הצעת ייעול | בניית אתר מניני תפילות ברכבת
-
@נעזר1000 כתב בהצעת ייעול | בניית אתר מניני תפילות ברכבת:
קח בחשבון שיש ברבה מאוד אנשים שישמחו להצטרף למינינים כאלו שהדרך לפנות / לתקשר / ליידע אותם הוא באפליקציה ולא באתר.
אתר אני יודע שאפשר עוד איכשהו לבנות בחינם,
אפליקציה גם? -
@מענדיל-טרייסטער בדיוק כמו אתר.
עיקר התשלום יהיה למתכנת(ים). אם תמצא מתנדב,
גם אפליקציה יהיה אפשר לפתח בחינם.- הערה: אפליקציה\אתר מהסוג שאתה מתאר יצטרכו צד שרת, ולא רק אחסון קבצים שעוד אפשר איכשהו להשיג בחינם.
השרת עצמו כנראה יעלה כסף בכל מקרה.
- הערה: אפליקציה\אתר מהסוג שאתה מתאר יצטרכו צד שרת, ולא רק אחסון קבצים שעוד אפשר איכשהו להשיג בחינם.
-
@מישהו12 כתב בהצעת ייעול | בניית אתר מניני תפילות ברכבת:
@מענדיל-טרייסטער בדיוק כמו אתר.
עיקר התשלום יהיה למתכנת(ים). אם תמצא מתנדב,
גם אפליקציה יהיה אפשר לפתח בחינם.- הערה: אפליקציה\אתר מהסוג שאתה מתאר יצטרכו צד שרת, ולא רק אחסון קבצים שעוד אפשר איכשהו להשיג בחינם.
השרת עצמו כנראה יעלה כסף בכל מקרה.
ואולי יש משהו חילופי שיכול לשמש את משתמשי אינטרנט ואפליקציות יחד?
- הערה: אפליקציה\אתר מהסוג שאתה מתאר יצטרכו צד שרת, ולא רק אחסון קבצים שעוד אפשר איכשהו להשיג בחינם.
-
@מענדיל-טרייסטער לא הבנתי את השאלה?
-
@מענדיל-טרייסטער כתב בהצעת ייעול | בניית אתר מניני תפילות ברכבת:
ואולי יש משהו חילופי שיכול לשמש את משתמשי אינטרנט ואפליקציות יחד?
בכ"מ יצטרכו שרת.
-
@מענדיל-טרייסטער היקר
נראה לי שזה יכול להיות הרבה יותר יעיל ומפורסם ושימושי
אם תפנה ישירות למשרד התחבורה עם עותקים לשר התחבורה וכו'
שיכניסו לאפליקציה ולאתר של הרכבת עצמו מקום לזה בתור שירות לציבור גדול שצורך את זה גם ככה מאולתר פשוט שיהיה מסודר....
תנסה לפנות
אל תתייאש מראש לא בטוח שלא פנו לפניך והכינו לך את הקרקע
מאחל לך בהצלחה -
@מתמחה-קטן כתב בהצעת ייעול | בניית אתר מניני תפילות ברכבת:
@מענדיל-טרייסטער היקר
נראה לי שזה יכול להיות הרבה יותר יעיל ומפורסם ושימושי
אם תפנה ישירות למשרד התחבורה עם עותקים לשר התחבורה וכו'
שיכניסו לאפליקציה ולאתר של הרכבת עצמו מקום לזה בתור שירות לציבור גדול שצורך את זה גם ככה מאולתר פשוט שיהיה מסודר....
תנסה לפנות
אל תתייאש מראש לא בטוח שלא פנו לפניך והכינו לך את הקרקע
מאחל לך בהצלחהרעיון מעולה!
אתה בטוח שאם להכניס לאתר של רכבת ישראל
צריך לפנות למשרד התחבורה ולא לרכבת ישראל? -
-
שלום רב.
חשבתי על רעיון שיכול מאד לעזור להרבה אנשים שנוסעים באופן קבוע או חד פעמי ברכבת, ומעוניינים להצטרף למנין בזמן הנסיעה ברכבת, אם יהיה פלטפורמה אחת שיאגד את כל המעוניינים בכך, הרי שניתן יהיה לתאם מראש שברכבת X בשעה X יתקיים מנין בקרון הראשון למטה (כפי שמתקיים בדר"כ שם).
אז מה שצריך, זה מישהו שיש לו לב חם לענין ומתמצא בבניית אתרים, שיבנה אתר מיוחד בו כל מי שמעוניין להתפלל שחרית/מנחה/ערבית ימלא את פרטי הרכבת(: שיוצאת מתחנת X בשעה X), המנין יתחיל כשהרכבת תיכנס/תצא מתחנת X.
נרוויח מזה בנוסף, שניתן יהיה לצפות מראש אם יהיה 10 אנשים למנין או שלא.אשמח לשמוע את חוות דעתכם, ואת עזרתכם הנצרכת מאד.
אפשר לפנות אלי גם במייל 0638904@GMAIL.COMזיכוי הרבים הענק הזה בוודאי תשפיע על המסייעים בענין בכל מילי דמיטב, אכי"ר.
