שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
@cannon כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
אני לא מבין גדול בתחום אבל אשאל שאלה קטנה
תגידו לא שייך לעשות פלאפון עם פנס נורמלי ולא פנס של בוילר?
אני תמה לעצמי האם לא שווה ליבואנים להשקיע בפיתוח של פלאפון חדש (שאני אומר חדש אני לא מתכון שיעבוד על המערכת הפעלה הדבילית שיש בכל המכשירים הכשירים בבחינת "אותה הגברת בשינוי אדרת" אלא מערכת חדשה) שיהיה בו מעבד יותר מתקדם פנס נורמלי סוללה נורמלית מיקרופונים נורמלים קליטה נורמלית וכו'
אז אולי הפלאפון הזה יעלה כמה מאות שקלים (מסתמא נושק ל 1000 ש"ח) אבל די ברור שהציבור יבין שמדובר במשהו אחר ויהיה כמות מכובדת של אנשים שישלמו את הכסף הזה בשביל לקבל מכשיר דבסט!
האם אני טועה?אני בדקתי פעם אפשרות לייצר את הטלפון המושלם רק עלות פיתוח 50000 דולר וזה לפני עלות יחידה עלות שיולח עלות אישורים עלות שיווק עלות פרסום וכו וכו הציבור לא ישלם 800 ש"ח על מכשיר אין מה לעשות לכן זה לא שווה את ההשקעה
המכשירם היום העלות הכללית למוצר נעה בין 30 ל100 שח למוצר -
@אליהו-ה-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
לפי מה שאני מנחש עוד מעט יהיה גם פלאפון Q8 עם שיפורים נוספים במראה החיצוני והפנימי וזה יהיה בסגנון של 5X5 כמו שהם עשו ב 4X4 וQ7
Q9
זה בדילוגים:
Q
Q3
Q5
Q7 -
@מישהו12 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@Tיו_ כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
המכשירם היום העלות הכללית למוצר נעה בין 30 ל100 שח למוצר
יותר
איתך אני לא מתווכח
-
@לאצי אתה לא היתה משלם... נגיד 800 ש"ח בשביל פלאפון שהמפרט שלו היה כזה (תרשה לי לפנטז)
- פנס משופר ועוצמתי: אפשרות לכיוון עוצמת האור, מצב SOS (הבהוב)
- חיי סוללה ארוכים: אופטימיזציה של צריכת החשמל
- מסך איכותי
- מכשיר חזק
- פתיחה באמצעות תביעת אצבע
- רמקולים איכותיים
- בלוטוס שעובד גם אם אתה רחוק 2 מטר מהפלאפון
- מקשים איכותיים
- ספר טלפונים מתקדם: בנוסף ליכולת אחסון אנשי קשר, אפשר להוסיף קבוצות, חיפוש משופר לפי חלק מהשם או תווים, ואפשרות גיבוי ושחזור אנשי קשר
- יומן ולוח שנה: בנוסף לתאריך ושעה, אפשר להוסיף תזכורות עם התראות קוליות, אירועים חוזרים (יומי, שבועי, חודשי), ואולי אפילו סנכרון עם יומן במחשב באמצעות חיבור פיזי.
- מחשבון משופר: מעבר לפעולות בסיסיות, אפשר להוסיף פונקציות מתקדמות כמו חישובים מדעיים, המרת מידות, או אפילו מחשבון משכנתא פשוט
- נגן מוזיקה: תמיכה בפורמטי אודיו נפוצים, יצירת רשימות השמעה, השמעה אקראית וחזרה
- הקלטת קול: אפשרות הקלטת שיחות או תזכורות קוליות ברמה גבוהה (כמו סמרטפון אם שמעת פעם איכות הקלטה שלו- כמובן שהכל מתחיל ממקרופון טוב)
- פינקס ללא הגבלת אותיות (מי שפעם היה צריך לכתוב משהו ארוך יודע איזה סיוט זה ההגבלה שיש בפלאפונים הכשרים)
- הקלדה קולית (במידה ואפשרי ללא אינטרנט)
- זיכרון פינימי גדול
- סידור וכו'
- מילון
- שלט מזגן
- מד צעדים
- GPS, מפות
- ערכות נושא: אפשרות להתאים אישית את מראה המכשיר על ידי בחירת ערכות נושא שונות
- פונקציית "קריאה בקול" (אם שייך לעשות כזה דבר ללא אינטרנט)
- הקלטה מאוקס
ופשוט זרום עם הדימיון!!!
א.חצי מזה ה"ועדה" ודאי לא יאשרו.
ב. גם עם מפרט כזה תגיע לאזור ה-600 גג.(כמו שחשבו בהתחלה על שיאומי המילטון עם igo.
ג. חלק מהדברים שכתבת ועוד כמה שעולים לי מידי פעם בראש, זה דברים שאפשר לעשות אותם במכשירים הקיימים ולך תדע אולי תראה את זה בגרסה V37...
(אגב הפנס של 5X5 יותר עוצמתי)אגב שים לב איך ירדנו מ1000-1200 ל-800.
-
@דודיס כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
א.חצי מזה ה"ועדה" ודאי לא יאשרו
כגון מה?
ומה האינטרס?ניסיתי פעם לדבר עם החברה שיפתחו את האפשרות להעביר הקלטות מהטלפון למחשב, (במקום להוציא את הכרטיס זכרון ולחבר אותו למחשב) והם אמרו שבשבילם לפתוח זה עניין של דקות אבל הועדה לא מסכימה.
התקשרתי לועדה והנציג אישר את הדברים, וכששאלתי אותו למה ביאנג זה עובד הוא אמר ש'הוא לא מכיר את זה'.
תקיש מזה לרשימה היפה שלך.. -
א.חצי מזה ה"ועדה" ודאי לא יאשרו
כגון מה?
ומה האינטרס?ניסיתי פעם לדבר עם החברה שיפתחו את האפשרות להעביר הקלטות מהטלפון למחשב, (במקום להוציא את הכרטיס זכרון ולחבר אותו למחשב) והם אמרו שבשבילם לפתוח זה עניין של דקות אבל הועדה לא מסכימה.
התקשרתי לועדה והנציג אישר את הדברים, וכששאלתי אותו למה ביאנג זה עובד הוא אמר ש'הוא לא מכיר את זה'.
תקיש מזה לרשימה היפה שלך..הוועדה הכן לא מאשרת כמעט כלום פעם דיברתי איתם הם מוצאים לך את החשק לחשוב על לייצר טלפון