בקשת מידע | למומחים האלופים - האם הבנתי נכון את התהליך להכנת מכשיר וויז לבד.
-
@ברווז-הסגול
אם הכל הותקן טוב אז למה שלא תיקח התקנה של וויז חיצונית
אם תרצה אני יביא לך יש לי וזה עובד לי מצויין -
@ברווז-הסגול לא הבנתי, למה אתה רוצה להתקין קיידרואיד אחרי שאתה מתקין וויפרי? אין בזה צורך וזה גם לא אפשרי טכנית, אתה צריך לבחור אחד מהשניים - או קיידרואיד או וויפרי
-
@אליהו-הלל כתב בבקשת מידע | למומחים האלופים - האם הבנתי נכון את התהליך להכנת מכשיר וויז לבד.:
חוץ מזה שאתה לא מסתבך עם כל הסיפור של לבקש מנטפרי וחנות של נטפרי וכל זה
חוץ מזה שיש לך סים פרוץ לכל דבר שאפשר לחבר לכל מכשיר
-
@אליהו-הלל כתב בבקשת מידע | למומחים האלופים - האם הבנתי נכון את התהליך להכנת מכשיר וויז לבד.:
ואתה יכול לקנות כל סים שהוא
?
-
@ITAMAR25
שאלת עניתי אבל בסופו של דבר אתה לא מוגבל
אבל וודאי שעדיף משהו חסום
דבר נוסף כל הסימים הזולים לא נותנים לך הרבה גיגה משהו בין 1-2 כך שגם אם חיברת למכשיר אחר תוך שנייה אחת גמרת את הכל
לא שאני בא להצדיק כי גם שנייה אחת עם אינטרנט פרוץ זה לא בסדר -
@אליהו-הלל זהו, שאתה כן מסתבך!
כי ניסיתי להתקין קיידרואיד,
אבל אז אתה צריך להתקין וויז ממקור נפרד (כי קיידרואיד חוסם לך חשבונות גוגל...)
אז בשבילי אישית ורק בשבילי, התהליך הארוך יותר דרך נטפרי הוא גם קצר יותר.
אבל כרגע אני בשלב של המתנה לאישור של תכנת נטפרי. -
@ברווז-הסגול כתב בבקשת מידע | למומחים האלופים - האם הבנתי נכון את התהליך להכנת מכשיר וויז לבד.:
אבל אז אתה צריך להתקין וויז ממקור נפרד (כי קיידרואיד חוסם לך חשבונות גוגל...)
אי אפשר להתקין מגוגל פליי לפני התקנת הקידרואיד?
-
@ברווז-הסגול יישאר, לא יתעדכן אבל אין כל כך מה לעדכן בוויז
אפשר פעם בשנה להוריד APK מעודכן -
@ברווז-הסגול אין שום בעיה במייל אני ישלח לך התקנה חיצונית שאתה מעביר למכשיר ופשוט מפעיל ויש לך וויזאם אתה רוצה יש פה קישור להתקנת וויז
-
עברתי בהצלחה את התקנת נטפרי, תהליך מאוד ידידותי, חוץ מהקטע שצריך להסריט את עצמך מקריין את חוקי האפליקציה.
אחרי ההתקנה נהיה לי חנות אפליקציות מינימלסטית, וביקשתי שיעלו אפליקציה כלשהי ותוך יום העלו, מאוד יפה ויעיל.בעיקרון אני די מבסוט ויש לי מכשיר חסום טוב ובזול יחסית ועם וויז, אלא שאיני מצליח להתקין מקלדת ב.. עברית.
הורדתי מהחנות מס' מקלדות, אך כל פעם כאשר אני מנסה בתוך האפליקציה להוריד מקלדת עברית ההורדה נחסמת. צריך לבקש מנטפרי שיפתחו.
מסקנת ביניים - להתקין עברית לפני התקנת נפרי. -
@ברווז-הסגול כתב בבקשת מידע | למומחים האלופים - האם הבנתי נכון את התהליך להכנת מכשיר וויז לבד.:
מסקנת ביניים - להתקין עברית לפני התקנת נפרי.
בהחלט, כל מה שצריך להגדיר להתקין וכו' עדיף לפני כל סינון