בירור | נעלם הסימון מי צופה
-
@ITAMAR25 אמר בבירור|נעלם הסימון נצפה ע"י:
אני חושב שזה דבר שעוזר ומוסיף
דווקא אני חשבתי שזה מאוד מציק
-
נראה לי שכדאי להוסיף הגדרה שכל אחד יוכל להגדיר לעצמו אם הוא רוצה להיות מוצג כצופה או לא.
כי מצד אחד זה נחמד שרואים מי צופה כרגע בנושא, זה דבר טוב מפני כמה סיבות. ומצד שני לא כל אחד רוצה שיראו אותו צופה בנושא כזה או אחר, והוא גם לא רוצה להיות מוסתר. -
@מתחיל-מומחה אמר בבירור|נעלם הסימון נצפה ע"י:
נראה לי שכדאי להוסיף הגדרה שכל אחד יוכל להגדיר לעצמו אם הוא רוצה להיות מוצג כצופה או לא.
כי מצד אחד זה נחמד שרואים מי צופה כרגע בנושא, זה דבר טוב מפני כמה סיבות. ומצד שני לא כל אחד רוצה שיראו אותו צופה בנושא כזה או אחר, והוא גם לא רוצה להיות מוסתר.בדיוק כך.
-
פוסט זה נמחק!
-
@מתחיל-מומחה אמר בבירור|נעלם הסימון נצפה ע"י:
ומצד שני לא כל אחד רוצה שיראו אותו צופה בנושא כזה או אחר, והוא גם לא רוצה להיות מוסתר.
לא כל אחד, רק מי שהגיב
-
לא כל אחד, רק מי שהגיב
?
-
@מתחיל-מומחה כוונתי שלא יראו את כל מי שצפה בנושא הזה, אלא רק מי שצפה מאלו שהגיבו בנושא
-
@שלמה-ווייס אמר בבירור|נעלם הסימון נצפה ע"י:
@ITAMAR25 עכשיו אני לא מבין על מה הנושא איפה בדיוק רואים כל מי שצפה (בעבר) בנושא?
בסוף הנושא בצד
שמאלימין היה סמל של מי שצפה -
@ITAMAR25 לא זכור לי כזה דבר או שאף פעם לא שמתי לב בכל אופן חשבתי שמדברים פה על הסמל בסוף הנושא בצד ימין שמסמן את מי שצופה כרגע בנושא שבאמת נעלם היום ואני כל הזמן מוודא שאני נמצא במצב מחובר ולא עוזר
לזה התכוונתי, בטעות רשמתי שמאל
-
@שלמה-ווייס יכול להיות שהפורום שלנו עובר כעת שדרוגים? אני באמת שם לב במשהו שונה באפשרות הגלגול הפך לצבע כחול? או שאני סתם טועה?
-
@שלמה-ווייס יכול להיות שהפורום שלנו עובר כעת שדרוגים? אני באמת שם לב במשהו שונה באפשרות הגלגול הפך לצבע כחול? או שאני סתם טועה?
-
יכול להיות שהפורום שלנו עובר כעת שדרוגים?
עובר שידרוגים מאתמול
לפני כשעה @אלישי שיפר אותו עוד ברמה מעולה ולכן כעת אתה שם לב, כמו שהפנה @avi-chazak