שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
@ברווז-הסגול כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@לאצי כל הכשרים.
אז מקס' קונים סוללה גרמנית וחסלט.לא עוזר משהו מיוחד. אבל זה הרע במיעוטו.
-
@שקיעות-בלימוד סליחה. חשבתי שאתה לא יודע איזה דגם. אבל את הגירסה א''א לדעת. רק בv12 כתוב..
-
@טשיקאוור-ניוז מבערך גרסה 9 זה כבר כתוב, אכן אם לא כתוב זה כנראה לפני גרסה 9
-
@נוכחות כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
יש אפשרות לחבר מקלדת חיצונית?
אין שום סיבה או היגיון שזה יהיה אפשרי, כי זה לא מערכת הפעלה אוניברסלית, כמו אנדרואיד, ואין היגיון שיעשו במיוחד בשביל פלאפון כזה כזאת אופציה.
אנדרואיד זה מערכת הפעלה אוניברסלית שמשמשת מלא מלא מכשירים כולל טאבלטים, מערכות מולטימדיה לרכב, מקרנים, סטרימרים, מסכים מתקדמים ועוד, ולחלקם אין בכלל מסך מגע, ולכן הם דורשים מקלדת או עכבר, ובגלל שזה מערכת אוניברסלית ברגע שעשו את האופציה הזאת בגלל צורך של מכשירים מסוימים אז אוטומטית יהיה לשאר (כולל השיאומי) -
עודכנה גרסא V2 למכשיר 5X5 בתוכנת WOT
חלק מהשינויים:- תוקן באג שיכול לגרום לקריסת המכשיר עם סים פלאפון או רמי לוי בעריכת איש קשר.
- תוקן באג בבחירת רינגטון מכרטיס זיכרון עבור איש קשר/קבוצה.
- ממשק ניהול שיחה עבר שינויים ושיפורים.(מתוכנן לעבור עדכון גדול בהמשך).
- נוסף אפשרות להאזין להקלטות משיבון קולי באפרכסת/רמקול.
- בוטל 3 ביפ אחרי ניתוק שיחה של צד שני עם אוזניית בלוטות'.
- נוספו שיפורים שונים בלוח שנה.
- אופטימיזציית ביצועים ליומן שיחות.
- אפשרות להחליף בין 3 פרופילים במקש # והודעת פופאפ קופצת בהחלפה.
בהצלחה.
-
@שמעוןבר כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@simon כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
בעוד חצי שנה יתירו שיהיה אפשר לבחור תיקיות בנגן, ואח"כ שיהיה אפשר להוסיף רשימות השמעה, ואח"כ שיהיה אפשר להעתיק מהמכשיר לכרטיס, ובהמשך יתירו מסך צבעוני מעט יותר איכותי מהקיים שהוא
דיברתי עם אחת ממתכנתי האיי טופ והוא אמר לי מבגרסא הבאה של הp100 יהיה ניתן לבחור רקעים לבד
חוץ ממה שאפשר בפלאפונים שלהם רשימת השמעה שומר מסך לפי בחירתך-שאתה צילמת במצלמה וכו'בג'ואיש פון אפשר לשים תמונת טיש קשר היחיד באלפונים הכשרים שאפשר
לדעתי בנתיים הטלפון הכי טוב זה הג'ואיש למרות שהחמש על חמש בימיו הראשונים שהיה אצלי קצת ערער לי את זה אבל אחרי שבוע שלחתי השתק בזמן צילצול וזה ניתק לי על הבנאדם ניזכרתי למה העפתי את ה4על4