שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
תמקד יותר את שאלתך
סתרת שם את עצמך
פשוט לא נכון
מאיפה לך?
גם אני כנראה אהיה מרוצה מאייפון 16 פרו מקס.
אני לא. אני מסתכל על תמורה ביחס למחיר ולאייפון 16 אין תמורה שתצדיק את המחיר כמו שגם לS24ULTRA אין תמורה ביחס למחיר לפוקו אף 6 פרו יש תמורה הרבה יותר גבוהה ביחס למצופה אם מסתכלים על השוק
חברה בינ"ל ששלטה ב70% משוק הטלפונים העולמי
צודק
כי לסמארטפונים יש הרבה יותר שוק, בפער
זה שוב מראה שהסינים זה לא מקרה אבוד
לעניין מכשרי המקשים אני מאמין שהסינים הם לא היחדים שמייצריםנ.ב אף אחד לא יבין את העניין של תמורה בייחס למחיר כמו שגם אני כשהייתי עם A24 שעלה לא פחות מ900 שקל הייתי בטוח שסמסנוג זה "החברה"
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
סתרת שם את עצמך
לא נכון, תקרא שוב
מאיפה לך?
כי אני מכיר את השוק
זה שוב מראה שהסינים זה לא מקרה אבוד
Spoiler
מה לא מובן? ברור שהסינים כסינים לא מקרה אבוד.
שוק המקשים הוא השוק האבוד. -
לא נכון, תקרא שוב
מה לא נכון כתבת רגע אחד גם נכון ואז כתבת גם לא להפך בעצם הסכמת שאין לך איך לדעת אם הם השקיעו או לא אבל לפני כן כתבת שהם כן השקיעו
שוק המקשים הוא השוק האבוד.
גם שוק הסמארטפונים היה ככה
-
@נחמן-פלח
הבעיה לא נגמרת בזה, גם כשהיבואן יודע שהטלפון שהביא תקול, הוא ממשיך לשווק אותו כטלפון הכי טוב שיש במחיר מפולפל בלי שיש לו איך לתקן אותו, רק לרוקן מחסנים ולהתעשר על חשבוננו, ואני מדבר לדוגמא על ITOP10 השבב בלוטוס שלו כל כך דפוק שהוא מאבד קליטה מצד אחד שלך לצד השני, ז"א אם המכשיר בכיס בצד ימין והאזניה באזן שמאל, הוא מאבד קליטה! והקליטה הכללית של המכשיר גם גרועה, ולך תראה איך היבואן משווק את המכשיר הזה עד היום, כאילו הוא המכשיר הכי טוב בשוק ב400₪ ++ ואחרי שהייתי אצלו והתווכחתי איתו כשהוא מיתמם כאילו פעם ראשונה שמישהו מתלונן על בעיות קליטה במכשיר, וראיתי שכל כמה דקות מגיע מתוסכל חדש מהמכשיר הגרוע הזה, הוא הודה לי שהם מכירים את הבעיה, ובהתחלה עבג עלי שעדכון גירסא יעזור, ואחרי כמה פעמים שלא עזר, הוא הודה לי אבל אמר שלא שייך להחליף את השבב בלוטוס, ולא יעזור גרסאות, ובפעם הבאה שהם ייצרו מכשיר הם מקווים להזמין בלוטוס משודרג, ומאז כבר כמעט שנה הם ממשיכים למכור את המכשיר במחיר מופקע במקום לגלות לציבור את האמת ולמכור אותו במחיר הקרן כמו שכל חברה שמכבדת את עצמה הייתה עושה.וחוץ מזה יש את החלק של הוועדה שלא מסכימה שאף רכיב בטלפון יעבוד טוב...
הם דורשים עריכה של הבלוטוס כדי שלא ישלחו קבצים וכו' וכך הורסים את הבלוטוס ומביאים הרבה תקלות,
וכן עריכת התדרים כדי שלא יקבל הודעות או הודעות דחיפה גורם לשיבוש בכל הקשור לקליטה.
נגן? זה מילה גסה, אסור שיהיה כתוב מילה כזו במכשיר כשר, לכן עד שסוף סוף הרשו לשמוע שירים, זה חייב לעבור דרך המשיבון או הרשמקול, או דרך קיצור דרך, לבחור שירים או קבצים לשמיעה? זה ממש טרף! אפשר לחפש שירים, לראות אותם בלי לבחור, ואח"כ כשמפעילים את הנגן הוא מפעיל מעצמו את כל מה שראית בחיפוש, בין אם אתה רוצה את הקובץ הזה או לא.בקיצור, גם אם יש איזה יבואן שיעשה כל מאמץ להביא מכשיר טוב, הוועדה תדרוש ממנו להפוך את המכשיר לטיפש פגום ומלא באגים, למה? ככה! אם הוא עובד נורמלי הוא לא יכול להיות כשר!
-
מה לא נכון כתבת רגע אחד גם נכון ואז כתבת גם לא להפך בעצם הסכמת שאין לך איך לדעת אם הם השקיעו או לא אבל לפני כן כתבת שהם כן השקיעו
לך אין איך להוכיח.
אני מכיר את השוק הזה איך הוא עובד@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
גם שוק הסמארטפונים היה ככה
0
לא יודע על מה אתה מדבר.