אני חושב ש @בני-רוזנטל כבר פיתח ופרסם כאן אפליקציה שעשויה לסייע בכך אולי צריך לשדרג שיהיה טוב לרכבת אבל אני חושב שכרעיון זה מספיק
-
-
אתה בטוח שאם להכניס לאתר של רכבת ישראל
צריך לפנות למשרד התחבורה ולא לרכבת ישראל?תנסה לפנות לרכבת ישראל ותראה אם צריך להתקדם לדבר עם מישהו במשרד התחבורה, אגב, גם ברכבת ישראל תפנה לכמה דרגות, ללשכת המנכ"ל וולדוברות וכו' (תציין שפנית לעוד - אם פנית יחד לכמה).
אגב, יש גם מניינים שכבר קבועים, ויהיה תועלת להרבה אנשים שלא יודעים על זה - לדעת, כמו לדוגמא, אני לא זוכר לגמרי את כל הפרטים, אבל אני חושב שכל הרכבות מירושלים לתל אביב מהשעה... ועד... יש מניין שחרית בקרון האחרון נדמה לי.
-
חברה
כשותפים למיזם אני מעדכן אתכם שאני מתכונן לשלוח מייל להנהלת רכבת ישראל
ולפני השליחה - אעלה לכאן את הטיוטה בכדי לשמוע את ההגהות שלכםמי שיש לו עוד איזשהו רעיון כלשהו בענין - שיכתוב!
החברה פה מבריקים אחד אחד... -
ולפני השליחה - אעלה לכאן את הטיוטה בכדי לשמוע את ההגהות שלכם
זה יכול להיות מעולה וככה אולי גם כדאי שלא רק אתה תבקש אלא גם עוד כמה ישלחו בקשה וכך הם יראו שזה חשוב להרבה אנשים ולא רק למישהו אחד זה יכול להוסיף לדעתי
-
@מענדיל-טרייסטער
זה באמת מורכב לבנות את זה
ניסתי להתחיל אבל זה יותר עבודה ממה שחשבתי
-
@הדובדבן-שבקצפת כתב בהצעת ייעול | בניית אתר מניני תפילות ברכבת:
@מענדיל-טרייסטער
זה באמת מורכב לבנות את זה
ניסתי להתחיל אבל זה יותר עבודה ממה שחשבתי
נו..
התחלת מצויין, יש כבר שלד...
כעת נשאר רק להמשיך
אם ימשכו כתף בהנהלת הרכבת, אני יציע להם שרק יפרסמו את הקישור לאתר שאתה בונה, וזה יהיה מושלם
תוסיף גם באיזה שעה המנין יתחיל, וכן אפשרות להפוך את המנין לקבוע [שאת זה נגיד צריך הלשאיר פנייה למערכת, בכדי לוודא כנות] -
ולפני השליחה - אעלה לכאן את הטיוטה בכדי לשמוע את ההגהות שלכם
הוספת אפשרות להרשמה באתר ובאפליקציית רכבת ישראל לקיום מניני תפילות בציבור ברכבת
לכבוד מנכ"ל רכבת ישראל מר משה (שיקו) ז'אנה
וכל חברי ההנהלה הנכבדים
שלום רב.כנוסע קבוע בכל יום עם רכבת ישראל ברצוני קודם כל להודות על השירות הנעים והמיוחד ברכבת ישראל, אני מאד נהנה לנסוע ברכבת, ופשוט התמכרתי לשירות הזה, הן מצד הנסיעה הנעימה והחלקה, ואם זה מצד הדיוק בזמנים המעורר השתאות כל פעם מחדש, ואם זה מצד השירות המסור של העובדים שלכם, חן חן לכם על הכל!
ברצוני להציע לכם רעיון שיכול להיות מאד שימושי עבור הציבור הדתי. כידוע, מתקיימים מניני תפילות על הרכבת, וזה מאד תועלתי, בפרט לאלו שנוסעים לעבודה ורוצים לנצל את זמן הנסיעה לתפילה.אבל, הרי התפילה מתקיימת במנין של 10 איש, ובכדי לאסוף למקם אחד 10 אנשים לתפילה, חסר פלטפורמה שיתאם בין מתפלל אחד לשני, לכן ברצוני לבקש שתכניסו לאתר ולאפליקציה שלכם אפשרות לתפילה במנין אשר יכלול הרשמה -
לכל מי שמעוניין להתפלל שחרית/מנחה/ערבית
ברכבת שיוצאת מתחנת X בשעה X,
המנין יתחיל כשהרכבת תיכנס/תצא מתחנת X.אני מקווה שכחברה המכבדת ערכים ומבינה תמיד את הצרכים של הנוסעים, תבינו את הצורך ותפעלו לפיתוח הפיצ'ר הנצרך לתועלת מאות המבקשים להתפלל בציבור.
בשם כל ציבור הנוסעים הנני להודות לכם על ההשתדלות בענין!
-
מישהו העלה את זה בפרוג
מה דעתכם?
מניינים ברכבת.zip -
@מענדיל-טרייסטער יפה מאד!
כמה הערות לדעתי, דבר ראשון בכותרת כמובן תוסיף קודם הנידון: או נושא:
כדאי להוסיף באמצע גם עוד משפט על כך שכיום ג"כ כבר יש מנייני תפילה רבים ברכבות השונות רבים מהם מניינים קבועים שאותם אפשר לכתוב בצורה קבועה.
זה חשוב כדי שלא יראה שאתה מפיל עליהם 'משהו חדש', אלא שכבר יש את זה בהרבה, ורק שיהיה יותר נח.