בקשה | המדריכים של מתמחים טופ אופליין
-
אולי אפשר לעשות שיהיה קובץ הורדה כמו שעושים עם התוכנה HTTrack,
שיהיה שם את כל המדריכים שבאתר כאן, וזה יעזור למי שצריך מדריך אופליין,
כי הרי עם כל הקבצים להורדה זה לא שייך, אין לאף אחד כל כך הרבה מקום לזה,
אבל המדריכים לבד (בלי העזרה הדדית), ושיהיו מקושרים אחד לשני - זה אמור להיות מאוד תועלתי, ולא מדי כבד,
יישר כח למי שיכול לקדם דבר כזה. -
@חכמון שני תשובות לדבר
א. אם יש תיקונים במה שנכתב מי יתקן לך באופליין?
ב. וזה הכי חשוב- כל בסיס הפורום עומד על בסיס של עזרה הדדית, מה שאומר כשאתה נכנס לבדוק איך עושים משהו, ופתאום רואה שאלה שמישהו העלה, ו'אופס' אתה יודע את התשובה, אז אתה עונה לו, מי יעשה את זה אם יהיה 'מתמחים אופליין'?
הפורום יהפוך נטו למדריכים?
-
@kasnik כתב בבקשה | המדריכים של מתמחים טופ אופליין:
א. אם יש תיקונים במה שנכתב מי יתקן לך באופליין?
בדרך כלל זה די מדוייק, ואם יש תיקונים זה מתוקן או מצויין בפוסטים שאחרי המדריך באותו שרשור, (ואני לא כל כך מפחד שיהיה לי משהו לא כל כך נכון),
ב. וזה הכי חשוב- כל בסיס הפורום עומד על בסיס של עזרה הדדית, מה שאומר כשאתה נכנס לבדוק איך עושים משהו, ופתאום רואה שאלה שמישהו העלה, ו'אופס' אתה יודע את התשובה, אז אתה עונה לו, מי יעשה את זה אם יהיה 'מתמחים אופליין'?
הפורום יהפוך נטו למדריכים?לא בדיוק... אין כמעט אף אחד שיעבור ל"פורום אופליין" הזה, לי אין גישה תמיד לאינטרנט ואני צריך את זה, אבל לרוב רובם יש גישה לאינטרנט,
וגם אם לא - הרוב יעדיפו תמיד אונליין, וגם מי שמשתמש באופליין, כשיש לו באמת הערה או תיקון הוא יתחבר ויתקן או יעיר, כך שלעשות לי את הטובה הזאת לא ממש יזיק (בלשון מיעוט),חשבת באמת שמרעיון כזה ייסגר הפורום כאן ?! -
@חכמון כתב בבקשה | המדריכים של מתמחים טופ אופליין:
חשבת באמת שמרעיון כזה ייסגר הפורום כאן ?!
לא יסגר
אבל לדעתי יחלש כי ברגע שיש אופליין זה פחות אפקטיבי...@יש-מנהיג-לבירה כתב בבקשה | המדריכים של מתמחים טופ אופליין:יאללה חברה, אולי מישהו עושה לו את הטובה הזאת?
זה נראה שאתה מנסה להתפטר ממנו
האם זה בכלל רלוונטי?
@שמואל אולי תדע לומר לנו?
(סליחה על התיוג) -
אני גם כן חושב שיעזור מאוד לעשות מדריכים אופליין.
זה יהיה חסד עצום!
נראה לי לעשות רק לנוקיה זה מאוד חבל, עדיף לחשוב יותר רחב.
מענין לבדוק לכמה מהמשתמשים בפורום אין אינטרנט וכל בעיה שיש להם במחשב הם יורדים לחדר מחשבים אולי כבר כתבו על זה איזה שהוא מדריך, ולרוב - מנסיון - יש על כך חומר.
כך שהדבר ממש אמור לעזור.(אם אני לא טועה דובר כאן פעם ש@שמואל חסם את האפשרות להוריד את כל הפורום לאופלין. אולי רק את זה יתאפשר?)
ממש תודה לעוזרים!!! -
לא יסגר
אבל לדעתי יחלש כי ברגע שיש אופליין זה פחות אפקטיבי...אלה שמחפשים עזרה מהפורום - אף פעם לא יעזרו באופליין, כי הם רוצים לכתוב את הבקשה שלהם,
ואלה שמחפשים רק משהו שהם יודעים שכתוב עליו בפורום - בדרך כלל רואים מה כתוב, ומבצעים, ולא מעירים או מגיבים בכלל,
כך שאין מה לפחד,
(אולי יהיו פחות לייקים לכותבי המדריכים, אבל קח בחשבון שגם כל מי שסתם מחפש עזרה בגוגל ומוצא עזרה בפורום ולא מתחבר לפורום - לא יכול לסמן לייק),
עוד פעם תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור. -
@חכמון כתב בבקשה | המדריכים של מתמחים טופ אופליין:
(אולי יהיו פחות לייקים לכותבי המדריכים, אבל קח בחשבון שגם כל מי שסתם מחפש עזרה בגוגל ומוצא עזרה בפורום ולא מתחבר לפורום - לא יכול לסמן לייק),
מי דיבר על לייקים???
@מענין-לשמוע כתב בבקשה | המדריכים של מתמחים טופ אופליין:
(אם אני לא טועה דובר כאן פעם ש@שמואל חסם את האפשרות להוריד את כל הפורום לאופלין.
אני מהמר שזו היתה סיבות:
הפורום יהפוך נטו למדריכים? -
-
@מענין-לשמוע נכון
אבל אני משער ששמואל לא מעוניין שזה יהיה משום ש-
@שמואל כתב בהמלצה | מתמחים טופ אופליין:אבל שוב, כמו שאמרתי, לדעתי הפורמט הזה מתאים לויקי ולא לפורום, מה גם שכל העניין בפורום זה העזרה מהמשתמשים, אז מה זה עוזר שזה אופליין..
-
@kasnik
ב''ה אנחנו לא מתווכחים שזה מה ששמואל רצה.
השאלה האם זה יזיק להוציא רק את המדריכים או שגם זה יפגע בפורום.רוב המדריכים הם על דברים פשוטים שלאנשים פשוט חסר מידע בסיסי, וזה מאוד יעזור להם, ולרוב הם אלו שאין להם במה
לעזור לאחרים (כמוני בכ''א) -
(למה זה לא נהיה ספוילר??)
כי אתה צריך להשאיר רווח של שורה לפני ואחרי הספוילר.
-
@מענין-לשמוע לדעתי זה יפגע בפורום
אבל בכלל זה לא נתון לשיקול דעתי אלא של שמואל.לגבי הספוילר
תעשה עוד אנטר לפני הספוילר, צריך לרדת שני שורות -
מענין לבדוק לכמה מהמשתמשים בפורום אין אינטרנט וכל בעיה שיש להם במחשב הם יורדים לחדר מחשבים