יש להם לקוחות בכל העולם.אתה משווה את POCO, שמוכרת מן הסתם עשרות אם לא מאות אלפי מכשירים בשנה,
עם הגב של שיאומי הענקית,
ליבואן מסכן בישראל שכל מה שהוא יצליח למכור בסה"כ אי פעם זה כמה עשרות אלפי מכשירים במקרה הטוב? -
אני מכיר את השוק הזה איך הוא עובד
סבבה, אבל שוב בפוסט ההוא סתרת את עצמך עם ידע או בלי יש שם סתירה
אתה משווה את POCO,
וגם את REDMAGIC
הג׳לי סטאר גם סיני? -
מאות אלפי מכשירים בשנה,
מן הסתם שיותר
בסה"כ אי פעם זה כמה עשרות אלפי מכשירים במקרה הטוב?
בדיחה שזה מה שהם עובדים עם הקצב שנהרסים טלפונים וקונים חדשים זה אמור להיות
קצתיותק -
סבבה, אבל שוב בפוסט ההוא סתרת את עצמך עם ידע או בלי יש שם סתירה
פשוט לא נכון!
כתבתי שלך אין איך להוכיח.
אני יודע, לעומת זאת.@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
וגם את REDMAGIC
הג׳לי סטאר גם סיני?תגיד, מה הסיפור?
מה לא מובן?יש מכשירים שנמכרים בעשרות ומאות אלפים בשנה לכל העולם.
מול יבואן, שמביא מכשירים בגג בעשרות אלפים בודדים, (ולהבנתי אפילו פחות), והוא גם מוגבל לבחור מחומרה זבל שהמפעלים הסינים נותנים לו.
לסינים בתורם לא שווה לשפר את החומרה כי כאמור זה שוק זעיר ושבוי.
רות, סוף.אני מבין את התסכול מהמכשירים, גם אני מתוסכל שאין מכשירים טובים יותר, אבל אין מה לעשות, זו המציאות.
-
תגיד, מה הסיפור?
מה לא מובן?אתה יודע איך redmagic עובדים לא! חברה אפשר לומר קטנה לא ממותגת לא יודע עם כמה רכישות בשוק הגלובלי (לא הרבה) שאני לא יודע מי שמע את השם שלה בכלל והיא נותנת תמורה מעולה עכשיו השאלה הזאת חוזרת אליך
כתבתי שלך אין איך להוכיח.
אני יודע, לעומת זאת.איפה לעזעאל כתוב כזה דבר בעניין הזמן שמושקע הנה ציטוט
קצת חולק עליך בזה, אנשים השקיע בזה מלאאאאאאאאאאאאא זמן וכסף (וגם הרויחו לא רע )
גם נכון.
פה אתה כותב שהוא צודק שהשקיעו מלא זמן וכסף
את זה אין לאף אחד איך לדעת
וגם לא לך ההפך.
ופה אתה כותב שלאף אחד אין דרך לדעת אם השקיעו או לא
הנה הסבר: @יוס כותב שאנשים השקיעו מלא זמן וכסף בטלפונים הכשרים. אני כותב שאין לאף אחד איך לדעת את זה
ואז אתה מצוטט את יוס כותב שהוא צודק ורגע אחרי מצוטט אותי וכתוב לעניין זה שאין להפך איך לדעת כמה הם השקיעו וכתוב גם להפך כלומר שייתכן שהם השקיעו אבל אתה מסכים את שאין איך לדעת לכאן ולכאן.@מישהו12 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
ולהבנתי אפילו פחות
לסבן אנשים זה לא מקצוע.... ולא מוסבך (לא אתה, היבואן הם ימכרו לך בדיוק מה שהם צריכים למכור לך)
-
@אלי-ויל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
הפלאפונים הכשרים כיום (של כלל החברות) הרבה יותר טובים מלפני כמה שנים, בערך כל שנתיים יש קפיצה, הן בתוכנה שאי אפשר להשוות ללפני 2 -3 שנים וגם בחומרה ישנם קפיצות,
אז איך זה מסתדר עם זה שהמכשירים של נוקיה יורדים ברמה כל כמה שנים?
בטופ היה את C2 ו-C5, אחר כך היה את ה-208 עם תוכנה קצת פחות טובה ופונקציונלית, ואח"כ (עד היום) את 3310, 215, 225, 235 ועוד, שזה כבר תוכנה ממש בסיסית עם הרבה "חורים" -
אני עם Qin1s+ בלי אינטרנט ואפליקציות.
זה מכשיר על רמה (יחסית, אין מה להשוות אותו לC2)סליחה על השאלה הלא קשורה אבל אתה ? משווה בין פלאפון חכם לC2 הטיפש?
אם ממש לא אכפת לך אשמח לשמוע למה דעתך שה C2 עדיף
(אני לא מתווכח עם דעתך ההיפך היא מאוד מעניינת אותי...) -
-
@מישהו12 במידה ומשווק ירים טלפון איכותי ביותר עם עדכוני גירסה ורכיבים איכותיים מהטובים בעולם, וימכור אותו באלף ש"ח,
אם למכשיר יהיה קבלות הוא ימכר בעשרות אלפים ללא שום ספק,
גם בלונדון מחפשים היום מכשירים כשרים וגם בארה"ב, כמובן שצריך גירסה עם SMS למקומות אלו,
ציבור היראים מונה היום כמיליון נפש ויותר ואחוז גדול מאוד מוכן לשלם אפילו אלפיים ש"ח למכשיר איכותי.