מיזוג קבצי אודיו
-
שלום וברכה
אולי ישהו נתקל בעבר בתוכנה שיש לה אפשרות למזג קובץ אודיו, להרבה קבצי אודיו אחרים
כי ברוב התוכנות לחיתוך/מיזוג אודיו צריך לעשות את זה ידנית לכל קובץ וקובץתודה רבה
-
בתוכנה הזאת יש אפשרות למזג קובץ אחד לקובץ השני
אני חפש תוכנה שתכניס בסוף אלפי קבצים עוד קובץ שמע מסוים
ואת זה לא ידוע לי שיש בתוכנה הזאת@משה-MK אמר במיזוג קבצי אודיו:
שתכניס בסוף אלפי קבצים עוד קובץ שמע מסוים
לא הבנתי מה אתה מתכוון?
אתה יכול להכניס אלפי קבצים + עוד קובץ והוא מאחד את כולם
או שבאמת לא הבנתי מה אתה רוצה -
דוגמה:
אני רוצה להוסיף קובץ שמע של כל הזכויות שמורות ליצירת קשר וכו'
לאלפי קבצי שמע אחריםבתוכנה הזאת אם אני יכניס את כל הקבצים + הקובץ שמע של כל הזכויות וכו'
הוא יעשה קובץ אחד של הכל
ואני צריך שכשאני מכניס כמות גדולה של קבצי שמע שהקבצים לא יתאחדו לקובץ אחד אלא רק להוסיף להם את הקובץ של כל הזכויות וכו'אני מקווה שעכשיו הייתי יותר ברור
-
דוגמה:
אני רוצה להוסיף קובץ שמע של כל הזכויות שמורות ליצירת קשר וכו'
לאלפי קבצי שמע אחריםבתוכנה הזאת אם אני יכניס את כל הקבצים + הקובץ שמע של כל הזכויות וכו'
הוא יעשה קובץ אחד של הכל
ואני צריך שכשאני מכניס כמות גדולה של קבצי שמע שהקבצים לא יתאחדו לקובץ אחד אלא רק להוסיף להם את הקובץ של כל הזכויות וכו'אני מקווה שעכשיו הייתי יותר ברור
@משה-MK
הבנתי אותך
ידוע לך שיש כזו תוכנה ואתה לא יודע איך קוראים לה, או שאתה שואל אם יש כזה דבר?
(תשתדל לתייג שאני אדע שאתה כותב אלי) -
@משה-MK
הבנתי אותך
ידוע לך שיש כזו תוכנה ואתה לא יודע איך קוראים לה, או שאתה שואל אם יש כזה דבר?
(תשתדל לתייג שאני אדע שאתה כותב אלי)לא ידוע לי על תוכנה מסוימת
אבל כן ראיתי בכל מני קבצי שמע שמורידים מאתרים שהם מטמיעים כל הזכויות שמורות בתוך הקבצים
וקשה לי להאמין שהם עוברים קובץ קובץ -
שלום וברכה
אולי ישהו נתקל בעבר בתוכנה שיש לה אפשרות למזג קובץ אודיו, להרבה קבצי אודיו אחרים
כי ברוב התוכנות לחיתוך/מיזוג אודיו צריך לעשות את זה ידנית לכל קובץ וקובץתודה רבה
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@y-shacharov
אני ינסה להסביר מה אני צריך בצורה אחרת
אני יש לי כמה מאות של תיקיות מסודרות, שבכל תיקייה יש כמה קבצים שונים
אני מחפש תוכנה לא שתחבר את הקבצים האלו למחרוזת אחת
אלא שתוסיף לכל קובץ עוד רצועות שמע של כל הזכויות שמורות ל.....אני מחפש תוכנה שאני יוכל לגרור את כל התיקיות שלהם אני רוצה שיצטרף הקובץ לתוך החלונית
ואח"כ להכניס לתוכנה עוד קובץ בודד שלא נמצא באותם תיקיות שיצורף לכל הקבצים שנמצאים בתוך התיקיות
שהסדר בתיקיות יישאר אותו הדבראני מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי יותר ברור
-
@y-shacharov
אני ינסה להסביר מה אני צריך בצורה אחרת
אני יש לי כמה מאות של תיקיות מסודרות, שבכל תיקייה יש כמה קבצים שונים
אני מחפש תוכנה לא שתחבר את הקבצים האלו למחרוזת אחת
אלא שתוסיף לכל קובץ עוד רצועות שמע של כל הזכויות שמורות ל.....אני מחפש תוכנה שאני יוכל לגרור את כל התיקיות שלהם אני רוצה שיצטרף הקובץ לתוך החלונית
ואח"כ להכניס לתוכנה עוד קובץ בודד שלא נמצא באותם תיקיות שיצורף לכל הקבצים שנמצאים בתוך התיקיות
שהסדר בתיקיות יישאר אותו הדבראני מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי יותר ברור
@משה-MK אז אני חושב שהאופציה שלך זה לעשות לכל תיקיה בנפרד אלא אם כן יש למישהו רעיון יותר טוב כי אתה צריך לכל קובץ תוספת בנפרד
-
@משה-MK אז אני חושב שהאופציה שלך זה לעשות לכל תיקיה בנפרד אלא אם כן יש למישהו רעיון יותר טוב כי אתה צריך לכל קובץ תוספת בנפרד