בירור | איפה אני יכול למצוא מסך למחשב נייד במחיר טוב?
-
אני מחפש להלחיף מסך למחשב הזה:
מעולם לא הזמנתי מסך ואני מעוניין לשאול את אלה שיש להם נסיון איפה ניתן לקנות מסך שיגיע שלם ולא שבור, אמין, מוצר מקורי כמובן, ומחיר טוב ועדיף זול.
כלים אני לא צריך.
נ.ב עם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך להחלפת המסך לדגם הספציפי הזה אשמח עם ישתף אותי כי מצאתי מחשב דומה שאני חושב שזה אותו רעיון ולא מצאתי הדרכה לגדם הספצפי.
וגם, מנסיון: ממה צריך להזהר ומה כדי להשים לב וכן הלאה בהחלפת מסך שבור או מקולקל? -
@a-y-f כתב בבירור | איפה אני יכול למצוא מסך למחשב נייד במחיר טוב?:
ממה צריך להזהר ומה כדי להשים לב
תזהר לא לשרוף/לשבור/לקרוע/להרוס/וכו' חלקים על הדרך כמו שקרה כאן אתמול
-
טוב אני אנסה להסביר קצת ממה שאני יודע דגם המסך הוא כפי המופיע על המדבקה שמודבקת בגב המסך עצמו (צריך לפרק בעדינות את המסגרת ולפרק את המסך ולהסתכל מאחור...) וצריך שהוא יהיה תואם אם אתה רוצה בזול אתה יכול בעלי אקספרס בזול בפער רק כמובן שלא בהכרח שזה עונה על הדרישה של מוצר מקורי (אם כי סביר להניח שהמסך המקורי בעצמו לא מיוצר ע"י אסוס...) לגבי אזהרות יש להזהר לא להרוס את החיבור של הכבל של המסך (הוא עלול להיות עדין מאוד) לגבי מדריך ברוב המחשבים העקרונות די דומים לפתוח את המסגרת לפרק את המסך לנתק את הכבל לחבר לחדש ולהפעיל...
שים לב! נקוט כלל זה בידך אם יש לך ידים טובות (וזהירות) ואתה לא מפחד לנסות ולא מפחד לקחת סיכונים אז זה בשבילך ופשוט תנסה אין סיבה שלא תצליח... אם אחד מאלו לא קיים אז... עדיף טכנאי... -
-
@2580 יש לי כמה ימים עד שאני יהיה יכול לפתוח את המחשב, לבינתיים המידע הזה מספיק?:
DumpEDID v1.07 Copyright (c) 2006 - 2018 Nir Sofer Web site: http://www.nirsoft.net ***************************************************************** Active : No Registry Key : DISPLAY\BOE0903\1&8713bca&0&UID0 Manufacture Week : 49 / 2019 ManufacturerID : 58633 (0xE509) ProductID : 2307 (0x0903) Serial Number (Numeric) : 0 (0x00000000) EDID Version : 1.4 Display Gamma : 2.20 Maximum Image Size : 34 X 19 cm (15.3 Inch) Maximum Resolution : 1920 X 1080 Support Standby Mode : No Support Suspend Mode : No Support Low-Power Mode : No Support Default GTF : No Digital : Yes Supported Display Modes : 1920 X 1080 60 Hz ***************************************************************** ***************************************************************** Active : Yes Registry Key : DISPLAY\BOE0903\4&6e360d6&0&UID8388688 Manufacture Week : 49 / 2019 ManufacturerID : 58633 (0xE509) ProductID : 2307 (0x0903) Serial Number (Numeric) : 0 (0x00000000) EDID Version : 1.4 Display Gamma : 2.20 Maximum Image Size : 34 X 19 cm (15.3 Inch) Maximum Resolution : 1920 X 1080 Support Standby Mode : No Support Suspend Mode : No Support Low-Power Mode : No Support Default GTF : No Digital : Yes Supported Display Modes : 1920 X 1080 60 Hz *****************************************************************
-
@2580 כתב בבירור | איפה אני יכול למצוא מסך למחשב נייד במחיר טוב?:
לפי פיענוח של GPT
גם אני פיענחתי ככה ללא GPT
-
@משחזר-מידע תמיד ידעתי שיש כאן אלופים!!!
-
@2580 כתב בבירור | איפה אני יכול למצוא מסך למחשב נייד במחיר טוב?:
תמיד ידעתי שיש כאן אלופים!!!
אני הוא זה שמזרים תנתונים לGPT
-
@משחזר-מידע אולי תלמד אותנו איך מפענחים?
@a-y-f לגוף השאלה שלך
https://he.aliexpress.com/w/wholesale-BOE-NT156FHM%2525252dN62.html?spm=a2g0o.home.search.0
אם כי אולי עדיף שתחכה לפני שאתה מזמין לבדוק אם זה באמת תואם את מה שכתוב במדבקה...