שיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית
-
@נחמן-פלח יש מצב תעלה אותו שיהיה פתוח בנטפרי (אפי' במגיקוד וכדומה עם כוכביות).
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית:
שימוש בקוד הפייתון הזה
תראה את מה קורה כשאני לוחץ על זה
מקווה שעכשיו זה יעבוד גם באנדרואיד 13 (M36), תודה רבה !!!@פבב-הראשון כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית:
איזשהו באג בפורום אבל זה כן מוריד תקובץ
-
@נחמן-פלח יש מצב תעלה אותו שיהיה פתוח בנטפרי (אפי' במגיקוד וכדומה עם כוכביות).
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית:
שימוש בקוד הפייתון הזה
מקווה שעכשיו זה יעבוד גם באנדרואיד 13 (M36), תודה רבה !!!@פבב-הראשון עובד ב m36. ובהמנגן אנדרואיד 8.
-
אני לא מסתדר בלעשות חלץ משהו יכל לפרט בדיוק איך אני עושה את זה ני סיתי מקש ימני ועז שמאלי הוא ביטל לי את כל הבחירות
@כמו-אתמול
מקש ימני ואז תבחר חלץ ל***** (בקום הכוכביות אמור להיות את השם של הקובץ zip) -
תורידו את הקובץ מכאן
SuodCoreTtanslte.APK
בהצלחה
נ.ב. מחקתי את הארכיטקטורה armeabi-v7a כי זה מפחית משמעותית את משקל הקובץ. יש רק ארכיטקטורה arm64-v8a.
-
קישור להורדה ב
https://send.magicode.me/send-file/file/aef954e90af982bb3c387824367b6fbfb5684212/view
זמין עד ה19/8 -
קרדיט: @נוחעם-FM
-
קישור לפוסט שלו:
https://mitmachim.top/post/1006032
תורגם על ידי AI STUDIO תוך שימוש במסקנות שהוסקו כאן ושימוש בקוד הפייתון הזה שנוצר באמצעות AI STUDIO.
-
-
אני צריך קישור לאפליקציה לשליטה על אזניות של חברת אנקר כדי לשנות את הבס וכדו' יש למישהו?
תודה -
אני צריך קישור לאפליקציה לשליטה על אזניות של חברת אנקר כדי לשנות את הבס וכדו' יש למישהו?
תודה@משפחת-וייס תעלה לפוסט הראשון בשרשור זה
-
חסום לי בנטפרי
-
חסום לי בנטפרי
@משפחת-וייס אז תשתדל להיות מדויק פעם הבאה, אף אחד לא אמור להבין מה אתה צריך
-
כבר נחסם בנטפרי
-
@נוחעם-FM כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית:
לתומי חשבתי שזיפ לא נחסם בנטפרי!!
הוא לא, אבל הקישור שבו הוא מפורסם כן, (שים לב לחסימה כתוב שזה קובץ שהתפרסם לציבור ולא שנחסם כי יש שם דברים לא ראויים...)
-
@נוחעם-FM כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה לאוזניות אנקר מתורגמת לעברית:
לתומי חשבתי שזיפ לא נחסם בנטפרי!!
הוא לא, אבל הקישור שבו הוא מפורסם כן, (שים לב לחסימה כתוב שזה קובץ שהתפרסם לציבור ולא שנחסם כי יש שם דברים לא ראויים...)
@השטייגעניסט כלומר אם מעלים לפורום קובץ זיפ הוא לא נחסם רק אם מעלים אותו בדרייב וכדו' ?
-
@השטייגעניסט כלומר אם מעלים לפורום קובץ זיפ הוא לא נחסם רק אם מעלים אותו בדרייב וכדו' ?
@נוחעם-FM נדייק הוא לא נחסם אלא הקישור...
-
@נוחעם-FM נדייק הוא לא נחסם אלא הקישור...
@השטייגעניסט תודה על המידע למה לא הבנתי למה נחסם כי תמיד ידעתי שנטפרי לא חוסמים זיפ