שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
@לאצי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
איך ובעקבות מה קרתה החזרה אחורה? הרי חייב להיות שיש להם סיבה טובה לצמצם את האחסון, לא?
לא אמרתי שהאחסון שלהם הוא 15 מגה אלא אמרתי שזה הגיוני, ואכן צדקתי (שזה הגיוני) כי ב4X4 האחסון 21 מגה.
בכל מקרה-@מישהו12 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
64MB ראם,
128MB אחסון. -
@דודיס כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@simon כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@דודיס כמה אחסון פנימי ג'יגה/מגה בייט יש לו האחסון שלו
אם זה בשביל הקלטות שיחה תמיד עדיף לך לשים כרטיס זכרון כי הקלטות מהמכשיר אי אפשר להעביר.
תודה לך על העצה אבל לא ענית לשאלתי
בערך 15mb
ברצינות?
למה צריך בטלפון כשר יותר מזה?
עדיף שישקיעו במה שצריך, לא?מי משקיע במה שצריך בכשרים? סתם עובדים עלינו, אחת לתקופה וועדת הרבנים מתירה עוד איסור שאסרה שלא בצדק, ואז היבואנים יוצאים במחול על מכשיר פורץ דרך מתקדם ביותר... פעם זה אפשרות הקלטת שיחות, ואח"כ כרטיס זיכרון, ואח"כ קיצור דרך לנגן, ואח"כ התירו חיפוש בנגן, וכעת ל5*5 הסכימו נגן בנפרד, ובעוד חצי שנה יתירו שיהיה אפשר לבחור תיקיות בנגן, ואח"כ שיהיה אפשר להוסיף רשימות השמעה, ואח"כ שיהיה אפשר להעתיק מהמכשיר לכרטיס, ובהמשך יתירו מסך צבעוני מעט יותר איכותי מהקיים שהוא יותר דומה לטטריס עם מרובעים קטנים, כך שרק בעוד 20 שנה שלכולם יהיה מצלמה בשעון, יתירו מצלמה עם חצי מגה פיקסל וכו'
לשאלתך, בגלל זה מגבילים ברקעים ובצלצולים ובזכרונות של אנשי קשר ושעון מעורר וכו' כי אין אפילו גיגה אחד! ממש צחוק שמכשיר כזה נמכר ביותר מ400 שח.
נ.ב מרגיש לי שכבודו קשור ליבואן או לכל הפחות לוועדת הרבנים, כדאי שיהיה גילוי נאות.
-
@בנימינה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
לשאלתך, בגלל זה מגבילים ברקעים ובצלצולים ובזכרונות של אנשי קשר ושעון מעורר וכו' כי אין אפילו גיגה אחד!
אבל אפשר להכניס מכרטיס זיכרון?
רק צילצולים, לא אנשי קשר ולא רקעים ולא שעון מעורר וכו.
-
בעוד חצי שנה יתירו שיהיה אפשר לבחור תיקיות בנגן, ואח"כ שיהיה אפשר להוסיף רשימות השמעה, ואח"כ שיהיה אפשר להעתיק מהמכשיר לכרטיס, ובהמשך יתירו מסך צבעוני מעט יותר איכותי מהקיים שהוא
דיברתי עם אחת ממתכנתי האיי טופ והוא אמר לי מבגרסא הבאה של הp100 יהיה ניתן לבחור רקעים לבד
חוץ ממה שאפשר בפלאפונים שלהם רשימת השמעה שומר מסך לפי בחירתך-שאתה צילמת במצלמה וכו' -
@cannon כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@לאצי אתה לא היתה משלם... נגיד 800 ש"ח בשביל פלאפון שהמפרט שלו היה כזה (תרשה לי לפנטז)
- פנס משופר ועוצמתי: אפשרות לכיוון עוצמת האור, מצב SOS (הבהוב)
- חיי סוללה ארוכים: אופטימיזציה של צריכת החשמל
- מסך איכותי
- מכשיר חזק
- פתיחה באמצעות תביעת אצבע
- רמקולים איכותיים
- בלוטוס שעובד גם אם אתה רחוק 2 מטר מהפלאפון
- מקשים איכותיים
- ספר טלפונים מתקדם: בנוסף ליכולת אחסון אנשי קשר, אפשר להוסיף קבוצות, חיפוש משופר לפי חלק מהשם או תווים, ואפשרות גיבוי ושחזור אנשי קשר
- יומן ולוח שנה: בנוסף לתאריך ושעה, אפשר להוסיף תזכורות עם התראות קוליות, אירועים חוזרים (יומי, שבועי, חודשי), ואולי אפילו סנכרון עם יומן במחשב באמצעות חיבור פיזי.
