בקשה | הדרכה איך לצרוב
-
@אזולאי כתב בבקשה | הדרכה איך לצרוב:
אני ביקשתי מבן אדם פרטי שעושה את זה להנאתו
לא נראה לי שזה מי הייתה מופנית הערתך.
אבל עדיין בן אדם 'פרטי' הוא נהפך לציבורי?
הוא גם צריך להאכיל את ילדיו
וזה. שהוא לומד בכולל שני סדרים
אוסר עליו לקבל את ה50₪ האלו?אגב אני לא מכיר בן אדם 'פרטי'
שבאמת מבין הצריבות בכזו רמה.. -
@אזולאי שמח לשמוע שהצלחת בסוף בזכות אנשים טובים...
למה לא תייגת אותי? הייתי עוזר לך בשמחה.
ולכל מי שמנסה להסביר למה הצריבה עצמה צריכה לעלות סכום של 100 ₪ אז לדעתי אין הסבר לזה, חוץ מניצול ציני (כמעט...) של משתמש פשוט, כמובן שמי שעבד על גרסה וכמובן שזה לקח לו הרבה זמן אז אפשר להבין למה זה עולה איזה סכום, על גובה הסכום אפשר לדון, לטעמי הוא גבוה מידי, מהסיבה הפשוטה שאם אתה כמפתח גרסה תיקח 'רק' 50 ₪ על צריבה אתה לא תפסיד כלום, כי כמות המכשירים שתצרוב תכסה לך ברווח את כל ההשקעה על הגרסה, כמובן שאני מדבר על מכשיר נפוץ שניתן לצרוב מאות / אלפי מכשירים בזמן קצר יחסית ולא במכשיר נדיר שאתה הראשון שעשית לו גרסה וכו' -
אני רוכב על הגל של ההסבר על צריבה ואני אשמח לעזרה
אני מנסה לצרוב בעזרתו האדיבה של @אזולאיכשאני לוחץ על Download מופיעה לי השגיאה הזו
היכן הבעיה?
(אני חושב שפיספסתי קובץ באפשרות הראשונה אבל שום קובץ שאני מנסה להעלות לשם לא נותן)
@@Harwona כתב בבקשה | הדרכה איך לצרוב:
למה לא תייגת אותי? הייתי עוזר לך בשמחה
תוכל לעזור
-
@Harwona כתב בבקשה | הדרכה איך לצרוב:
@הרשוש לא נבחר DA, בעיקרון אם הורדת את התוכנה מהאתר הרשמי וחילצת את כל התיקייה אמור להיבחר אוטומטית ה DA של MTK, בא תוריד את התוכנה מהאתר הרשמי ולאחר ההורדה תחלץ את התיקייה ותפתח את הקובץ flash_tool
הורדתי מחדש ועכשיו יש בעיה אחרת שהגירסא לא מעודכנת!
(אני חושב שלא הורדתי את הגירסא המתאימה)aec2b30b-b9c8-4c17-9411-b4b6782faa43-image.png
@Harwona תוכל לשלוח לי קישור לגירסא המתאימה? -
@Harwona כתב בבקשה | הדרכה איך לצרוב:
@אזולאי שמח לשמוע שהצלחת בסוף בזכות אנשים טובים...
למה לא תייגת אותי? הייתי עוזר לך בשמחה.
ולכל מי שמנסה להסביר למה הצריבה עצמה צריכה לעלות סכום של 100 ₪ אז לדעתי אין הסבר לזה, חוץ מניצול ציני (כמעט...) של משתמש פשוט, כמובן שמי שעבד על גרסה וכמובן שזה לקח לו הרבה זמן אז אפשר להבין למה זה עולה איזה סכום, על גובה הסכום אפשר לדון, לטעמי הוא גבוה מידי, מהסיבה הפשוטה שאם אתה כמפתח גרסה תיקח 'רק' 50 ₪ על צריבה אתה לא תפסיד כלום, כי כמות המכשירים שתצרוב תכסה לך ברווח את כל ההשקעה על הגרסה, כמובן שאני מדבר על מכשיר נפוץ שניתן לצרוב מאות / אלפי מכשירים בזמן קצר יחסית ולא במכשיר נדיר שאתה הראשון שעשית לו גרסה וכו'חולק מכל וכל.
כמו שמופיע בפרופיל של @שמואל
"אם עשיתי עבודה בחצי שעה זה בגלל שעבדתי שנים ללמוד איך לעשות אותה בחצי שעה. אתה חייב לי על השנים, לא על הדקות. (מוקדש לכל הישראלים שחושבים שהידע הוא בחינם)"א. פיתוח גרסא זה אירוע מורכב ומסובך, שלוקח הרבה זמן (אלא אם כן מישהו כבר הסביר איך לעשות לאתו המכשיר במתמחים טופ). ואף אחד לא משלם על העבודה עצמה, אז אדם פורס את התשלומים על הרבה אנשים...
ב. אין לי מושג מאיפה האגדה שצורבי הגרסאות צורבים אלפי מכשירים בזמן קצר. הרבה פחות, ומתפרס על פני הרבה מאוד זמן. (אם בן אדם מרוויח 10K בשבוע, זה המון. אבל אם הוא מרוויח אותם בשנתיים - זה כלום...).
ג. טיפול בבעיות, שגיאות וכדומה - אדם מקצועי ידע לפתור. (כמו הדוגמא כאן לשגיאה שמאוד ברור. לא רק בחלונית כתוב שאין DA, גם פשוט רואים בתוכנה במיקום של בחירת DA שאין שם DA...)
ד. ידע שווה כסף, כשאתה יושב אצל רופא מומחה 40 דק' ומשלם לו כמה אלפי שקלים על יעוץ פרטי, זה מוצדק? אותו הדבר.מה שלא בסדר, אם כבר, זה הגישה שהכל צריך להיות בחינם. העולם פשוט לא בנוי ככה.
ואני אומר את כל הנ"ל בתור אדם שבנה והפיץ דברים לתועלת הציבור בחינם.
-
@מישהו12 כתבת שאתה חולק מכל וכל, אבל מהמשך דבריך נראה שלא, דיברתי על מי שלא טרח כלל בפיתוח הגרסה והוא רק 'השיג' גרסה מאיפשהו ועל זה הוא לוקח 100 + ש"ח שזה ניצול ותו לא.
לגבי צורבי גרסאות אם זה אגדה בלבד אז לא אמרתי כלום, סייגתי את דבריי.
אף אחד לא חולק שידע שווה כסף ואעפ"כ היושר אומר שלקחת מחיר מופקע על ידע (בפרט כזה שכל אחד מתחיל יכול להשיג...) זה לא הוגן, ולגבי הגישה, אין גישה כזו, יש פורום ששם לעצמו מטרה מאוד ברורה 'שיתוף ידע טכנולוגי ועזרה הדדית' ולא ראיתי בכניסה חלון שמתריע שחלק מהפוסטים עולים כסף אז לגיטימי שאדם ירגיש שהוא יכול לבקש עזרה, כמובן שאם זה משהו מורכב יסבירו לו שזה עולה כסף ולא בחינם. וכמובן תודה לך על כל השיתופים, זה בהחלט מדהים!