הצעת ייעול | | בקשה לפיתוח, פותר בעיות חדש!
-
אחרי שאנחנו רואים שפותר הבעיות של ווינדוס לא עוזר לאף אחד כמעט חשבתי לעצמי אולי מישהו יוכל לפתח דרך ai פותר בעיות חדש ונורמלי
אשמח לשמוע את חוות דעתכם! -
אחרי שאנחנו רואים שפותר הבעיות של ווינדוס לא עוזר לאף אחד כמעט חשבתי לעצמי אולי מישהו יוכל לפתח דרך ai פותר בעיות חדש ונורמלי
אשמח לשמוע את חוות דעתכם!@עם-ישראל-חיי @NH-LOCAL כתב בבאג | רמקולים לא עובדים במחשבי דל דור 12:
ניסיתי כמובן גם את פותר הבעיות המטופש של ווינדוס, אבל שום דבר לא עזר.
@NH-LOCAL ראיתי שגם לך זה הפריע ואם אני לא טועה אתה גם מתעסק בai
-
@עם-ישראל-חיי @NH-LOCAL כתב בבאג | רמקולים לא עובדים במחשבי דל דור 12:
ניסיתי כמובן גם את פותר הבעיות המטופש של ווינדוס, אבל שום דבר לא עזר.
@NH-LOCAL ראיתי שגם לך זה הפריע ואם אני לא טועה אתה גם מתעסק בai
-
@עם-ישראל-חיי זה לא משהו שאפשר לפתח בהוקוס פוקוס. ווינדוס זו מערכת ענקית עם המון חלקים. לא משהו שמישהו פרטי יכול לפתח לבד
@NH-LOCAL צודק אבל, לא היה אפשרי להשעין את המשאבים על הקיים בשדרוג מסוים בתור התחלה?
-
אשמח לשמוע את חוות דעתכם!@עם-ישראל-חיי למה לא עוזר? הוא לא מושלם אבל כן עוזר הרבה פעמים
-
@עם-ישראל-חיי למה לא עוזר? הוא לא מושלם אבל כן עוזר הרבה פעמים
@a-y-f לי רוב הפעמים הוא לא עזר
-
@a-y-f לי רוב הפעמים הוא לא עזר
-
@עם-ישראל-חיי יש מישהו שזה כן עזר לו?
-
@NH-LOCAL צודק אבל, לא היה אפשרי להשעין את המשאבים על הקיים בשדרוג מסוים בתור התחלה?
@עם-ישראל-חיי כתב בהצעת ייעול | | בקשה לפיתוח, פותר בעיות חדש!:
אין לך את הקוד של הקיים אז זה לא רלוונטי.
-
@עם-ישראל-חיי כתב בהצעת ייעול | | בקשה לפיתוח, פותר בעיות חדש!:
אין לך את הקוד של הקיים אז זה לא רלוונטי.
@נעזר1000 לא מבין בזה, אמרתי מתוך הגיון של אחד שהוא בור בנושא
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות