בירור | נעלם הסימון מי צופה
-
@שלמה-ווייס יכול להיות שהפורום שלנו עובר כעת שדרוגים? אני באמת שם לב במשהו שונה באפשרות הגלגול הפך לצבע כחול? או שאני סתם טועה?
-
@שלמה-ווייס אמר בבירור|נעלם הסימון נצפה ע"י:
@שלמה-ווייס יכול להיות שהפורום שלנו עובר כעת שדרוגים? אני באמת שם לב במשהו שונה באפשרות הגלגול הפך לצבע כחול? או שאני סתם טועה?
-
@שלמה-ווייס אמר בבירור|נעלם הסימון נצפה ע"י:
יכול להיות שהפורום שלנו עובר כעת שדרוגים?
עובר שידרוגים מאתמול
לפני כשעה @אלישי שיפר אותו עוד ברמה מעולה ולכן כעת אתה שם לב, כמו שהפנה @avi-chazak -
-
@מתחיל-מומחה אמר בבירור|נעלם הסימון מי צופה:
נראה לי שכדאי להוסיף הגדרה שכל אחד יוכל להגדיר לעצמו אם הוא רוצה להיות מוצג כצופה או לא.
כי מצד אחד זה נחמד שרואים מי צופה כרגע בנושא, זה דבר טוב מפני כמה סיבות. ומצד שני לא כל אחד רוצה שיראו אותו צופה בנושא כזה או אחר, והוא גם לא רוצה להיות מוסתר.כן נכון זה נח שאתה יודע שהבן אדם פה ואתה לא מדבר לעצמך
מצד שני יש למשל מישהו שלא ירצו כרגע שיראו שהוא נמצא בפוסט אז אפשר לעשות את המשתמש על מוסתר
וכך אתה לא תופיע בפוסט
-
@bbn אמר בבירור|נעלם הסימון מי צופה
כן נכון זה נח שאתה יודע שהבן אדם פה ואתה לא מדבר לעצמך
מצד שני יש למשל מישהו שלא ירצו כרגע שיראו שהוא נמצא בפוסט אז אפשר לעשות את המשתמש על מוסתר
וכך אתה לא תופיע בפוסטלא מתאים לך....
אם לא שמת לב, רשמתי:@מתחיל-מומחה אמר בבירור|נעלם הסימון מי צופה:
...והוא גם לא רוצה להיות מוסתר.
אם ארצה שכן יראו אותי במצב מחובר, אבל שלא יראו אותי צופה בנושא.
-
-
@מתחיל-מומחה אמר בבירור|נעלם הסימון מי צופה:
אם ארצה שכן יראו אותי במצב מחובר, אבל שלא יראו אותי צופה בנושא.
אבל יש ממש בודדים כאלה
-
-
-
@מתחיל-מומחה אולי באמת תסביר לנו מה הסיבה?
-
@שלמה-ווייס אמר בבירור|נעלם הסימון מי צופה:
@מתחיל-מומחה אולי באמת תסביר לנו מה הסיבה?
אני יסביר לך את הסיבה בתנאי שתסביר לי מה הענין שחלק מן החבר'ה כאן נמצאים במצב מוסתר ובכל זאת מגיבים ופעילים, זה ממש משעשע אותי בכל פעם מחדש....
מה הענין שלהם???? (על אף שג"א השתמשתי בזה פעם), אבל זה בעצם דבר מטופש... -
@מתחיל-מומחה בדיוק בגלל הסיבה הזאת שלא כל אחד רוצה שיראו אותו דוגר על הנושא אז הוא הופך למוסתר ולפעמים שוכח לחזור למחובר כנלענ"ד
-
@שלמה-ווייס אמר בבירור|נעלם הסימון מי צופה:
@מתחיל-מומחה בדיוק בגלל הסיבה הזאת שלא כל אחד רוצה שיראו אותו דוגר על הנושא אז הוא הופך למוסתר ולפעמים שוכח לחזור למחובר כנלענ"ד
אז יפה, ''הוא מותיב לה והוא מפרק לה'', ענית את התשובה לבדך....
במקום להשתמש במצב מוסתר, לעשות מצב 'לא נצפה'
זוהי בדיוק הסיבה... -
@מתחיל-מומחה אז היא גופא קשיא מה שאני שואל כבר ממהתחלה מה כל כך רע במצב מוסתר, ומה ישנה מצב "לא נצפה"?
-
@אלישי? כבר חשבתי שזה הסוף
-
@שלמה-ווייס אכן זה לא הזמן המתאים לעבוד על הפורום ועל השרת, אבל זה מה שקרה.....
בינתיים קיבלת את
@avi-chazak הטשטוש לא במקור...