשמע השמע לא צלול שם למי ששם לב , לא לכולם זה מפריע.
-
אני לא כזה התחברתי למכשיר הזה גם בגלל הגופן
זה דברים שאני לא אשים לב במכשיר שווה תכסף
זהו לכן אני אומר שכל אחד יבדוק לפני זה איך המכשיר יעבור על כל ההגדרות לבדוק כל מה שחשוב לו ולעשות השוואות מה יותר שווה לו במכשיר