שאלה | KaiOS לא מזוהה בWebID
-
@רוצה-לדעת-3 נראלי שהבנתי מה הבעיה, בWebID תלחץ על Install ADB Helper
-
@yosi5cocolovith ובADB Helper Add-on תלחץ על install
-
@רוצה-לדעת-3 כתב בשאלה | KaiOS לא מזוהה בWebID:
@yosi5cocolovith במדריך שהבאתי למעלה כתוב
"מתאים למכשירים מבוססי KaiOS מהדור היותר ישן
לא יתאים למכשירים החדשים (6300 וכדו')"
נ.ב. אני זז מהמחשב תודה על העזרהאני חושב שהוא התכוון שזה מתאים למכשירים שהם KaiOS 2.5 ולא למכשירים KaiOS 3.1, לי ב6300 עובד מצויין
-
@מישהו12 אם אני יצטרך לעשות לו רוט אכפת לך להסתכל בקישור הזה https://chatgpt.com/share/6760c2d2-d51c-8001-a879-c1e74665828f ולומר לי האם זה הכיוון לעשות או שיש משהו אחר/יותר פשוט?
ממש תודה רבה -
@רוצה-לדעת-3 יש כאן מדריך מפורט ועדכני איך לעשות רוט, הוא גם מתאים ל800 tough, עדיף לעשות באובונטו, צריך לעשות וירטואל אנויורמנט, הוא מסביר את זה שם
-
@מישהו12 כתב בשאלה | KaiOS לא מזוהה בWebID:
אם הנוקיה 800 מעודכן לגרסא האחרונה שלו,
חובה רוט כדי להתחבר לWebIDEגירסא 40 זה הגרסא האחרונה?
-
@רוצה-לדעת-3 כן
-
@yosi5cocolovith כתב בשאלה | KaiOS לא מזוהה בWebID:
@רוצה-לדעת-3 יש כאן מדריך מפורט ועדכני איך לעשות רוט, הוא גם מתאים ל800 tough, עדיף לעשות באובונטו, צריך לעשות וירטואל אנויורמנט, הוא מסביר את זה שם
מסובך.
עד שמשרישים את הבוט.
יש בוט מושרש שהכנתי.
כאן
https://github.com/AshiVered/SkyOS/releases -
@רוצה-לדעת-3 זה לא קשור לבוט
-
@מישהו12 אז להוריד רק את boot.img ולפעול לפי המדריך מהשלב של הצריבה?
נכון
אני רואה שיש שם גם מערכת הפעלה שלמה(כך זה נראה לי) עדיף להכניס אותה? אם כן אז איך?
0
לפני יומיים
גם, צריבה.
אם כדאי לך או לא - תקרא בפירוט מה יש בה ומה אין בה, כמו שכתבתי שם
-
@מישהו12 @yosi5cocolovith
אני מנסה לצרוב אבל נתקעתי על השגיאה הזאת שעתיים
(אחרי שהתקנתי את כל הדברים והחלפתי דריברים והפלאפון מתחבר)
מישהו יודע מזהPS C:\Users\ME\programs\edl-master> python edl.py -w boot boot.img -loader 800t.mbn Qualcomm Sahara / Firehose Client (c) B.Kerler 2018-2019. Using loader 800t.mbn ... Waiting for the device Device detected :) Mode detected: Firehose TargetName=MSM8909 MemoryName=eMMC Version=1 Traceback (most recent call last): File "C:\Users\ME\programs\edl-master\edl.py", line 419, in <module> main() File "C:\Users\ME\programs\edl-master\edl.py", line 343, in main data = fh.cmd_read_buffer(args.lun, 0, 0x4000 // cfg.SECTOR_SIZE_IN_BYTES,False) File "C:\Users\ME\programs\edl-master\Library\firehose.py", line 262, in cmd_read_buffer rsp=self.xml.getresponse(self.cdc.read(self.cfg.MaxXMLSizeInBytes)) File "C:\Users\ME\programs\edl-master\Library\usb.py", line 67, in read tmp=self.device.read(self.EP_IN, length,timeout) File "C:\Users\ME\AppData\Local\Programs\Python\Python310\lib\site-packages\usb\core.py", line 1029, in read ret = fn( File "C:\Users\ME\AppData\Local\Programs\Python\Python310\lib\site-packages\usb\backend\libusb0.py", line 553, in bulk_read return self.__read(_lib.usb_bulk_read, File "C:\Users\ME\AppData\Local\Programs\Python\Python310\lib\site-packages\usb\backend\libusb0.py", line 692, in __read ret = int(_check(fn( File "C:\Users\ME\AppData\Local\Programs\Python\Python310\lib\site-packages\usb\backend\libusb0.py", line 447, in _check raise USBError(errmsg, ret) usb.core.USBError: [Errno None] b'libusb0-dll:err [_usb_reap_async] timeout error\n' PS C:\Users\ME\programs\edl-master>
-
@מישהו12 אם אני צורב רק את הboot זה אמור למחוק נתוני משתמש?
למיטב זכרוני לא,
אבל לא לוקח אחריות -
פוסט זה נמחק!