עזרה|אוזנית בלוטוס הפסיק להשמיע
-
שלום וברכה יש ברשותי אוזנית בלוטוס "apex" ומהיום בבוקר היא הפסיק להשמיע ללא שום סיבה לא נפילה לא נפל למיים והוא לא משמיע גם לא מתי שנדלק כלום אולי מישו נתקל בזה ויודע אם אפשר לאפס או לשחק אם משהוא שם וזה יסתדר אני אשמח תודה רבה רבה
ככה האוזניה נראת תודה לכולם
-
קרע בחוט הנשלף זה לא דבר שנראה לך שיכול לקרוא גם בלי ליפול??
האוזניות האלו מאוד רגישות.ולענינינו, המכשיר מראה שהוא מחובר?
לאיזה מכשיר ניסת לחבר אותו? -
@מתחיל-מומחה ל2 סי 2 אבל הוא עבד אתמול ודבר שני תמיד בהדלקה זה אומר משו ועכשיו זה לא אומר בכלל וכן זה מראה מחובר
-
@יוני אמר בעזרה|אוזנית בלוטוס הפסיק להשמיע:
@מתחיל-מומחה ל2 סי 2 אבל הוא עבד אתמול ודבר שני תמיד בהדלקה זה אומר משו ועכשיו זה לא אומר בכלל וכן זה מראה מחובר
זה נראה יותר בעיה פיזית , כמו שציינתי לעיל - קרע בחוט הנשלף אבל לא מחייב.
-
@מתחיל-מומחה אני מחפש ללכת על אפשרות איפוס או משו כזה כמו לחיצה על כפתורים מסוימים מספר שניות פשוט זה לא נראה לי משו פיזי
-
@שלמה-ווייס בד"כ זה מתחיל אם גמגום ולא מפסיק לגמריי
-
@יוני זה קורה כשהבעיה בבננה, אבל אצלך נראה שהבעיה באוזניה עצמה מה שהכי קורה זה שהיות ומושכים אותו כל הזמן אז אחד מהחוטים יכול להיקרע בפנים וזה דורש הלחמה פשוטה, (על אף שיש בד"כ מגן שלא נותן לחוט להישלף מהאוזניה הרבה פעמים במשך הזמן החוט מוצא לו דרך להישלף) לדעתי אם תפתח את האוזניה זה מה שתראה
-
@יוני אני כן מזדהה אתך לא אמור להקרע חוט בפעם אחת בדרך כלל יש לפני גמגומים ורק אחרי כמה ימים הוא נקרע לגמרי אלא אם כן מישהו ממש משך אותו באגרסיביות
כן הייתי ממליץ לנסות ללכת על איפוס או משהו
או שאולי תנסה על מכשיר אחר אולי זה יעזור
האוזנייה עצמה מחפשת את המכשיר? -
@יוני
אם אתה לא שומע שום רעש
תנסה לשחק עם החוט אולי באיזהו צורה הוא התנתק ובצורה אחרת תשמע משהו
לעניות דעתי ומנסיון של אוזניות והרבה בלוטוסים קורה הרבה שמתנתק בפעם אחד ולאו דווקא שומעים גימגומים לפני (לא מחייב שיגסוס קודם......)לגבי האיפוס..
לא קיים דבר כזה באוזניות בלוטוס (בכל אופן למה שידוע לי..) היות ואין לבלוטוס איזו שהיא חומרה רצינית שצריכה איפוסמה שאולי יכול להיות שאיפסת אותו דרך ה C2 שלך (בזה אני לא מבין) אבל לא נראה לי
לגבי אחריות אם עדיין בתוקף למה שלא לממש