בירור | מחשב שמותקנת עליו תוכנת החסימה של רימון, יעבוד עם נטפרי?
-
המחשב כותב מחובר אין גישה לאינטרנט,
אם לא עובד עם נטפרי, מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? -
אם לא עובד עם נטפרי, מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? -
אם לא עובד עם נטפרי, מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?@שאול-208 אם כוונתך לתוכנה לסינון מעל כל רשת
לא יעבוד בנטפרי -
@שאול-208 אם כוונתך לתוכנה לסינון מעל כל רשת
לא יעבוד בנטפרי@A0533057932 כתב בבירור | מחשב שמותקנת עליו תוכנת החסימה של רימון, יעבוד עם נטפרי?:
לא יעבוד בנטפרי
רק ב-90 %
אם כוונתך בגלל נטספארק
אז לי יש היום אתרוג על המחשב, וכשאני משתמש בו על רשת של נטפרי רק הקישוריות של אתרוג וכו' לא עובדים לי
כל השאר כן עובד, רק צריך תעודת אבטחה -
@יוסף-אלחנן גם 1.2.3.4 לא עובד, וגם לא 210.CO.IL
@kasnik איזה בלגן, יורשה לי לשאול? לא מכיר... בכל מקרה המחשב עבד כבר על הנטפרי הזה ונתקע מהרגע שרימון הותקן,
אגב, @kasnik אתרוג זה עם תוכנה מותקנת על המחשב? או שכמו נטפרי צריך רק תעודת אבטחה?
כי במידה והרשת עצמה מסוננת ללא תוכנה זה אמור לכאורה לעבוד גם עם אתרוג וגם עם נטפרי -
@יוסף-אלחנן גם 1.2.3.4 לא עובד, וגם לא 210.CO.IL
@kasnik איזה בלגן, יורשה לי לשאול? לא מכיר... בכל מקרה המחשב עבד כבר על הנטפרי הזה ונתקע מהרגע שרימון הותקן,
אגב, @kasnik אתרוג זה עם תוכנה מותקנת על המחשב? או שכמו נטפרי צריך רק תעודת אבטחה?
כי במידה והרשת עצמה מסוננת ללא תוכנה זה אמור לכאורה לעבוד גם עם אתרוג וגם עם נטפרי@שאול-208 כתב בבירור | מחשב שמותקנת עליו תוכנת החסימה של רימון, יעבוד עם נטפרי?:
בכל מקרה המחשב עבד כבר על הנטפרי הזה ונתקע מהרגע שרימון הותקן
לכאורה בגלל המשפטים שהיו בין נטספאק (שעליה רימון יושבת) לנטפרי
@שאול-208 כתב בבירור | מחשב שמותקנת עליו תוכנת החסימה של רימון, יעבוד עם נטפרי?:
אגב, @kasnik אתרוג זה עם תוכנה מותקנת על המחשב?
אצלי כן
-
@שאול-208 כתב בבירור | מחשב שמותקנת עליו תוכנת החסימה של רימון, יעבוד עם נטפרי?:
אגב, @kasnik אתרוג זה עם תוכנה מותקנת על המחשב?
אצלי כן
@kasnik כתב בבירור | מחשב שמותקנת עליו תוכנת החסימה של רימון, יעבוד עם נטפרי?:
מה הקשר?
נטפרי חוסמים את הVPN של רימון כי זה לא מספיק כשר לדעתם
פשוט מאוד -
@kasnik כתב בבירור | מחשב שמותקנת עליו תוכנת החסימה של רימון, יעבוד עם נטפרי?:
מה הקשר?
נטפרי חוסמים את הVPN של רימון כי זה לא מספיק כשר לדעתם
פשוט מאוד@צדיק-תמים כתב בבירור | מחשב שמותקנת עליו תוכנת החסימה של רימון, יעבוד עם נטפרי?:
נטפרי חוסמים את הVPN של רימון
ושל אתרוג?
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | מחשב שמותקנת עליו תוכנת החסימה של רימון, יעבוד עם נטפרי?:
נטפרי חוסמים את הVPN של רימון
ושל אתרוג?
-
@kasnik גם
אם זה מבוסס VPN זה לא יעבוד על חיבור של נטפרי (והתוכנה של אתרוג/רימון חוסמת את האינטרנט כשלא מחוברים לVPN שלהם)@צדיק-תמים אם אני מבין נכון, אתרוג זה לא כמו נטפרי שהרשת עצמה מסוננת לגמרי ורק צריך תעודת אבטחה,
אלא צריך איזו שהיא תוכנה להתקין על המחשב,
נכון?