שיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית:
תורידו את הקבצים מכאן ותעשו חלץ לכאן.
Soundcore_3.8.2_APKPure_apks.part5.rar Soundcore_3.8.2_APKPure_apks.part4.rar
Soundcore_3.8.2_APKPure_apks.part3.rar Soundcore_3.8.2_APKPure_apks.part2.rar Soundcore_3.8.2_APKPure_apks.part1.rarבהצלחה
נ.ב. מחקתי את הארכיטקטורה armeabi-v7a כי זה מפחית משמעותית את משקל הקובץ. יש רק ארכיטקטורה arm64-v8a.
אולי תעשה כל קישור בשורה בנפרד כי כך זה ניראה כאילו יש רק שלוש קישורים
ולא הצלחתי להבין למה הוא לא מחלץ לי טוב -
@יענקל-ה כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית:
אולי תעשה כל קישור בשורה בנפרד כי כך זה ניראה כאילו יש רק שלוש קישורים
אני גם מצטרף לרעיון
ולא הצלחתי להבין למה הוא לא מחלץ לי טוב
מה הוא כותב לך סימנת הכול ועשיתה חלץ כאן
-
אולי תעשה כל קישור בשורה בנפרד
Done
@יחצ כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית:
מצתרף
מצטרף
-
@3157686 כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית:
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית:
אם לא תתקין ראר
מה זה?
RAR צור RAR ו-ZIP, פרק את ארכיוני RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO, ARJ.
ה-RAR של RARLAB הוא תוכנת דחיסה, מקורית, חינמית, פשוטה, קלה ומהירה הכל-באחד, מארכיון, כלי גיבוי, מחלץ ואפילו מנהל קבצים בסיסי.
RAR יכול ליצור RAR ו-ZIP ולפרוק ארכיוני RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO, ARJ. רשימת הפונקציות כוללת פקודת תיקון עבור קבצי ZIP ו-RAR פגומים, פונקציית ביצועים תואמת למבחן WinRAR של RARLAB, רשומת שחזור, נפחים רגילים ושחזורים, הצפנה, ארכיונים מוצקים, ניצול ליבות מעבד מרובות לדחיסת נתונים.
בנוסף לקבצי ZIP סטנדרטיים, פונקציית ה-ZIP תומכת ב-ZIP ו-ZIPX עם דחיסת BZIP2, LZMA, PPMd ו-XZ גם כ-ZIP מוגן בסיסמה. פקודת Unrar זמינה עבור כל הגרסאות של ארכיוני RAR כולל ה-RAR5 העדכני ביותר, קבצים מוגנים בסיסמה וקבצים מרובי חלקים.
פונקציות ניהול הקבצים כוללות העתקה, מחיקה, העברה ושינוי שמות של קבצים ותיקיות, יצירת תיקיות חדשות והתקנת יישומים מחבילות APK.
אם ברצונך לעזור לנו לתרגם RAR לשפה שלך, אנא הורד RAR עבור קבצי שפת אנדרואיד בקטע "תוספות RAR" של www.rarlab.com ופעל לפי ההוראות ב-readme.txt. תודה לך.