שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
כשאני רוצה לשמור בפלאפון בהמשך המספר את השלוחות הבאות בתור ושיסע לבד בלי שאצטרך ללחוץ
היה לי בפלאפון הקודם אפשרות לכתוב P דרך לחיצה על סולמית מס' פעמים, האם יש אפשרות כזאת גם ב- 5*5 ? -
כשאני רוצה לשמור בפלאפון בהמשך המספר את השלוחות הבאות בתור ושיסע לבד בלי שאצטרך ללחוץ
היה לי בפלאפון הקודם אפשרות לכתוב P דרך לחיצה על סולמית מס' פעמים, האם יש אפשרות כזאת גם ב- 5*5 ?@למה-זה-תשאל-לשמי לא אמור להיות הבדל בפלאפונים
-
היה לי בפלאפון הקודם אפשרות לכתוב P דרך לחיצה על סולמית מס' פעמים, האם יש אפשרות כזאת גם ב- 5*5 ?@למה-זה-תשאל-לשמי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
היה לי בפלאפון הקודם אפשרות לכתוב P דרך לחיצה על סולמית מס' פעמים, האם יש אפשרות כזאת גם ב- 5*5 ?לחיצה ארוכה על 0
-
חבר ביקש ממני שאני יעזור לו עם 5X5 שלא עובד הוולטה [בשיחות יורד לדור 3] חיטטתי בהגדרות ולא מצאתי הגדרה כזאת .
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש] -
חבר ביקש ממני שאני יעזור לו עם 5X5 שלא עובד הוולטה [בשיחות יורד לדור 3] חיטטתי בהגדרות ולא מצאתי הגדרה כזאת .
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש] -
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש]@יצחק-רשטונ כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש]רק ביוצאות או גם בנכנסות? ובאיזה חברה סלולר
-
@יצחק-רשטונ כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש]רק ביוצאות או גם בנכנסות? ובאיזה חברה סלולר
@ארי.מ. כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
רק ביוצאות או גם בנכנסות? ובאיזה חברה סלולר
סלקום
השאלה היא האם אמור להיות ב5X5 הגדרה של וולטה בהגדרות כי לא ראיתי כזאת וזה היה לי תמוה , חשבתי אולי זה מופעל תמיד ובעיה היא בספק או שההגדרה הזאת מתחבאת איפשהוא -
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש]חבר ביקש ממני שאני יעזור לו עם 5X5 שלא עובד הוולטה [בשיחות יורד לדור 3] חיטטתי בהגדרות ולא מצאתי הגדרה כזאת .
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש]אף אחד לא מכיר ?
חשבתי שזה טלפון נפוץ -
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש]אף אחד לא מכיר ?
חשבתי שזה טלפון נפוץ@יצחק-רשטונ אין הגדרה כזאת כשאתה על דור 4 זה עובר אוטומטי לזה.אצלי היה בעיה כזאת והבעיה היתה אצל חברת הסלולר.צריך לדבר איתם שיפתחו לך את זה בסים
-
@CUBASE כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@מוטי1 יש נגן, הכל כמו 4X4 ו-Q7 רק פלאפון בגודל ועובי מגושמים עם ממשק מוזר,
המקשים יותר נוחים (אבל המקש האמצעי ענק)
זה המכשיר המקורי
ניתן להזמין אותו מהאתר??
@אלוף-העולם-1 תאמר לי יש לך קישור גם לQ8? ראיתי שפעם העלו פה קישור לאתר שמוכר Q8 בכ 39$
-
@מוטי1 יש נגן, הכל כמו 4X4 ו-Q7 רק פלאפון בגודל ועובי מגושמים עם ממשק מוזר,
המקשים יותר נוחים (אבל המקש האמצעי ענק)
זה המכשיר המקורי
-
-
@אלוף-העולם-1 תאמר לי יש לך קישור גם לQ8? ראיתי שפעם העלו פה קישור לאתר שמוכר Q8 בכ 39$
@רפאל-שיר כתב:
פעם מישהו העלה פה קישור לאתר בח"ל שמוכר את ה Q8 במשהו כמו 39$ (פלפון תואם כמובן לא ממש אותו דבר) והיה פה דיון אם יעזור לעדכן לו גרסה
חששת שאולי המקלדת שלך לא עובדת, ורצית לבדוק שבטוח זה מקליד?
נראה לי שלהיות חבר בפורום חצי שנה, כבר תספיק בשביל ללמוד איך להתנהג יפה...

-
@רפאל-שיר כתב:
פעם מישהו העלה פה קישור לאתר בח"ל שמוכר את ה Q8 במשהו כמו 39$ (פלפון תואם כמובן לא ממש אותו דבר) והיה פה דיון אם יעזור לעדכן לו גרסה
חששת שאולי המקלדת שלך לא עובדת, ורצית לבדוק שבטוח זה מקליד?
נראה לי שלהיות חבר בפורום חצי שנה, כבר תספיק בשביל ללמוד איך להתנהג יפה...