עיצוב פס גלילה
-
@יום_שמח אמר בעיצוב פס גלילה:
קודם כל לא משמנים
תוקן
@יום_שמח אמר בעיצוב פס גלילה:
דבר שני לדעתי הברירת מחדל זה הכי נורמלי מבחינת שילוב וסגנון גופן
צודק גם לדעתי , רק בגלל שהוא שאל אז אמרתי שלמי שבכל זאת רוצה אפשר לשנות
-
@אלישי אמר בעיצוב פס גלילה:
דיון פתוח לכולם על עיצוב פס וקו הגלילה של הפורום.
כפי שאתם רואים שיניתי את פס הגלילה המסורתי למשהו יותר נחמד, שאלתי:האם צבעי הרקע וצבע קו הגלילה טובים, נראים לעין, אסתטיים?
האם יש עניין לעשות פסי גלילה שונים בצ'אט הן בחלונית הנפתחת והן בצאט עצמה?
:::
האם צריכים לשנות את מיקום הפס גלילה לימין או לשמאל, הן בפורום עצמו והן בצ'אטים, או להשאיר את המצב הקיים?
כל הערה נוספת תתקבל בברכה..
אז חברה תצביעו ותשפיעו..לא נעים לי להעיר, אבל הכותרת לא תקנית...
-
-
דיון פתוח לכולם על עיצוב פס וקו הגלילה של הפורום.
כפי שאתם רואים שיניתי את פס הגלילה המסורתי למשהו יותר נחמד, שאלתי:האם צבעי הרקע וצבע קו הגלילה טובים, נראים לעין, אסתטיים?
האם יש עניין לעשות פסי גלילה שונים בצ'אט הן בחלונית הנפתחת והן בצאט עצמה?
האם צריכים לשנות את מיקום הפס גלילה לימין או לשמאל, הן בפורום עצמו והן בצ'אטים, או להשאיר את המצב הקיים?
כל הערה נוספת תתקבל בברכה..
אז חברה תצביעו ותשפיעו..אחלה דבר החדש
-
@אלישי אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
@חברים עכשיו יותר טוב?
משום מה אני רואה שהחלפת חזרה את פס הגלילה הנחמד שעשית כאן לפורום, לפס הגלילה המסורתי/פשוט.
אין לי כלל בעיה שפס הגלילה תישאר כפי שעשית לעיל, (אני דווקא מאוד אהבתי זאת ),
רק שבתגובה/ציטוט, לעשותו קצת יותר רחב.בכל אופן, תודה רבה רבה על כל השיפורים!!!!!!!!
-
-
@chv אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
אתה לא בכרום..
בזה אתה צודק!!! (בדקתי עכשיו בכרום, ושם כן עובד).
כפי שאמרתי כאן לאחרונה עברתי לעבוד עם דפדפן פיירפוקס,
אבל משום מה רק היום שמתי לב, ל- הפס גלילה המסורתי... -
-
@יעקב-מ-פינס מה להוסיף גם לאדג'?
-
@יעקב-מ-פינס אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
את הפס גלילה!
או שלא הבנתי טוב!מה לא טוב בפס גלילה באדג'????
-
ככה הוא נראה!
@אלישי -
@יעקב-מ-פינס לא יודע עם איזה דפדפן אתה גולש...
אצלי זה בסדר גמור... -
@יעקב-מ-פינס תעשה ריענון.
-
@חברים אוקיי אוסיף לפיירפוקס גם...
לא אפשרי בפיירפוקס..
אני חושב שזה בסדר הפס גלילה הרגיל.אגב היה לי איזה רעיון דווקא לגבי הנושא של פס גלילה - יש באג עם הנודביבי כשאתה לוחץ על זה - "@אלישי אמר בעיצוב פס גלילה:" זה הרבה פעמים עושה כמו פתיחת לינק חדש ולא כמו שאמור לעשות, טעינה של המיקום אבל בתוך האינסטנס של הטאב הנוכחי (מקווה מאוד שאני מובן).
כלומר נכון יש את זה שכשפותחים פוסט\נכנסים למשהו בנודביבי - הוא לא פותח את זה כמו כל לינק - שהדפדפן פותח את הלינק (שרואים בכותרת הכרטיסיה עיגול מסתובב בכרום או נקודות זזות בפיירפוקס) אלא איכשהו פותח את זה אצלו (יש עיגול מסתובב ליד הסמל מתמחים טופ למעלה בצד ימין).
הדבר הזה לא קורה הרבה פעמים כשלוחצים על לינק כמו הנ"ל.
וזה מרגיז מאוד.
במיוחד שכל זה יכול להיות הרבה יותר קל ואפילו לא צריך להיטען בצורה של עיגול מסתובב - אם יהיה כל פוסט גם בתור scroll-container (בעצם כל פוסט הוא כזה. הרי כשאתה קורא תגובה על פוסט אפשר ללחוץ ליד - איפה שכתוב למי הוא מגיב וזה מריץ אותך לפוסט המקורי, ברור שזה scroll-container)
ושיהיה כל לינק כזה בתור מריץ לscroll-container ולא לינק מעצבן.וואו בטח אך אחד לא יבין אותי.......
יאללה מנחה