עזרה בבחירת סינון לאינטרנט
-
@אהרן-שובקס אבל כפי הידוע לי כשאני מתקין אותו אני צריך להתקין משהו על המחשב ואח"כ להוריד אותו עולה 100 ש"ח
האם איני צודק? -
@אהרן-שובקס הוא נראה לי מתכוון לעשות סינון על האינטרנט הקיים נכון? @מוישי-ג
-
@חיים-כהן-1 צודק !! יש לי מחשב ואינטרנט קיים ללא שום סינון ואני רוצה לסנן אותו איך שהוא ולאחר חודשיים להחזיר גם את המחשב וגם את האינטרנט ללא שום עקבות
אקווה שעכשיו זה מספיק ברור -
@מוישי-ג
אז זה כמו ש @חיים-כהן-1 אמר תפנה לנטפרי בבקשה שאתה רוצה VPN -
-
@מוישי-ג אמר בעזרה בבחירת סינון לאינטרנט:
@yosi44 השאלה האם יש דרך לא לקנות סים חדש כלל ורק מה שיש לי עכשיו שזה יסונן לחודשיים
מה שכתבתי זה בלי לקנות סים חדש- VPN יסנן את הסים הקיים
רק לפי התנאים שבקשת, לא יהיה לך שום דבר שיחייב אותך לסינון ובכל עת נתון תוכל להחליף ממסונן ללא מסונן, רק אם תתקין תוכנה (כמו וייפרי) שעולה סכום כסף להסיר תהיה כבול לסינון בחודשיים
יש עוד איזה אפשרות לא מוצלחת והוא להתקין תוכנות חינמיות כמו QUSTODIO או SURFBLOCKER שהם עושים סינון מינימלי לפי קטגוריות וכמובן שהם לא מדויקים בכלל אבל זה בגדר "כל שהו" ואז תפקיד את הקוד [תרשום קוד ארוך שלא תזכור בקל - על דף ואז תזין אותו בהתקנה] הסרה ביד חבר או משהו כזה ובבוא העת להסיר תבקש ממנו את הקוד -
יש את אתרוג חודשיים ראשונים בחצי מחיר (מחיר רגיל 55)
זה דורש תשתית של בזק בעלות של כ-100 שח לחודש כולל שכירות על ראוטר פלוס 40-50 שקך תשלום חד פעמי על ההתקנה
לוקח כמה ימים עד שהטכנאי של בזק מגיע אליך לבית
לאחר חודשיים אתה יכול להתנתק וזה לא אמור להשאיר שום עקבות רק קח בחשבון שאתה צריך להחזיר בעצמך את הראוטר לסניף בזק,
לגבי רמת הסינון :
רימון: אפשר לשחק עם הרמות סינון והכל בידיים שלך.. לא מומלץ!
אתרוג: יש כמה מסלולים וכולם די הרמטים אתה לא יכול לשלוט ברמות סינון. לי יש ואני די מרוצה.. -
@yosi44 תגיד לי רק אם הבנתי נכון אני יכול לפנות לחברת RL בטלפון ולבקש מהם שיתנו לי VPN לסים שיש לי כבר וזה לא שלהם ואני משלם כמה שקלים והם שולחים לי את זה, זה הכל? והאם זה תוכנה שהם שולחים לי ואני מתקין אותה או שזה משהו אחר ואם אפשר הסבר בבקשה מה זה
תודה מראש