שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
@OR8 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@שנעון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@OR8 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@שנעון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
משתמש עם ה P100 מכשיר נחמד לא רואה תקלות חוץ מהנוחות של המקשים
המקשים לא נוחים? מה לא נוח?
(מה עדיף Q7, או P100 ?)צריך להרגיש כדי להבין
אתה מרגיש שאתה לוחץ ושומע את הלחיצות
אני אומר זה מכשיר מצויין למבוגרים ואנשים ששומעים הרבה קוים ומחזיקים את הטל' באוזן כך הם יודעים איפה כל מקש במקום לבדוק . אבל זה לא דווקא , אני עכשיו כבר לא שומע הרבה קוים ואני מרוצה ואני יתרגל לגבי המקשים כי חוץ מזה זה מצויין חוץ מכמה שאשמח שישפר לא קריטי .אז לשימוש רגיל ופשוט של שיחות אתה ממליץ על ה-P100?
כן .
יש אפילו יותר פשוטים מבחינת מסך ומכשיר יותר קטן . -
לא יודע אם מישהו פה אמר את זה/יודע את זה!
אבל בעריכת איש קשר בכל דרך המכשיר קורס! -
@מישהו12 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
עודכנה גרסא V2 למכשיר 5X5 בתוכנת WOT
חלק מהשינויים:- תוקן באג שיכול לגרום לקריסת המכשיר עם סים פלאפון או רמי לוי בעריכת איש קשר.
- תוקן באג בבחירת רינגטון מכרטיס זיכרון עבור איש קשר/קבוצה.
- ממשק ניהול שיחה עבר שינויים ושיפורים.(מתוכנן לעבור עדכון גדול בהמשך).
- נוסף אפשרות להאזין להקלטות משיבון קולי באפרכסת/רמקול.
- בוטל 3 ביפ אחרי ניתוק שיחה של צד שני עם אוזניית בלוטות'.
- נוספו שיפורים שונים בלוח שנה.
- אופטימיזציית ביצועים ליומן שיחות.
- אפשרות להחליף בין 3 פרופילים במקש # והודעת פופאפ קופצת בהחלפה.
בהצלחה.
-
העתקתי מהטלפון הישן שלי אנשי קשר לסים, והכנסתי את הסים בתוך ה5*5
מישהו יודע איך אני מעביר את זה לתוך המכשיר (חיפשתי ולא מצאתי אופציה של העברה מסים למכשיר) -
מה שלכאו' אפשר זה כמו שהנגנים אנדרואיד נכנסו לשוק מצוין אין שום סיבה שלא יוכלו רק להכניס גם סים ולהתקשר (מי שרוצה פרוץ יכול כבר לקנות אותו נגן) וכמובן שיהיה בגודל שונה בתכלית מסמראטפונים וזה יהיה הפתרון לפלאפונים כשרים איכותיים וכל זאת אחרי הנרמול של נגני אנדרואיד בשוק החרדי......
-
עוד שאלה על ה-5X5
הכנסתי כרטיס, והמכשיר לא מביא לי את השירים מהכרטיס לא בנגן ולא בבחירת רינטגונים וגם לא בהגדרות לאיש קשר ספציפי (התקנתי היום גירסה להכי עדכני).
למישהו זה כן עובד ויכול לכתוב לי אולי היכן אני טועה ? -
@למה-זה-תשאל-לשמי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
עוד שאלה על ה-5X5
הכנסתי כרטיס, והמכשיר לא מביא לי את השירים מהכרטיס לא בנגן ולא בבחירת רינטגונים וגם לא בהגדרות לאיש קשר ספציפי (התקנתי היום גירסה להכי עדכני).
למישהו זה כן עובד ויכול לכתוב לי אולי היכן אני טועה ?שמע > חיפוש
-
@למה-זה-תשאל-לשמי אתה יורד בעררך 15 אנשי קשר ואז ביבוא יצוא נוסף לך אופציה של העתקה
-
הוסיפו בהערות עד 3000 תווים והכנתי שני קבצים של תפילת יח וברכת המזון כל אחד מחולק לשני קבצי טקסט להכניס בכרטיס זיכרון תיקיית MEMO
יש לציין שצריך קידוד UTF 8 עם BOM
זהירות אם מכניסים קובץ מעל 3000 תווים הוא מוחק את כל מה שלא הצליח לקרוא אז נא להכין גיבוי לקובץ לפני שמכניסים לתיקיית הMEMOבכל במכשירים עד היום לא היה 3000 תווים גם בעדכוני גרסא -