המלצה רשמית: ChatGPT זמין עכשיו בוואטסאפ אבל אין לכם באמת סיבה להשתמש בזה
-
@נחמן-פלח זה באמת חסום בנטפרי, אבל גם ווטסאפ חסום...
-
@יוסף-אלחנן כתב בהמלצה | רשמית: ChatGPT זמין עכשיו בוואטסאפ אבל אין לכם באמת סיבה להשתמש בזה:
זה באמת חסום בנטפרי, אבל גם ווטסאפ חסום...
אישורים ובלהבלה
-
ניסיתי את זה כבר אתמול,
ממש לא נוח.
עדיף כבר להוריד את האפליקציה שלהם.
שם יש את כל האופציות כגון הקנבס הכפתור עצירה, וכו'זה כן יכול להיות לפעמים נוח כשרוצים לבקש משהו פשוט במהירות
-
@טופטופיסט בהחלט!
והוא גם לא שומר שיחות קודמות -
@יוסף-אלחנן כתב בהמלצה | רשמית: ChatGPT זמין עכשיו בוואטסאפ אבל אין לכם באמת סיבה להשתמש בזה:
בהחלט!
והוא גם לא שומר שיחות קודמותכן נכון
-
@נחמן-פלח רק אם זה שיחה אחת, הוא אמר לי בפירוש שהוא לא שומר
-
רק אם זה שיחה אחת, הוא אמר לי בפירוש שהוא לא שומר
אבל זה נשמר לך בוואצפ עצמו
-
הוא שומר לשיחה הנוכחית
-
@טופטופיסט כתב בהמלצה | רשמית: ChatGPT זמין עכשיו בוואטסאפ אבל אין לכם באמת סיבה להשתמש בזה:
רק אם זה שיחה אחת, הוא אמר לי בפירוש שהוא לא שומר
אבל זה נשמר לך בוואצפ עצמו
ברור אפשר לנקות צאט
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | רשמית: ChatGPT זמין עכשיו בוואטסאפ אבל אין לכם באמת סיבה להשתמש בזה:
אולי נטפרי
ממש לא
ג'לי סטאר עם סים של סלקום -
@kasnik כתב בהמלצה | רשמית: ChatGPT זמין עכשיו בוואטסאפ אבל אין לכם באמת סיבה להשתמש בזה:
ג'לי
אז תעשה עם מספר
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | רשמית: ChatGPT זמין עכשיו בוואטסאפ אבל אין לכם באמת סיבה להשתמש בזה:
@kasnik כתב בהמלצה | רשמית: ChatGPT זמין עכשיו בוואטסאפ אבל אין לכם באמת סיבה להשתמש בזה:
ג'לי
אז תעשה עם מספר
1-800-2428478
-
אז תעשה עם מספר
זה אני יעשה
אבל רק עדכנתי שזה לא עובד -
הוא שומר לשיחה הנוכחית
15/19