מה ההבדלים בין הגירסאות/מחירים/איפה ניתן להשיג
-
קניתי שיאומי חדש מסין, אני מעוניין להתקין עליו גירסא של תומך כשר,
אשמח אם מי שמבין יודע בעניין יוכל טיפה לעשות סדר להמליץ ולהסביר מה ההבדלים בין הגירסאות גם ברמת התוכנה, (ההבדלים בין הגירסאות של בוסקילה עצמו,{שמעתי שהוציא גירסא רביעית עם חנות אפליקציות}. ההבדלים בין הגירסאות האחרות, האם יש גירסא שניתן להתקין אפליקציות לבד לאחר ההתקנה של הגירסא. גירסאות שתומכות בווצאפ' וכו') באיזה גירסאות יש באגים, באיזה לא. (האם נותנים אחריות על הגירסא)
הבדלים במחירים, האם יש מישהו שמתקין גירסא בחינם, אם מניידים אצלו קווים,
מקומות שבהם ניתן להשיג את הגירסאות, (אני מעוניין בעיקר באזור בני ברק, יעזור לי גם מידע על ירושלים.)
אשמח למידע מסודר כמה שיותר מהר...
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים,
{אני מקדים רפואה למכה, כל מי שישאל למה אני לא עושה חיפוש בפורום, אז ככה, עשיתי חיפוש ועברתי כמעט על כל הפורום בנושא השיאומי, המידע שיש הוא חלקי ולא מעודכן...} -
@שרולי אמר במה ההבדלים בין הגירסאות/מחירים/איפה ניתן להשיג:
אשמח אם מי שמבין יודע בעניין יוכל טיפה לעשות סדר להמליץ ולהסביר מה ההבדלים בין הגירסאות גם ברמת התוכנה, (ההבדלים בין הגירסאות של בוסקילה עצמו,{שמעתי שהוציא גירסא רביעית עם חנות אפליקציות}. ההבדלים בין הגירסאות האחרות, האם יש גירסא שניתן להתקין אפליקציות לבד לאחר ההתקנה של הגירסא. גירסאות שתומכות בווצאפ' וכו') באיזה גירסאות יש באגים, באיזה לא. (האם נותנים אחריות על הגירסא)
מקומות שבהם ניתן להשיג את הגירסאות, (אני מעוניין בעיקר באזור בני ברק, יעזור לי גם מידע על ירושלים.)
**תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים,
{אני מקדים רפואה למכה, כל מי שישאל למה אני לא עושה חיפוש בפורום, אז ככה, עשיתי חיפוש ועברתי כמעט על כל הפורום בנוא השיאומי, המידע שיש הוא חלקי ולא מעודכן...}יש בפורום 6 ניקים שצורבים גירסאות, @0533133A @כוכב-ירושלמי @יוני @ishay וגם @nati ואחרון אחרון חביב התותח @itapi
צור איתם קשר בצא'ט.
לא יהיה לך על זה שום מידע מסודר מסיבה פשוטה, כי אף אחד לא יודע את כל ההבדלים.... -
@שרולי אמר במה ההבדלים בין הגירסאות/מחירים/איפה ניתן להשיג:
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים,
{אני מקדים רפואה למכה, כל מי שישאל למה אני לא עושה חיפוש בפורום, אז ככה, עשיתי חיפוש ועברתי כמעט על כל הפורום בנושא השיאומי, המידע שיש הוא חלקי ולא מעודכן...}אני צורב כל יום א בבני ברק גירסאות מותאם אישית
miqin1s@gmail.com
-