בקשת מידע | פתרון לשגיאת עדכון ווינדוס 11 - לא הייתה אפשרות לעדכן את המחיצה השמורה של המערכת
-
כנראה שכן @משחזר-מידע
אני הרחבתי אבל זה פוגע במערכת הפעלה -
במיקרוסופט כתבו שאחת הסיבות לבעיה היא:
מישהו יודע אם אני מסיר את האנטי וירוס זה יעזור גם בלי לשנות את גודל המחיצה.
או לחילופין אם אני מוחק עדכוני אבטחה קודמים.
תודה מראש. -
@הגיבן כתב בבקשת מידע | פתרון לשגיאת עדכון ווינדוס 11 - לא הייתה אפשרות לעדכן את המחיצה השמורה של המערכת:
השאלה אם יש ענין לסדר אותה
אם אתה רוצה להמשיך לקבל עדכוני אבטחה אז יש עניין.
אבל זה לא דחוף בכלל. -
@הלמדן-הטכנאי
מה זאת אומרת כל העידכונים יעצרו בגלל זה -
@2580 כתב בבקשת מידע | פתרון לשגיאת עדכון ווינדוס 11 - לא הייתה אפשרות לעדכן את המחיצה השמורה של המערכת:
@שאול-208 אם זה עדיין רלוונטי אז יכול להיות שיש לי פיתרון אבל אני אוכל רק בצהריים...
תודה! אני מנסה עכשיו באמת לעדכן את המערכת וזה לא מצליח בינתיים...
אז אני אשמח -
@שאול-208 תנסה להתקין ע"י הורדה של קובץ ISO תואם לשפת ההתקנה של המערכת הקיימת
ניתן לבדוק ע"י הפקודהdism /online /get-intl
בCMD בהרשאות מנהל
לפתוח את הקובץ להכנס לספריה סורסס תעתיק את הנתיב תכנס שוב לCMD במנהל תקיש את שם הכונן שנוצר מהISO ונקודותיים ואנטר לאחמ"כ תקיש CD ואת הנתיב שהעתקת ותפעיל את הקובץ סטאפ פרפ באמצעות הפקודה
setupprep /product server
ותן לו להריץ את ההתקנה (עדיף שתעשה שלא יוריד עכשיו את העדכונים אלא רק אח"כ...)
שים לב כשה יגיע לחלון הבא:
אם מוצג לך באפור האפשרות של שמור קבצים הגדרות וישומים אל תמשיך הלאה
תלחץ על הבא בכל החלונות...זה בעצם דרך לעקוף את דרישות המערכת של מייקרוסופט מקווה שזה גם יעזור לך לא בטוח... תעדכן...
-
-
-
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | פתרון לשגיאת עדכון ווינדוס 11 - לא הייתה אפשרות לעדכן את המחיצה השמורה של המערכת:
למרות שהמחיצה התמלאה מחדש...
נראה לי שזה תקין וככה זה צריך להיות...
הרעיון הוא שהמחיצה מתמלאת ואז היא לא יכולה להתקין את העדכון כי היא לא יכולה להכיל אותו אבל בהתקנה נקיה נראה לי שהיא כותבת על כל המחיצה מחדש
נ.ב. אני לא כותב מידיעה אלא מסברא... -
@2580 כתב בבקשת מידע | פתרון לשגיאת עדכון ווינדוס 11 - לא הייתה אפשרות לעדכן את המחיצה השמורה של המערכת:
הרעיון הוא שהמחיצה מתמלאת ואז היא לא יכולה להתקין את העדכון כי היא לא יכולה להכיל אותו אבל בהתקנה נקיה נראה לי שהיא כותבת על כל המחיצה מחדש
זה מעניין, כי לפני ההתקנה מחדש המחיצה הייתה מלאה ולא הצליח להתקין עדכון, ועכשיו עוד לפני התקנת העדכון היא הייתה מלאה וכן הצליח להתקין,
וכי מה אכפת לך?
חבל על כל התוכנות המותקנות וכדו'...
לא עשיתי התקנה נקיה