הבלוטוס נעלם מהמחשב- קצת דחוף
-
@aiib אמר בהבלוטוס נעלם מהמחשב- קצת דחוף:
לפתע נעלם לי הבלוטוס מהמחשב הנייד שלי.
השתמשתי בו כמה רגעים קודם וכעת אני לא רואה זכר אליו במחשב. בהגדרות כתוב שהבלוטוס כבוי אבל אין דרך להדליק. בפותר בעיות של בלוטוס כתוב שהמחשב שלי לא תומך בבלוטוס.איך פותרים את זה?
תודה!
הפעלה מחדש עשית?
-
@avi-chazak כן. ואז זה דפק לי את הלחצן האמצעי בעבכר של THINKPAD
לכן אני חושב שזה עדכון לא טוב שקיבלתי -
-
@avi-chazak אני לא יודע. אני מנחש שאולי זה מה שקרה
-
אני לא יודע. אני מנחש שאולי זה מה שקרה
אני מתכוון לשאול האם אתה מדבר על עדכון לווינ' או מה?
-
@avi-chazak אולי איזה עדכון אוטומטי של ווינדוס או כל עדכון שיכול להיות
-
@ITAMAR25 אמר בהבלוטוס נעלם מהמחשב- קצת דחוף:
@ITAMAR25 אם כך הוא היה אמור להופיע במנהל ההתקנים
אם הוא מכובה לאחר הסרת התקן הוא לא יהיה עד שתפעיל ורק אחר כך הוא ישאר שם, כמו בתקנה של ווינדוס מחדש עם כפתור מכובה
לא כ"כ הבנתי
-
@aiib אני מכיר את זה.. יש מצב גדול שמה שקרה לך זה מה שאני חושב.
כידוע, הבלוטוס והWI-FI הם על אותו התקן. יש כל מיני תקלות שקורות מזה. יש חברות שסובלות פחות מתקלות ויש יותר. הרבה פעמים עקב פקודה (מה שנקרא AT, שזה בעצם מה שיוצא בסופו של דבר הפקודות החשמליות של ההתקן) שלא כ"כ מותאמת נכון ביחס בין הבלוטוס לWI-FI, יוצא שגיאה שאפשר להתייחס אליה טכנית כקֶצֶר בהתקן.
עד כאן התפלפלויות בהניסיון להסביר את התזה שלי מה התקלה...לפתרון - מה שאתה צריך לעשות זה פשוט שיהיה לך קובץ התקנה של הדרייבר הכי עדכני של ההתקן הנ"ל. קובץ כיוון שתצטרך לעבוד אופליין כשתתקין אותו.
תלך למנהל התקנים - במתאמי רשת - תמחק את הדרייבר של ההתקן WI-FI.
תעשה ריסטרט, כשהBIOS עולה תלחץ F1 לפתוח הגדרות ביוס - לך לכרטיסיה אבטחה (security) שם יש תפריט מסוים של שליטה ביציאות-פורטים. תמצא את WLAN כלומר WI-FI (איך שלא יקראו לזה שם. יכול להיות גם wireless LAN ועוד) ותכבה אותו.
תצא מהגדרות (F10 לצאת ולשמור) כשוינדוס עולה תבצע התקנה של הקובץ דרייבר ששמרת.
שוב ריסטרט והפעם תפתח את הביוס ותדליק חזרה את הWLAN.
תעדכן אם הצליח.. -
@chv וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני ממש בפלא גדול!
גם לי זה קרה, כמה חיפשתי בגוגל, רק ה' יודע, כמה צער ועגמת נפש, כל הפורומים של מייקרוסופט לא הועילו שם לשואלים, וכו', בקיצור, ה' יעזור שלאף אחד לא יקרה צער חלילה.
בסוף הגעתי לכאן, עשיתי את זה, וכמו קסם פלא, ה' עזר ושלח לנו ישועה, והכל הסתדר, ואפילו הסתדר לי בעיה שהיה לי בבלוטוס קודם ששני האזניות כאילו הפסיקו להיות יחד, אולי זה היה קשור.
כמובן שהתפללתי על זה וזה העיקר!
חוצמזה, גם הוא רצה איפוס סיסמא כנראה בגלל השבתת האבטחה, אבל זה לא היה משנה.
העיקר שבסוף הכל הסתדר ב"ה! ישתבח שמו לעד!!!
אין חקר תודות לה' יתברך וגם לך!!!!!!!!!!!!!!! -
@chv כתב בהבלוטוס נעלם מהמחשב- קצת דחוף:
@aiib אני מכיר את זה.. יש מצב גדול שמה שקרה לך זה מה שאני חושב.
כידוע, הבלוטוס והWI-FI הם על אותו התקן. יש כל מיני תקלות שקורות מזה. יש חברות שסובלות פחות מתקלות ויש יותר. הרבה פעמים עקב פקודה (מה שנקרא AT, שזה בעצם מה שיוצא בסופו של דבר הפקודות החשמליות של ההתקן) שלא כ"כ מותאמת נכון ביחס בין הבלוטוס לWI-FI, יוצא שגיאה שאפשר להתייחס אליה טכנית כקֶצֶר בהתקן.
עד כאן התפלפלויות בהניסיון להסביר את התזה שלי מה התקלה...לפתרון - מה שאתה צריך לעשות זה פשוט שיהיה לך קובץ התקנה של הדרייבר הכי עדכני של ההתקן הנ"ל. קובץ כיוון שתצטרך לעבוד אופליין כשתתקין אותו.
תלך למנהל התקנים - במתאמי רשת - תמחק את הדרייבר של ההתקן WI-FI.
תעשה ריסטרט, כשהBIOS עולה תלחץ F1 לפתוח הגדרות ביוס - לך לכרטיסיה אבטחה (security) שם יש תפריט מסוים של שליטה ביציאות-פורטים. תמצא את WLAN כלומר WI-FI (איך שלא יקראו לזה שם. יכול להיות גם wireless LAN ועוד) ותכבה אותו.
תצא מהגדרות (F10 לצאת ולשמור) כשוינדוס עולה תבצע התקנה של הקובץ דרייבר ששמרת.
שוב ריסטרט והפעם תפתח את הביוס ותדליק חזרה את הWLAN.
תעדכן אם הצליח..סליחה על ההקפצה
לצערי לי זה לא עזר
מה עוד יכול להיות? -
@א-פיינער-איד אולי תתאר יותר מה הבעיה, מתי היא התחילה וכו' ומה בדיוק ניסית לעשות
-
@aiib כתב בהבלוטוס נעלם מהמחשב- קצת דחוף:
@א-פיינער-איד אולי תתאר יותר מה הבעיה, מתי היא התחילה וכו' ומה בדיוק ניסית לעשות
התחילה פתאום ללא שום טריגר רציני
-
@א-פיינער-איד מה התחיל? הבלוטוס לא עובד? לא קיים בכלל בלוח?
מה ניסית לעשות? דרייברים? מה עוד?
במנהל ההתקנים קיים?