- מחשבון משופר: מעבר לפעולות בסיסיות, אפשר להוסיף פונקציות מתקדמות כמו חישובים מדעיים, המרת מידות, או אפילו מחשבון משכנתא פשוט
- נגן מוזיקה: תמיכה בפורמטי אודיו נפוצים, יצירת רשימות השמעה, השמעה אקראית וחזרה
- הקלטת קול: אפשרות הקלטת שיחות או תזכורות קוליות ברמה גבוהה (כמו סמרטפון אם שמעת פעם איכות הקלטה שלו- כמובן שהכל מתחיל ממקרופון טוב)
- פינקס ללא הגבלת אותיות (מי שפעם היה צריך לכתוב משהו ארוך יודע איזה סיוט זה ההגבלה שיש בפלאפונים הכשרים)
- הקלדה קולית (במידה ואפשרי ללא אינטרנט)
- זיכרון פינימי גדול
- סידור וכו'
- מילון
- שלט מזגן
- מד צעדים
- GPS, מפות
- ערכות נושא: אפשרות להתאים אישית את מראה המכשיר על ידי בחירת ערכות נושא שונות
- פונקציית "קריאה בקול" (אם שייך לעשות כזה דבר ללא אינטרנט)
- הקלטה מאוקס
ופשוט זרום עם הדימיון!!!
אני הייתי משלם 800 שקל אם רק היה ממשק מושלם בלי באגים ובלי שום פונקציה מיוחדת
רוב הפונקציות שהבאת לא הלהיבו אותי במיוחד למעט
פינקס ללא הגבלת אותיות
סידור וכו'
זיכרון פנימי גדול
מקשים איכותיים -
אבל אפשר להכניס מכרטיס זיכרון?
רק צילצולים, לא אנשי קשר ולא רקעים ולא שעון מעורר וכו.
בגיבוי אפשר גם אנשי קשר (כמובן)
@Tיו_ כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
ניסיתי פעם לדבר עם החברה שיפתחו את האפשרות להעביר הקלטות מהטלפון למחשב, (במקום להוציא את הכרטיס זכרון ולחבר אותו למחשב) והם אמרו שבשבילם לפתוח זה עניין של דקות אבל הועדה לא מסכימה.
התקשרתי לועדה והנציג אישר את הדברים, וכששאלתי אותו למה ביאנג זה עובד הוא אמר ש'הוא לא מכיר את זה'.
תקיש מזה לרשימה היפה שלך..הוועדה הכן לא מאשרת כמעט כלום פעם דיברתי איתם הם מוצאים לך את החשק לחשוב על לייצר טלפון
הם אכן מאשרים מאוד קשה, אבל גם אם חיבור למחשב הם לא יאשרו בשום אופן, פונקציות שאין להם קשר למחשב יתכן והם יאשרו ביתר קלות.
@לאצי אתה לא היתה משלם... נגיד 800 ש"ח בשביל פלאפון שהמפרט שלו היה כזה (תרשה לי לפנטז)
- פנס משופר ועוצמתי: אפשרות לכיוון עוצמת האור, מצב SOS (הבהוב)
- חיי סוללה ארוכים: אופטימיזציה של צריכת החשמל
- מסך איכותי
- מכשיר חזק
- רמקולים איכותיים
- בלוטוס שעובד גם אם אתה רחוק 2 מטר מהפלאפון
- מקשים איכותיים
- ספר טלפונים מתקדם: בנוסף ליכולת אחסון אנשי קשר, אפשר להוסיף קבוצות, חיפוש משופר לפי חלק מהשם או תווים, ואפשרות גיבוי ושחזור אנשי קשר
- יומן ולוח שנה: בנוסף לתאריך ושעה, אפשר להוסיף תזכורות עם התראות קוליות, אירועים חוזרים (יומי, שבועי, חודשי).
הרשימה הזו שבחרתי, קיים בהרבה פלפונים כשרים, זה בכה וזה בכה.
-
@שמעוןבר כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
דיברתי עם אחת ממתכנתי האיי טופ והוא אמר לי מבגרסא הבאה של הp100 יהיה ניתן לבחור רקעים לבד
חוץ ממה שאפשר בפלאפונים שלהם רשימת השמעה שומר מסך לפי בחירתך-שאתה צילמת במצלמה וכו'אני לא מאמין שוועדת הרבנים יתירו לכם לעשות זאת, אבל נחכה ונראה..
-
@בנימינה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@נוכחות זה קיים כבר ב-4X4 ו-Q7 מהתחלה.
בהחלט, יש לי את החד הדגמים הראשונים של 4 על 4 וגם שם התזכירים בכרטיס